Zorgeloze autohuur én de zekerheid van ANVR en SGR

Met een huurauto ontdek je tijdens je vakantie de mooiste plekjes. Maar als je die auto reserveert, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Logisch! Daarom reserveer je jouw huurauto via Sunny Cars voor een heldere all-inclusive prijs. Maar daar houdt het niet op, want wij zijn ook nog eens als enige autohuurspecialist aangesloten bij de ANVR (nummer: 09471) en SGR (nummer: 3742). Dat geeft jou extra zekerheid bij het reserveren van je huurauto. Wat het precies inhoudt? Lees snel verder.

Huurauto met ANVR SGR

Heldere all-in prijs

Bij ons is autohuur standaard all-in én zorgeloos. Gedoe of verborgen extra kosten? Geen sprake van! Jij weet precies waar je aan toe bent. De ANVR ziet erop toe dat de Nederlandse regels zoals opgesteld door de Autoriteit Consument & Markt worden nageleefd.

Goed verzekerd

Wij voldoen aan de ANVR-verzekeringseisen, die ook voor touroperators gelden. Zo is een WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen bij ons standaard inbegrepen. En daar doen wij nog een schepje bovenop met onze all-in formule.

Eerlijke voorwaarden

Reserveer je bij ons je huurauto, dan zijn de ANVR consumentenvoorwaarden van toepassing die zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dat betekent dat je bij het huren van een auto eerlijke voorwaarden krijgt, zonder kleine lettertjes.

Klachten via Geschillencommissie

Heb je een klacht over de lokale wagenparkaanbieder? Dan kun je contact met ons opnemen. Onze Nederlandstalige autohuurexperts staan altijd voor je klaar en helpen je op weg. Komen we er écht niet uit? Dan kun je met je klacht gewoon naar de Nederlandse Geschillencommissie of rechter.

Je weet met wie je zaken doet

Wij worden gecontroleerd en gecheckt door de ANVR. Zo weet jij dus zeker dat je je huurauto reserveert bij een betrouwbare organisatie. Als ANVR-lid moeten wij (naast voorwaarden en verzekeringen) aan vele eisen voldoen. Zo controleert de ANVR of onze website veilig is, of jouw betaling via de website op een veilige manier plaatsvindt en of de privacy van je persoonsgegevens worden gerespecteerd.

Geld terug

Wij zijn aangesloten bij SGR. Reserveer je bij ons je huurauto, dan valt dit onder de garantie van de SGR. Dit houdt in dat jij als consument ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij door financieel onvermogen jouw reservering niet door kunnen laten gaan.

Kortom: door het keurmerk van de ANVR en SGR ben jij goed beschermd en kun je met een gerust hart op vakantie. Ook als je een huurauto reserveert via een (zelfstandig reisagent) of als de huurauto bij je pakketreis (via een ANVR reisorganisator) is inbegrepen, zijn deze voordelen van toepassing.

ANVRSGR