Vroegboekactie: Tijdelijk gratis Flexservice!

Redenen om niet nu alvast je huurauto te reserveren? Die zijn er niet. Met onze tijdelijk gratis Flexservice kun je immers altijd nog kosteloos annuleren. En voor wijzigingen aan je autohuur betaal je bij ons nooit. Redenen om wél alvast te boeken zijn er des te meer:

  • Vroegboeken is voordelig! Een auto huren is in het laagseizoen gemiddeld 10% goedkoper dan in het hoogseizoen.
  • Vroegboeken zorgt ervoor dat je ook op de meest populaire bestemmingen zeker weet dat er nog een huurauto voor je beschikbaar is.
  • Vroegboeken zorgt ervoor dat het type auto dat je zoekt nog volop beschikbaar is. Ook als je bijvoorbeeld een cabrio of SUV zoekt.

En als klap op de vuurpijl...

  • Vroegboekers krijgen tot en met 31 januari 2017 de Flexservice helemaal voor niets.

Reserveer nu met gratis Flexservice

Gratis Flexservice voor vroegboekers

Wie nu een huurauto boekt voor de periode tussen 1 april en 31 oktober 2017 ontvangt gratis onze flexservice. Dat betekent dat je profiteert van alle voordelen van vroegboeken en nergens aan vastzit. Met de flexservice kun je tot uiterlijk 4 uur voor huuraanvang annuleren zonder kosten én zonder gedoe. Je hoeft ons niet eens uit te leggen waarom je je huurauto toch liever laat staan. Er is dus geen enkele reden om niet nu alvast je huurauto vast te leggen; Je kunt je plannen immers altijd nog wijzigen. De actie loopt tot en met 31 januari 2017.