Contact met Sunny Cars

Vragen? We zijn je graag van dienst

Bel ons: 023 - 5 699 696

  • Ma - Vr: 09:00 - 20:00
  • Za - Zo: 09:00 - 17:30

In geval van nood zijn we 24/7 bereikbaar 023 - 5 699 696

Stuur ons een bericht

Via de website kun je eenvoudig zelf de prijzen voor autohuur op jouw bestemming zien. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het invoeren van je bestemming en de ophaal- en inleverinformatie. De rest wijst zich vanzelf. Met de bewaarfunctie kun je de link naar een specifieke huurauto naar jezelf toe mailen. Superhandig als je nog even wilt overleggen. Mocht je er toch niet uitkomen of heb je een specifiek verzoek? Bel ons dan gerust.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Hier zitten onze reserveringsmedewerkers zeven dagen per week aan de telefoon en achter de computer klaar voor Nederlandse en Belgische klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Om zo’n 100% zorgeloze Sunny Car te reserveren, hoef je niet bij ons langs te komen. Sterker nog; daar zijn we helemaal niet op ingericht. Wij zijn namelijk zelf geen reisbureau en hebben niet de faciliteiten om klanten te ontvangen. Wel werken we met heel veel reiskantoren samen. Dus wil je een all-in Sunny Car boeken, dan kan dat heel makkelijk via een reisbureau in jouw buurt. Zelf online boeken is uiteraard ook een slimme en snelle optie. En heb je een vraag of wil je advies, dan kun je ons ook altijd bellen of een e-mail sturen!