Auto huren op Faro airport

All-in auto huren op Faro airport, perfect om de Algarve te ontdekken

Een auto huren vanaf Faro airport is een ideaal begin van je vakantie in Portugal. Met een huurauto heb je alle vrijheid om de Algarve te verkennen op je eigen tempo. Rijd langs de grillige kliffen aan de zuidkust, maak een zonnige roadtrip naar het meest Westelijke punt van Europa bij Cabo da Roca of breng een bezoek aan de lokale markt in Portimão. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars ga je zorgeloos op weg. Je weet namelijk zeker dat al de verzekeringen die je nodig hebt al zijn inbegrepen. Van een extra WA-verzekering met een dekking van minimaal 10 miljoen tot een goede diefstalverzekering en schadeverzekering. Ook schade aan de ruiten of banden is gedekt onder de unieke glas-banden-bodem-dakschadedekking. Het eigen risico krijg je van ons terug als je per ongeluk schade aan de huurauto hebt. Bovendien huur je altijd inclusief ongelimiteerde kilometers, zodat je kunt toeren naar hartenlust. Begin je vakantie goed met een all-inclusive huurauto op Faro airport!

Eenmaal geland op Faro airport? Stap direct in je huurauto!

Nu wil je zo snel mogelijk van je vakantietijd in Faro genieten. Op naar je huurauto op Faro luchthaven dus. Er zijn 5 wagenparkaanbieders waar je de huurauto op kunt halen, een van de autoverhuurders heeft zelfs een aparte Sunny Cars balie. Eenmaal geland op de luchthaven van Faro zijn er 3 mogelijkheden om je auto op te halen:

  • Shuttle Service: als je kiest voor een huurauto met shuttle service, dan breng een busje je naar de wagenparkaanbieder.
  • Kantoor op luchthaven: haal je auto nadat je bent aangekomen gelijk op bij een balie in de aankomsthal van Faro airport.
  • Representant Service (een medewerker wacht je op en overhandigt de sleutels van de huurauto).

Ga je liever eerst naar je appartement of hotel in Faro? Haal je huurauto dan op bij een stadskantoor of kies voor adresaflevering.

Luchthaven Faro – goed om te weten

Je bent geland op Faro airport, je zonvakantie in de Algarve kan beginnen! Waarschijnlijk sta je te popelen om naar je hotel of appartement te gaan. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk met de huurauto vanaf Faro airport op pad kunt gaan, hebben we de belangrijkste info over de luchthaven op een rijtje gezet.

  • Ligging: Faro luchthaven ligt zo’n 4 kilometer ten westen van het centrum van Faro.
  • Terminals: Faro airport heeft 1 terminal.
  • Vluchtinformatie: Je kunt van Nederland naar Faro vliegen vanaf de volgende luchthavens: Schiphol airport, Rotterdam The Hague airport, Eindhoven airport. Een rechtstreekse vlucht duurt ongeveer 3 uur.
  • Grootte Faro airport: Ondanks dat Faro luchthaven maar 1 terminal heeft, is het wel de 2e drukstbezochte luchthaven van Portugal.
  • Van Faro airport naar het centrum van Faro: Met de bus doe je er ongeveer 20 minuten over. De snelste manier om naar je hotel of appartement te reizen is uiteraard door een auto te huren op Faro airport. Van het vliegveld naar het centrum is het ongeveer 10 rijden.

Bezienswaardigheden op rijafstand van Faro airport

Met een huurauto zie je meer. Als je een auto huurt vanaf Faro luchthaven geldt dat zeker. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving! Stap dus snel in je huurauto en stel je navigatie in voor een van deze bezienswaardigheden.

De Algarve is een gebied met een rijke geschiedenis die terug reikt tot de Moorse overheersing, meer dan 500 jaar geleden. Dit zie je terug in de architectuur. Een mooi voorbeeld hiervan is de oude stadsmuur van Vila Adentro, die het historische centrum van Faro omringt. Geniet je meer een stukje unieke natuur? Dan mag een autoritje naar de kliffen en rotsformaties bij Ponta de Piedade niet ontbreken. Een dagje aan het strand mag natuurlijk niet ontbreken, want je vindt veel prachtige strandjes langs de Portugese kust. Voor een bijzonder uitje is het strand Praia dos Estudantes een aanrader.

Wissel het rijden af met de Extra bestuurder service

Sunny Cars werkt alleen samen met de allerbeste autoverhuurders. Welke autocategorie je ook kiest, je autohuur op Faro luchthaven is altijd echt all-in. Via Sunny Cars kun je kiezen voor extra services zoals de FastlaneOnline check-in of Geen waarborg, om je huurauto nóg completer te maken.

Als je een auto huurt vanaf Faro airport is ons advies om de Extra Bestuurder service toe te voegen. Deze service houdt in dat je bij het ophalen van de huurauto op Faro luchthaven een tweede persoon op het autohuurcontract mag zetten. Wel zo fijn, want dan kun je het rijden afwisselen met je reisgenoot. Zo kunnen jullie onderweg optimaal genieten van het uitzicht!

Reserveer nu je all-in huurauto op Faro airport bij Sunny Cars

Haal het maximale uit je vakantie naar Portugal met een all-inclusive huurauto op Faro airport. Dankzij de all-inclusive autohuurformule kun jij zonder zorgen instappen in je auto. Extra verzekeringen? Niet nodig! Alles wat je nodig hebt voor je autohuur is inbegrepen. Wij staan voor eerlijke, transparante autohuur. Zo is onze standaard tankregeling vol-vol en staan onze autohuurexperts 24/7 voor je klaar via het noodnummer. Goed geregeld!

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur

Je wilt zorgeloos met je huurauto de weg op, op weg naar het uitzicht van je leven. Daarom is een all-inclusive auto huren bij Sunny Cars ook écht all-in. Geen gedoe ter plekke. Geen extra verzekering afsluiten. Wel iets van ons nodig? We zijn 24/7 bereikbaar.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt op Faro luchthaven

Direct een all-inclusive auto huren


Reisinspiratie en autohuurtips voor Faro luchthaven

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 17874 reviews
Gemiddeld 4.5 3604 reviews
Gemiddeld 4.6 18564 reviews

Daarom huur je een auto op Faro luchthaven bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren