Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ons product is een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers wereldwijd. Om ons succesvolle product nóg sterker in de markt te zetten, zoeken we ter versterking van ons trade marketingteam in Haarlem een

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Tijdens jouw meeloopstage werk je volledig mee op de trade marketing afdeling van Sunny Cars. Dit team van 3 personen is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten richting de reisretail in Nederland en België. Zij bouwen aan het merk Sunny Cars en bieden de reisbureaus en het salesteam ondersteuning bij de promotie en verkoop van het product autohuur in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het ontwikkelen van promotiemateriaal, give aways, loyaliteitsprogramma, e-learning en presentaties en het organiseren van studiereizen, beurzen en events. Je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden en bent volwaardig lid van het team.  Daarnaast is het mogelijk op andere afdelingen binnen het bedrijf mee te lopen (salesafdeling, operations).

Stageperiode

Vanaf januari 2020

Wat vragen wij?

We zoeken een ondernemend type die er zin in heeft veel op te steken in de periode die hij/zij bij Sunny Cars werkzaam is. Je volgt een studie op minimaal HBO-niveau in de richting marketing/communicatie en hebt affiniteit met reizen/toerisme. Je hebt een proactieve houding, bent doelgericht, pakt snel dingen op en kunt goed zelfstandig werken. Verder beschik je over commercieel inzicht, een flinke dosis creativiteit en uiteraard ben je communicatief vaardig.

Wat bieden we jou?

Sunny Cars is al ruim 25 jaar dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. We zijn marktleider en een echt A-merk binnen de autohuur. Al onze medewerkers leven ons motto Rent a Smile na en zorgen jaar op jaar voor het behalen van onze groeiambitie. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst, daarom stellen we met alles wat we doen de klant centraal.

Als stagiair word je onderdeel van het marketingteam, een team met korte lijnen, waarin je een ruime mate van zelfstandigheid krijgt. Naast een flinke dosis werkervaring bieden we je een maandelijkse vergoeding van 350 Euro. Je zit/stabureau staat in ons fonkelnieuwe kantoor op de 10e etage met rondom uitzicht over Haarlem. Naast je bureau staat een deskbike geparkeerd. Lunchen doen we samen in De Pits, je kunt gratis gebruik maken van de sportschool in ons pand en er is een maandelijkse stoelmassage.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in een stageplaats bij Sunny Cars? Mail dan een korte motivatie met cv naar Sunny Cars t.a.v. Nynke Wernik, HR Adviseur via sollicitatie@sunnycars.nl.