Huurauto ophalen

Hoe gaat het ophalen van je huurauto precies in z'n werk? Wij vertellen je alles over hoe en waar je de huurauto ophaalt, wat je absoluut niet mag vergeten en ophalen buiten openingstijden.
Lees meer

Huurauto inleveren

Tijd om je huurauto in te leveren aan het einde van de vakantie? Hou er rekening mee dat je hier genoeg tijd voor uittrekt. Meer handige tips over het inleveren van je huurauto lees je hier!
Lees meer

Boete

Op je vakantiebestemming krijg je te maken met onbekende verkeersregels en bekeuringen. Wij hebben alle informatie over verkeersboetes met je huurauto op een rijtje gezet!
Lees meer

Waarborg

Bij het ophalen van de huurauto, voldoe je een waarborg. Hiervoor is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. De waarborg krijg je na de huurperiode weer terug.
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij hebben geen eigen wagenpark, maar werken samen met lokale partners. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen. Maar je huurt áltijd all-in bij ons!
Lees meer

Autohuur vergelijken

Ga je een auto huren? Dan is het logisch dat je meerdere partijen met elkaar wil vergelijken. Maar waar moet je precies op letten om een goede vergelijking te maken? Wij helpen je op weg!
Lees meer

Categorie

Je reserveert altijd een categorie en niet een specifiek merk of model. Uiteraard kun je filteren op specificaties, zodat je altijd een auto reserveert die past bij jouw reisplannen.
Lees meer

(Internationaal) Rijbewijs

Om een auto te huren, heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Maar welke regels gelden er eigenlijk over hoelang je in het bezit moet zijn van je rijbewijs? Wij leggen het je uit!
Lees meer

Tankregeling

Onze verhuurpartners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn twee mogelijkheden waar je uit kunt kiezen en wij vertellen je er alles over!
Lees meer

Tolvignet

Soms heb je een tolvignet nodig om gebruik te mogen maken van bepaalde wegen. Daarmee betaal je vooraf en mag je voor een bepaalde periode gebruikmaken van een weg. Heel handig.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt je vlucht middenin de nacht en is het verhuurkantoor nog niet geopend? Ook dan kun je vaak gewoon de sleutels inleveren. Een keybox of drop off box biedt uitkomst!
Lees meer

Milieusticker

Op sommige plekken vind je milieuzones waar ze de uitstoot van fijnstof willen verminderen. Hier mag je alleen rijden als je auto een milieusticker heeft. We vertellen er je alles over.
Lees meer

24-uursregel

Eén huurdag is in de wereld van autohuur altijd 24 uur. Met die 24-uursregel kun je het maximale uit je autohuur halen, dus maak daar zeker gebruik van. Wij vertellen je hoe!
Lees meer

Schade

Krijg je te maken met schade aan de huurauto, dan betalen wij het door jou voorgeschoten eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. No worries, wij zijn er voor je.
Lees meer

Veilig autohuren

Sinds de pandemie is hygiëne belangrijker dan ooit. Op de verhuurlocaties zijn uiteraard alle hygiënemaatregelen getroffen en de huurauto’s worden extra grondig gereinigd.
Lees meer
Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Heb je een specifieke wens voor jouw huurautoreservering? Als autohuurspecialist bieden we je de mogelijkheid om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires. Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Auto met uitzicht all-in autohuur

Alles over onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Ter plaatse dus nog betalen voor extra verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveer je de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs.

Auto op autoweg services

Kies voor een aanvullende service

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services.

Autohuur extra's

Reserveer een accessoire of andere extra

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.