Work with a smile bij Sunny Cars.

De autohuurspecialist van de reisbranche.

Aangenaam, wij zijn Sunny Cars. Ken je ons nog niet? Wij zijn een van de grootste Europese aanbieders van autohuur. Bij ons reserveer je een all-in huurauto waarmee je de mooiste plekjes van de wereld ontdekt. Wij zijn geen normale autoverhuurder. Zelf hebben we namelijk geen huurauto’s, maar wij regelen alles van A tot Z zodat onze klanten zorgeloos kunnen rondrijden tijdens hun vakantie. Juist de service die wij als autohuurexpert voor, tijdens en na de huurperiode leveren maakt ons bijzonder. Niet voor niets is onze pay-off dan ook Rent a smile.

Die topservice leveren we met ruim 150 collega's. Ons hoofdkantoor in München richt zich op de verkoop van autohuur in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. En in Haarlem werken we voor de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Een internationale werkomgeving dus!

Work with a smile bij Sunny Cars, de autohuurspecialist voor de reisbranche

De zonnige kant van autohuur!

Rent a smile.

  • All-in autohuur
  • Team van autohuurexperts
  • Duidelijk & transparant
Even in z’n achteruit: zo begon het.

Hoe het allemaal begon? Eigenaar en CEO Kai Sannwald zag een nieuwe markt in het aanbieden van autohuur via reisbureaus. Hij bouwde als IT-student een reserveringssysteem, zodat reisagenten voortaan via Sunny Cars een prepaid huurauto konden verkopen. Dat was een schot in de roos, want we zijn uitgegroeid tot dé autohuurpartner van de reisbranche en hebben al vele awards gewonnen. We voorzien inmiddels meer dan 800.000 klanten per jaar van een huurauto. Wat sinds 1991 niet veranderd is, is dat Kai nog steeds CEO is én soms nog zelf programmeert.


Work with a smile bij Sunny Cars

Een fijne werkplek.

Aan de slag in een enthousiaste en positieve omgeving.

We love creating smiles.

Ook bij onze collega's.

Sunny Cars is klein begonnen en die familiaire sfeer van toen voel je nog altijd. Dat willen we ook graag zo houden! Bij ons zijn de lijntjes kort en de sfeer is informeel, collegiaal en professioneel. We werken vanuit een mooi en supernieuw kantoor op de 10e verdieping (mét een 360 graden uitzicht over Haarlem). Je werkplek is uitgerust met een verstelbaar bureau en daarnaast staat een deskbike geparkeerd. Om soepel te blijven, geniet je elke maand van een stoelmassage. Lekker!

Je werkt in een positieve en enthousiaste omgeving, want je helpt klanten met een huurauto voor hun vakantie. Alle collega’s gaan en staan voor service op het hoogste niveau; dat is wat ons verbindt. Zo zegt een van onze collega’s: “ik ben trots op hoe wij allemaal het beste voor Sunny Cars willen. Iedereen op zijn eigen manier, maar we hebben allemaal een groot Sunny hart.” Kortom, een fijne werkplek op waar veel collega’s zich thuis voelen. Een 10-jarig jubileum is bij ons geen uitzondering!

Sunny Care voor jou.

Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze Sunny collega? Dan krijg je van ons een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Dingen ‘goed regelen’ zit namelijk in ons: voor onze klanten een top all-in product en voor onze Sunny collega’s top arbeidsvoorwaarden.

Uiteraard krijg je 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding (voor OV of auto). Ook hebben we een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven voor onze collega’s. We werken in de reisbranche en zijn allemaal dol op vakanties, daarom krijg je van ons 30 vakantiedagen. En op je eigen huurautoreservering geven we 40% personeelskorting, zodat je tijdens je vakantie optimaal kunt genieten van een all-in huurauto en zo de mooiste plekjes kan ontdekken. Ook jouw friends & family mag je een korting op autohuur geven!

Op ons mooie kantoor werken is fijn, maar ook thuiswerken is mogelijk. Werk je vanuit Haarlem, dan schuif je gezellig aan bij de gezamenlijke lunch die elke dag wordt verzorgd in ‘De Pits’. Daar maak je ook een pitstop voor wat vers fruit, een kop lekkere koffie of verse gemberthee. Energie verbranden? Op de 8e verdieping van ons kantoorpand vind je een sportschool waar je gratis gebruik van mag maken. Als nieuwe Sunny krijg je bovendien 3 gratis lessen met personal trainer Mike.

Sunny Cars arbeidsvoorwaarden

Sunny Care.

Van ons, voor jou.

  • 30 vakantiedagen
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Personeels & vriendenkorting
  • Thuiswerkregeling op maat
  • Lunch, sporten en stoelmassage

Stap je bij ons in?

Bekijk onze vacatures.

Ben jij serviceminded, oplossingsgericht en zet je graag dat stapje extra? Dan heb je het Sunny DNA en kan je zó bij ons invoegen!

Hebben we een vacature die jou aanspreekt? Laat het ons weten en stuur je motivatie en cv naar Nynke Wernik van HR via sollicitatie@sunnycars.nl. Wie weet zien we je binnenkort voor een kop koffie (of thee) in De Pits! Staat er geen vacature of zit er op dit moment niets voor je tussen? We groeien volop dus volgende maand misschien wel. Houd deze pagina in de gaten of volg ons op Linkedin.