On a roadtrip: hét ultieme roadtripboek

Roadtrippen wordt steeds populairder en bij Sunny Cars begrijpen we dat maar al te goed. Wat is er nu fijner dan tijdens je vakantie - met huurauto - op zoek te gaan naar verborgen parels? Dat ene wijnboertje waar alleen de locals komen, dat fijne visrestaurantje met een geweldig uitzicht over de oceaan… 

Samen met uitgeverij mo’media, bekend van de timetomomo (eerder 100%) -reisgidsen, willen wij vakantiegangers helpen bij het uitstippelen van de perfecte roadtrip door 6 geliefde bestemmingen in Zuid-Europa. In het boek On a roadtrip vind je zes autoroutes door de roadtripbestemmingen Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk en Italië.

Zuid-Europa verkennen met Sunny Cars

In Spanje reis je door Andalusië, in Portugal ga je van Lissabon naar de Algarve en Kroatië verken je langs de kustlijn met een uitstapje naar Plitvicemeren. Natuurlijk ontbreekt Frankrijk ook niet in het roadtripboek: Vanuit Nice bezoek je de Provence en de Côte d'Azur. Ook Kreta en Sicilië sla je niet over en met onze routes ontdek je al snel waarom de eilanden zo geliefd zijn. 

Zin gekregen om aan de hand van On a roadtrip te gaan toeren? Je koopt het boek via bol.com! Of héél veel zin gekregen om meteen te gaan roadtrippen? Geen probleem. We hebben hieronder al wat van de mooiste routes voor je verzameld.

Route On a roadtrip door Frankrijk

Van Nice naar Grasse

La douce France. Het is nog steeds het meest populaire vakantieland van de Nederlanders. En dat is ook heel logisch, want het charmante Frankrijk heeft heel veel te bieden.

Route On a roadtrip door Kreta

Van Kato naar Chania

Aan oudheden geen gebrek op het prachtige Kreta. Deze route voert je door de bergen en langs de kust. Genoeg tijd dus om te relaxen op de parelwitte stranden.

Route On a roadtrip door Kroatië

Van Dubrovnik naar Split

Kroatië is een echte afwisselende roadtripbestemming. Tijdens deze trip slinger je langs de kust en de vele eilandjes en ook watervallen ontbreken niet.

Route On a roadtrip door Portugal

Van Lissabon naar Porto Covo

Een huurauto in Portugal? Die is onmisbaar. Met deze route ontdek je de mooiste plekjes: kleine dorpjes, stille stranden en door heuvelachtig gebied.

Route On a roadtrip door Sicilië

Van Palermo naar Taormina

Het indrukwekkende Siciliaanse natuurschoon, dat is wat tijdens deze roadtrip centraal staat. En Sicilië heeft heel wat mooie plekjes te bieden. Ideaal voor een roadtrip!

Route On a roadtrip door Spanje

Van Granada naar Cordoba

Er is bijna geen streek in Europa die zo veel variatie biedt als Andalusië. Met deze route kom je langs natuurparken, stop je voor een duik in zee en eet je tapas aan de bar.