Zorgeloos auto huren op Curaçao

Op zoek naar een huurauto op Curaçao? Met een auto van Sunny Cars kun je zorgeloos op pad. Curaçao is het eiland bij uitstek om rond te toeren in een huurauto. Maak een onvergetelijke rit langs de witte stranden van dit unieke eiland, of rijd plankgas vanaf je hotel naar het Christoffel National Park. Met de vrijheid van je eigen huurauto ontdek je al de mooiste plekken die Curaçao te bieden heeft.

Bij Sunny Cars huur je altijd all-inclusive. Hierbij zijn standaard alle verzekeringen inbegrepen: van uitgebreide WA-verzekering tot glas-banden-bodem-dakschadedekking. Bovendien krijg je het eigen risico terugbetaald bij Sunny Cars, mocht je onverhoopt schade rijden. Zo stap jij met een gerust gevoel de auto in, waar je ook bent. Je huurt kilometervrij, dus verken het hele eiland met de onbeperkte kilometers die standaard onderdeel zijn van onze all-inclusive huurformule. Reserveer nu eenvoudig jouw huurauto op Curaçao bij Sunny Cars.

Hier kun je een auto huren op Curaçao

Een auto huren op Curaçao begint bij een van de meer dan 20 afhaallocaties van Sunny Cars. Zorgeloze autohuur betekent dat je jouw auto ophaalt waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Kantoor op luchthaven: na die vlucht van ruim 10 uur direct door met je huurauto? Op een van onze 6 luchthavenkantoren kun je gemakkelijk een auto huren vanaf Curaçao Airport. Onze lokale partners helpen je daar graag verder op weg.
  • Stadskantoor: als je na aankomst eerst naar je appartement wil gaan kan dat natuurlijk ook. Wanneer je klaar bent om de Curaçaose wegen op te gaan kun je de huurauto ophalen bij een van de 17 stadskantoren in en rondom Willemstad. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een auto te huren op Curaçao in de buurt van de Jan Thiel Baai.
  • Adreslevering: levering op je verblijfsadres is eveneens mogelijk. Met onze extra optie adresaflevering wordt de huurauto op een afgesproken tijd geleverd bij jouw accommodatie. Wanneer de huurtermijn voorbij is wordt de huurauto weer opgehaald vanaf hetzelfde adres. Dat is pas zorgeloze autohuur!

Handige autohuur tips op Curaçao

Met deze tips ga je goed voorbereid de weg op met je huurauto op Curaçao:

  • De juiste categorie huurauto voor Curaçao: ben je van plan om in de buurt van je accommodatie te blijven? Dan is een auto uit de categorie Small of Economy voldoende. Lijkt het je leuk om langs de kust van het hele eiland te rijden? Dan is wat extra ruimte in de auto fijn en kom je bij categorie Compact uit. De categorie Comfort of hoger is aan te raden wanneer je over een weg met veel hoogteverschil wilt rijden, zoals de Mountain Route op de Christoffelberg.
  • Het wegennet van Curaçao: op Curaçao zijn geen echte snelwegen. Wel is er rondom Willemstad de Schottegatweg, de enige tweebaansweg met twee banen in dezelfde richting. Pas op, want rechts inhalen is hier toegestaan. Als je over de secundaire wegen van Curaçao rijdt moet je extra opletten, er kunnen namelijk gaten in het wegdek zitten en soms ontbreken wegmarkeringen.
  • Parkeren op Curaçao: het is verplicht de huurauto op Curaçao altijd aan de rechterkant van de weg te parkeren. Het is verboden de auto te parkeren langs een onderbroken gele streep aan de kant van de weg, bij de markering van een bushalte, voor een inrit of uitrit, of binnen 5 meter van een waterwinplaats voor de brandweer. Verder is het buiten de bebouwde kom verboden te parkeren op de rijbaan van een voorrangsweg.

Extra bestuurder bijboeken

Een all-inclusive auto huren op Curaçao regel je probleemloos via Sunny Cars. Maar wist je dat we naast onze all-in huurformule ook extra services aanbieden? Zo kun je de autohuur personaliseren naar jouw eigen behoeftes.

Wat is leuker dan rondtoeren in je huurauto op Curaçao? Rondtoeren met z’n tweeën! De prachtige uitzichten van dit eiland moeten gedeeld worden met een ander. Kies daarom voor de service Extra Bestuurder bij het reserveren van je huurauto. Door het chauffeuren af te wisselen met je reisgenoot kunnen jullie beiden het maximale halen uit de autoritten op vakantie. Je kunt een extra bestuurder bijboeken door tijdens het reserveren te filteren op services en vervolgens de service Extra Bestuurder te kiezen. Is dit niet beschikbaar? Geen probleem, je kunt het ook ter plaatse bijboeken.

All-inclusive autohuur op Curaçao regel je via Sunny Cars

Ontdek ook het gemak van de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars! Hiermee ga je goed voorbereid op weg doordat alle belangrijke zaken voor je zijn geregeld. Van een goede schadeverzekering tot 24/7 noodhulp, over alles is nagedacht. Begin je vakantie naar Curaçao goed met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars.

 

 

Daarom huur je een auto in Curacao bij Sunny Cars.

Een huurauto van Sunny Cars is dé manier om zorgeloos de kust van Curacao te verkennen.
Huur een auto bij Sunny Cars om het perfecte strand op Curaçao te vinden. Zorgeloze autohuur op Curaçao via Sunny Cars
Huur via Sunny Cars een all-inclusive huurauto om zorgeloos over de straten van Willemstad, Curacao te rijden.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Curacao.

Direct een all-inclusive auto huren