Drankje te veel op? Wij dekken je taxikosten

Autorijden en alcohol gaan niet samen. Ook niet in een huurauto. Als specialist voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten en daarom hebben we een nieuw servicepakket ontwikkeld: AlcSecura.

Speciaal voor vakantiegangers die aan het eind van een gezellige avond liever niet meer zelf achter het stuur kruipen, maar zich door een taxi naar de accommodatie willen laten brengen. Om je te behoeden voor hoge taxikosten en ongewenste strandwandelingen, helpt dit pakket je veilig en voordelig naar de accommodatie te komen. Via de AlcSecura app kun je snel een taxi oproepen en de exacte locatie van je huurauto vastpinnen. Over de betaling hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je. Het nieuwe pakket is apart bij te boeken in de vier populaire uitgaanslanden Spanje, Italië, Turkije en Griekenland en kost € 7,50 per dag.

Bij het AlcSecura pakket zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • Haal- en breng taxiservice
  • Gratis download AlcSecura-app
  • Locatieherinnering (in-app)
  • Wake-up-call (in-app)
  • Taxiservice geldt ook voor passagiers (max. 3).

Autorijden en alcohol gaan niet samen. Ook niet in de huurauto. Tot zover klopt de informatie. Maar niet dat we een AlcSecura servicepakket gaan aanbieden, waarbij je de huurauto kunt laten staan en op kosten van Sunny Cars met de taxi naar je hotel gebracht wordt. We hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, dus wellicht een goed idee voor de toekomst, maar vooralsnog is het AlcSecura pakket een 1 april grap. Waar we zelf hartelijk om hebben kunnen lachen, hopelijk jij ook!