Contact met Sunny Cars

Vragen? We zijn je graag van dienst

Bel ons: 023 - 5 699 696

  • Ma - Vr: 09:00 - 20:00
  • Za - Zo: 09:00 - 17:30

In noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar op +31 23 - 5 699 690

Stuur ons een bericht

* Vereist

Via de website kun je eenvoudig zelf de prijzen voor autohuur op jouw bestemming zien. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het invoeren van je bestemming en de ophaal- en inleverinformatie. De rest wijst zich vanzelf. Met de bewaarfunctie kun je de link naar een specifieke huurauto naar jezelf toe mailen. Superhandig als je nog even wilt overleggen. Mocht je er toch niet uitkomen of heb je een specifiek verzoek? Bel ons dan gerust.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp. Hier zitten onze reserveringsmedewerkers zeven dagen per week aan de telefoon en achter de computer klaar voor Nederlandse en Belgische klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Om zo’n 100% zorgeloze Sunny Car te boeken, is het echter niet nodig om bij ons langs te komen. Wij zijn namelijk zelf geen reisbureau en beschikken niet over de faciliteiten om een persoonlijke boeking af te handelen. Wel werken we met heel veel reiskantoren samen. Dus wil je een all-in Sunny Car boeken, dan kan dat heel makkelijk via een reisbureau in jouw buurt. Zelf online boeken is uiteraard ook een slimme en snelle optie. En heb je een vraag of wil je advies, dan kun je ons ook altijd bellen of een e-mail sturen!