Waarborg

Bij het ophalen van de huurauto, voldoe je een waarborg. Hiervoor is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. De waarborg krijg je na de huurperiode weer terug.
Lees meer

Schade

Krijg je te maken met schade aan de huurauto, dan betalen wij het door jou voorgeschoten eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. No worries.
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij hebben geen eigen wagenpark, maar werken samen met lokale partners. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen. Maar je huurt áltijd all-in bij ons!
Lees meer

Categorie

Je reserveert altijd een categorie en niet een specifiek merk of model. Uiteraard kun je filteren op specificaties, zodat je altijd een auto reserveert die past bij jouw reisplannen.
Lees meer

(Internationaal) Rijbewijs

Om een auto te huren, heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Maar welke regels gelden er eigenlijk over hoelang je in het bezit moet zijn van je rijbewijs? Wij leggen het je uit!
Lees meer

Tankregeling

Onze verhuurpartners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn twee mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.
Lees meer

24-uursregel

Eén huurdag is in de wereld van autohuur altijd 24 uur. Met die 24-uursregel kun je het maximale uit je autohuur halen, dus maak daar zeker gebruik van.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt je vlucht middenin de nacht en is het verhuurkantoor nog niet geopend? Ook dan kun je vaak gewoon de sleutels inleveren. Een keybox of drop off box biedt uitkomst!
Lees meer

Milieusticker

Op sommige plekken vind je milieuzones waar ze de uitstoot van fijnstof willen verminderen. Hier mag je alleen rijden als je auto een milieusticker heeft. We vertellen er je alles over.
Lees meer

Tolvignet

Soms heb je een tolvignet nodig om gebruik te mogen maken van bepaalde wegen. Daarmee betaal je vooraf en mag je voor een bepaalde periode gebruikmaken van een weg. Heel handig.
Lees meer

Boete

Op je vakantiebestemming krijg je te maken met onbekende verkeersregels en bekeuringen. Wij hebben alle informatie over verkeersboetes met je huurauto op een rijtje gezet!
Lees meer
Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Auto met uitzicht all-in autohuur

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Auto op autoweg services

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services.

Autohuur extra's

Extra’s, voor de kers op je huurauto

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.