Ben jij onze nieuwe collega?

Ons product is een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers wereldwijd. Om dat nóg sterker in de markt te zetten, zoeken we ter versterking van ons online marketingteam in Haarlem een ...

Online marketeer

... die plankgas kan starten.

We zoeken een online marketeer die lekker hands-on is en niet alleen zijn eigen werkzaamheden oppakt maar ook enthousiast inspringt bij alle vragen van collega’s die mogelijk iets met online marketing te maken hebben.

Waar je eigen werkzaamheden uit bestaan?

 • Je werkt aan onze SEA (PPC) campagnes voor Nederland, België en Frankrijk.
 • Je gaat aan de slag met remarketing en bouwt onze campagnes verder uit.
 • Je beheert de affiliate marketing van A tot Z (via Tradetracker en Daisycon).
 • Je adverteert op social media wanneer dat nodig is. Daarvoor bedenk je de uiting en geef je advies aan de content marketeer.
 • Je werkt samen met de content marketeer om het meeste uit onze nieuwsbrieven en e-maildatabase te halen. Je geeft advies over A/B testen en denkt mee over het verzamelen van nieuwe abonnees.
 • Je gaat aan de slag met marketing automation voor onze e-mailcampagnes. Dat houdt in dat je werkt aan personalisatie, segmentatie en verrijking van onze database.
  Als we jou vragen om in de e-mailmarketing tool nieuwe campagnes met bijbehorende templates op te zetten, beginnen je handen te jeuken. Je vindt het leuk om ook aan de achterkant dingen te regelen.
 • Je analyseert het gebruik van onze websites en blogs om te monitoren én om verbeterpunten te vinden. Als online marketeer ben je natuurlijk dol op tools. Wij werken onder andere met Google Analytics, Hotjar, VWO, Swiftype, Ahref en Obi4wan.
 • Je gaat (meehelpen met) A/B testen.
 • Je beheert Cookiebot en zorgt ervoor dat de website, qua cookie wetgeving, voldoet aan de AVG.
 • Als we nieuwe banners nodig hebben voor online uitingen en campagnes leggen we dat bij jou neer en jij zorgt ervoor dat het in orde komt. Hiervoor schakel je met het creatief bureau of de vormgever.
 • Bij alle werkzaamheden verwachten wij dat jij onderzoekt, analyseert, rapporteert en optimaliseert. Met als doel om Sunny Cars nog beter te maken en zelf ook steeds beter te worden.
 • Je geeft je offline marketingcollega’s tips hoe we ook op online vlak het optimale rendement uit partnerships kunnen halen. Waar nodig pak jij dat natuurlijk verder op.

Kortom een superdiverse functie. Met alles wat je doet denk je eraan dat je de klant centraal stelt en houd je rekening met het merk Sunny Cars. Om tot het gewenste resultaat te komen krijg je veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden tot het maken van eigen plannen. Wij geven jou een eindbestemming en jij zit in de drivers seat!

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Dan heb je in ieder geval passie voor online marketing en heb je HBO werk- en denkniveau. Je bent ambitieus en houdt ervan om commerciële targets te halen. Je kofferbak is gevuld met minimaal 2 jaar werkervaring als online marketeer en met een Google Adwords en Analytics certificaat op zak krijg je voorrang van ons. Uiteraard schrijf je foutloos Nederlands. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is het ook belangrijk dat je Engels spreekt en schrijft (de voertaal met onze Duitse collega's). Het zou top zijn als je ook nog Frans en Duits kunt lezen.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Sunny Cars is dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. Al onze medewerkers leven ons motto Rent a smile na en zorgen jaar op jaar voor het behalen van onze groeiambitie. Als online marketeer word je onderdeel van het online marketingteam, dat verantwoordelijk is voor alle online activiteiten (SEO, SEA, website ontwikkeling, social, e-mail marketing etc.) in Nederland, België en Frankrijk. Een klein team met korte lijnen, waarin je een ruime mate van zelfstandigheid krijgt.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt rond 3.200 Euro per maand op basis van een fulltime functie. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde met 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, loyaliteitsbonus, reiskostenvergoeding (OV of auto), korting op eigen autohuur en een pensioenregeling bij Zwitserleven (50/50). Lunchen doen we samen in De Pits, je kunt gratis gebruik van de sportschool in ons pand, er is een maandelijkse stoelmassage en in december vieren we kerstfeest in München met alle collega’s.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan voor 15 december een korte motivatie met cv naar Sunny Cars t.a.v. Suzanne Al, Director of Marketing via s.al@sunnycars.nl. Nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek met assessment ter voorbereiding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Liever niet!