De afdeling


De reserveringsafdeling is het hart van Sunny Cars. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geven wij autohuuradvies aan reisagenten en directe klanten. Voorafgaand aan de reis helpen we bij het vinden van de juiste huurauto, het verduidelijken van de huurvoorwaarden of het maken van een reservering. Tijdens de autohuur zijn we bereikbaar voor vragen of problemen die kunnen ontstaan bij het ophalen van de huurauto ter plaatse. Ook is er regelmatig contact met lokale verhuurpartners over bijvoorbeeld lastminutes en bijzondere aanvragen. Geen dag is hetzelfde op reserveringen! Al onze collega’s zijn allround en worden op zowel telefoon, chat als mail ingezet. Ook pakt iedereen in shifts de backoffice taken op. Je bent dus geen standaard reserveringsmedewerker maar een echte ‘’autohuurexpert’’! Omdat we dagelijks bereikbaar zijn tussen 08.00 en 22.00 uur wisselt het rooster wekelijks.

Jouw werkzaamheden


 • Je bent zowel telefonisch, per mail als per chat het aanspreekpunt voor Nederlandse, Belgische en Franse reisagenten en klanten.
 • Je adviseert deze klanten om de perfecte auto te vinden voor hun vakantie en maakt offertes en reserveringen voor hen
 • Je verwerkt boekingen die binnenkomen via internet en e-mail
 • Je bent contactpersoon voor lokale, buitenlandse verhuurpartners
 • Je helpt onze klanten bij problemen en vragen ter plaatse

 • Ben jij onze ideale nieuwe collega? Dan heb je:


 • met succes een MBO–opleiding of vergelijkbaar afgerond, bij voorkeur in de richting toerisme of hotelschool
 • een uitstekende beheersing van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Wanneer Frans je moedertaal is krijg je voorrang van ons!
 • een perfecte beheersing van het Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling, want je werkt ook voor de Nederlandstalige markt
 • uitgebreide topografische kennis en weet jij zonder moeite de verste uithoeken op de wereldkaart aan te wijzen
 • een kofferbak gevuld met werkervaring in een soortgelijke, commerciële en dienstverlenende functie
 • ervaring met het werken met reserveringssystemen en kun je in de zesde versnelling typen
 • heb je de drive om van ieder klantgesprek een boeking te maken
 • van nature een service- en oplossingsgerichte instelling
 • een collegiale en sociale instelling en een flexibele werkhouding. Je vindt het geen probleem om meerdere taken op te pakken en flexibel ingeroosterd te worden.

 • Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?


  Sunny Cars is dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. Wij zijn geen normale autoverhuurder. Ten eerste omdat we geen eigen auto’s hebben. Maar vooral omdat wij alles van A tot Z regelen zodat onze klanten zorgeloos kunnen rondrijden tijdens hun vakantie. Juist de service die wij als autohuurexpert voor, tijdens en na de huur leveren maakt ons bijzonder. Niet voor niets is onze pay-off Rent a smile.

  Ook intern hebben we het top geregeld en gaan we voor die smile. Je werkt in een positieve en enthousiaste omgeving omdat je klanten helpt met een huurauto voor hun vakantie. En omdat al jouw collega’s gaan en staan voor service op het allerhoogste niveau. Bij Sunny Cars wacht je dan ook een afwisselende baan in een enthousiast en hecht team met korte lijnen.

  Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Tijdens corona werken we allemaal thuis en zorgen wij natuurlijk voor alle noodzakelijke faciliteiten. Uiteindelijk staat je bureau in ons fonkelnieuwe kantoor op de 10e etage met rondom uitzicht over Haarlem. Naast je bureau staat een deskbike geparkeerd. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde met 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (OV of auto), korting op eigen autohuur en een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven. Zodra we weer op kantoor mogen werken lunchen we samen in De Pits, kan je gratis gebruikmaken van de sportschool in ons pand en er is een maandelijkse stoelmassage. Helaas nu even niet, maar straks natuurlijk wel weer!

  Wil jij ook werken met een smile en herken jij jezelf in de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan een korte motivatie met cv naar Nynke Wernik, HR Adviseur, via sollicitatie@sunnycars.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.


  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Liever niet!

  Zet je carrière in de volgende versnelling.

  Dit is de route naar jouw nieuwe job.


  Wij nodigen je uit

  1. Wij nodigen je uit

  Solliciteer nu!

  Eerste gesprek

  2. In het echt ontmoeten

  Welke ervaring zit er in jouw koffer?

  Tweede gesprek

  3. Een tweede gesprek

  Zijn we beiden enthousiast?

  Voorstel

  4. Jij bent een Sunny

  Welkom bij het team.