Vacature SEO specialist

Ons product is een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers wereldwijd. Om dat nóg sterker in de markt te zetten, zoeken we ter versterking van ons online marketingteam in Haarlem een ...

SEO specialist

... die plankgas kan starten.

Als SEO specialist ga je je bij ons vooral bezighouden met:

  • het schrijven van content voor de bestemmingspagina’s die aansluit bij onze tone of voice en onze positie als autohuurexpert. Je vindt hierin de perfecte balans tussen commercie, branding en uiteraard de zoekmachines
  • het verbeteren van onze organische rankings: je weet wat scoort, welke kop de meeste kliks genereert en wat de bezoeker op dat moment wil lezen/weten
  • het aandragen van technische verbetervoorstellen om onze SEO positie te verbeteren
  • linkbuilding en alles wat daarbij hoort
  • het adviseren van je marketingcollega’s hoe zij content kunnen produceren die bijdraagt aan de SEO-doelstellingen
  • het volgen van alle trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SEO en de laatste updates in de zoekalgoritmes. Je past jouw kennis het liefst direct toe
  • monitoring, analyse en rapportage van SEO resultaten m.b.v. relevante tools die jij slim weet te gebruiken (zoals Google Analytics, Search Console, Screaming Frog, Open Site Explorer en Ahrefs)

Een hands-on functie waarbij je de kansen zelf creëert. Zolang je je maar houdt aan ons motto: Rent a smile.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Dan heb je in ieder geval passie voor SEO en alles wat daarmee te maken heeft. Je hebt veel technische kennis en je kofferbak is goed gevuld met zowel operationele als strategische ervaring. Verder vinden we het belangrijk dat je goed bent in teksten schrijven waar het enthousiasme vanaf spat. Met jouw commerciële inzicht weet je onze rol als autohuurexpert te versterken via SEO. Uiteraard ben je nauwkeurig, gestructureerd en neem je de verantwoordelijkheid voor jouw werk.

Je hebt bij voorkeur een HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie. Je kunt goed communiceren en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is het ook belangrijk dat je Engels spreekt en schrijft (de voertaal met onze Duitse collega´s) en liefst ook Frans en Duits kunt lezen.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Sunny Cars is dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. Al onze medewerkers leven ons motto Rent a smile na, en zorgen jaar op jaar voor het behalen van onze groeiambitie. Als SEO specialist word je onderdeel van het online marketing team, dat verantwoordelijk is voor alle online activiteiten (SEO, SEA, website ontwikkeling, social, e-mail marketing etc.) in Nederland, België en Frankrijk.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en ligt rond de 3.000 Euro per maand op basis van een fulltime functie. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde met 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, loyaliteitsbonus, reiskostenvergoeding (OV of auto), korting op eigen autohuur en een pensioenregeling bij Zwitserleven (50/50). Lunchen doen we samen in De Pits, je kunt gratis gebruik van de sportschool in ons pand, er is een maandelijkse stoelmassage en in december vieren we kerstfeest in München met alle collega’s.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan voor 15 december een korte motivatie met cv naar Sunny Cars t.a.v. Suzanne Al, Director of Marketing via s.al@sunnycars.nl. Nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en is er dan een klik? Dan volgt een opdracht en vragen we je om een aantal cases waar je aan gewerkt hebt toe te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Liever niet!