Auto huren op Palma de Mallorca airport

Auto huren op Palma de Mallorca airport

Wil je een auto huren op de airport van Mallorca? Goed idee, want wat is nou meer comfortabeler dan vanaf het vliegveld zo weg te rijden! Sunny Cars werkt samen met maar liefst 7 verhuurpartners op Palma de Mallorca, alleen de allerbeste. Uiteraard profiteer je van onze unieke All-inclusive formule. Je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden, bent voorzien van een klantvriendelijke tankregeling (full-full) én werkelijk alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. Over 100% zorgeloos rondtoeren gesproken…

Geland? Hup, je huurauto in!

Eenmaal geland op het vliegveld van Palma de Mallorca zijn er verschillende opties om je huurauto op te halen. Optie 1: Je kiest voor het ophalen bij een Desk at Airport, deze vind je in de aankomsthal. Hier teken je het huurcontract en ontvang je de sleutels. Optie 2: Je maakt gebruik van de Shuttle Service. Je wordt dan met een shuttle naar een nabijgelegen verhuurkantoor gebracht om hier de huurauto op te halen. Welke optie je ook kiest, je huurt altijd volgens de meest complete voorwaarden in autohuur.

Royale extra’s op Palma de Mallorca airport

Bij Sunny Cars staat service hoog in het vaandel. Kies je voor de Online ckeck-in service dan voorkom je lang wachten aan de balie, het huurcontract ligt dan ingevuld voor je klaar. Dat scheelt een hoop kostbare vakantietijd! Wil je naast een snelle check-in ook rijden in een jonge huurauto? Kies dan voor de service Young car en rijd tijdens je vakantie in een auto jonger dan 1 jaar oud of met minder dan 25.000 kilometer op de teller.

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur

Je wilt zorgeloos met je huurauto de weg op, op weg naar het uitzicht van je leven. Daarom is een all-inclusive auto huren bij Sunny Cars ook écht all-in. Geen gedoe ter plekke. Geen extra verzekering afsluiten. Wel iets van ons nodig? We zijn 24/7 bereikbaar.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt op Palma de Mallorca luchthaven

Bestemmingen rondom Palma de Mallorca luchthaven

Alle bestemmingen in Spanje

Balearen
26 bestemmingen
Canarische Eilanden
43 bestemmingen
Spanje vasteland
158 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reisinspiratie en autohuurtips voor Palma de Mallorca luchthaven

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 18006 reviews
Gemiddeld 4.5 3647 reviews
Gemiddeld 4.6 18668 reviews

Daarom huur je een auto op Palma de Mallorca luchthaven bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren