Kies de service Online Check-in en verkort de tijd aan de verhuurbalie

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk in je huurauto stappen. Muziek aan, raampje open, wind door je haren en op naar je accommodatie! Maar voordat het zover is, dien je eerst nog wel langs de verhuurbalie te gaan. Hier maakt de verhuurder het huurcontract voor je op dat jij dient te controleren en te tekenen. Dit kost even wat tijd. Met de service Online Check-in heb je alle gegevens vooraf al ingevuld. Zo haal je veel sneller je auto op en kun je snel beginnen met vakantievieren.

Wat is de Online Check-in service?

Wil je dat het huurcontract al ingevuld voor je klaarligt op het moment dat jij je meldt bij de verhuurbalie? Dat kan! Kies je voor de Online Check-in, dan bieden wij je de mogelijkheid om je vooraf te registeren. Wij zorgen er dan voor dat de lokale wagenparkaanbieder jouw ingevulde huurcontract klaar heeft liggen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het huurcontract checken, je handtekening zetten en de autosleutels in ontvangst nemen. Dan kan je autohuuravontuur van start!

Reserveer je ook de service Fastlane, dan kun je helemaal snel op weg. Dan hoef je niet in een lange rij aan te sluiten, maar ben je zo aan de beurt.

Wat zijn de voordelen van de Online Check-in service?

Kies je voor Online Check-in dan verkort je de tijd aan de balie. Je hebt immers al je gegevens vooraf ingevuld en de verhuurder heeft ze al ingevoerd. Je hoeft alleen nog het contract goed door te lezen en te tekenen. Extra voordeel van deze service is dat je al jouw persoonlijke informatie thuis al hebt ingevuld en dubbel hebt gecheckt. Zo voorkom je gelijk dat er iets niet goed is ingevuld. Dat is helemaal handig!

Hoe reserveer je de Online Check-in service?

Als je de huurauto online reserveert, kun je na het selecteren van je gewenste categorie kiezen voor Online Check-in. Als je deze optie aanvinkt, ga je daarna verder met het in orde maken van je reservering. Voordat je naar je bestemming vertrekt, ontvang je van ons een registratielink zodat je je persoonlijke gegevens kan invullen. Het huurcontract ligt dan bij aankomst al voor je klaar. Even checken, tekenen en jouw vakantie kan beginnen!

Vooraf online registeren

Als je de service Online Check-in hebt gereserveerd dan ontvang je voordat jouw autohuur ingaat, een verzoek om je vooraf te registeren. Je vult al je gegevens in zodat de lokale verhuurder deze al heeft wanneer je aan de balie komt.

Online check-in huurauto