HR Adviseur

Rent a smile. Dat is ons motto. En die klantvriendelijke gedachte zien we ook graag terug in de aandacht en ontwikkeling van ons personeel. Vanwege onze groei, zijn we ter versterking van ons Sunny Team in Haarlem op zoek naar een daadkrachtige ...

HR Adviseur

... die plankgas kan starten. Je wordt in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor:

  • Het volledige proces omtrent werving en selectie, zowel conceptueel als operationeel, waarbij je slimme wervingsmethoden inzet om de vacature op de best mogelijke manier in de markt te zetten en de beste kandidaten te vinden.
  • De coördinatie van alle wervingsactiviteiten en het voeren van gestructureerde selectiegesprekken in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke managers. Hierbij houd je een budgetplanning bij en rapporteer je over de wervingsstatus aan het management.
  • Optimalisatie en implementatie van het onboarding proces van nieuwe medewerkers waarbij je zorg draagt voor gedegen inwerkplannen, in samenwerking met de betreffende leidinggevende.
  • Uitvoeren en optimaliseren van het personeelsbeleid en alle essentiële HR processen en de bijbehorende communicatie m.b.t. veranderingen en aanpassingen hiervan. Dit doe je in nauwe samenwerking met de HR Manager van het hoofdkantoor in München.
  • Het leveren van een inhoudelijke en een actieve bijdrage in de functionerings- en beoordelingscyclus (Sunny in gesprek) en aan het opleidings- en ontwikkelingsbeleid. Je adviseert leidinggevenden en begeleidt medewerkers in samenwerking met de leidinggevende bij hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Het adviseren van het management en medewerkers op het gebied van alle HR gerelateerde zaken. Je biedt dagelijks ondersteuning en deskundig advies over alle operationele kwesties.
  • Het begeleiden van verzuimtrajecten en in- en uitdiensttredingstrajecten waarbij je toeziet op de juiste toepassing van de wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en Wet verbetering poortwachter).
  • Verder ben je verantwoordelijk voor alle overige HR administratieve taken zoals, bijhouden van de personeelsadministratie, beheren van personeelsdossiers, vastleggen van ondernomen acties etc.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Dan ben je op de hoogte van de actuele HR-ontwikkelingen en biedt je dagelijks ondersteuning en deskundig advies aan het managementteam. Je bent integer, beschikt over mensenkennis en hebt een open en motiverende uitstraling. Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding richting Personeel en Organisatie (of vergelijkbaar) en 2 jaar werkervaring als HR Adviseur, HR Medewerker of Recruiter. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is het belangrijk dat je de Engelse en Duitse taal spreekt en schrijft.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Sunny Cars is een relatief jong bedrijf waar alle medewerkers het motto Rent a smile naleven. Je komt te werken in een leuk en ambitieus team en krijgt een ruime mate van zelfstandigheid. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, 30 vakantiedagen, loyaliteitsbonus, laptop) zijn prima in orde.

Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten voor onze medewerkerkers in Nederland, België en Frankrijk. Je rapporteert in deze functie disciplinair aan de Managing Director van Sunny Cars Nederland en vaktechnisch aan de HR-Manager voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië die gevestigd is in München.

Herken je jezelf in deze brede HR rol, kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende aspecten van dit vakgebied en ben je voor 40 uur beschikbaar, mail dan jouw motivatie met CV naar Sunny Cars t.a.v. Claudia Groeneveld, HR Consultant, via sollicitatie@sunnycars.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Bespaar je de moeite!