Terugbetaling eigen risico

Bij Sunny Cars hebben wij het eigen risico vaak al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet je het eigen risico eerst voor en daarna storten wij het bedrag plankgas op je bankrekening terug.
Lees meer

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! All-in is bij ons ook écht all-in, want ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij ons standaard inbegrepen. Zorgeloos gevoel, nietwaar?
Lees meer

Ongelimiteerde kilometers

Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijg je van ons een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat je de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.
Lees meer

Schadeverzekering (CDW)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij ons de schadeverzekering inclusief. Heb je schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet je het eigen risico voor? Dan betalen wij dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan je terug.
Lees meer

Diefstalverzekering (TP)

Diefstal is het laatste waar je aan wilt denken tijdens je vakantie met een huurauto. Krijg je daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stellen we je uiteraard gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in onze all-in autohuur.
Lees meer

Extra WA-verzekering

Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar wij gaan nog een stapje verder met onze (extra) WA-dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Zo ben je in geval van schade aan een derde goed verzekerd. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!
Lees meer

Tankregeling Vol-Vol

Het brandstofbeleid is bij ons standaard Vol-Vol. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn en zorgeloos. Meer weten over onze tankregeling?
Lees meer

Vergoeding sleepkosten

Start de huurauto niet meer, is er een (technisch) mankement of heb je een lekke band? Dan bestaat de kans dat de auto weggesleept moet worden. Gelukkig worden bij ons dan ook de sleepkosten vergoed. Dus zelfs in zo’n situatie is het niet nodig om je zorgen te maken.
Lees meer

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren

Autosleutel kwijt? Oeps. Of zijn je autopapieren in geen velden of wegen te bekennen? Dat kan de besten overkomen! Wij vergoeden zelfs schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.
Lees meer

Lokale belasting

Onverwachte kosten, daar houden wij niet van. En dus ook niet van lokale belasting die wordt gerekend over de huurauto. Daarom hebben wij die lokale belasting alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs!
Lees meer

Luchthaven afleveringskosten

Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Bij Sunny Cars vinden wij dat deze kosten niet voor jouw rekening zijn. Daarom is dit ook inbegrepen in de all-in huursom.
Lees meer

14 dagen optietermijn

Misschien wil je nog even overleggen om er zeker van te zijn dat je écht de juiste huurauto reserveert. Dat kan bij ons in alle rust, want je reservering staat standaard 14 dagen in optie.
Lees meer

24/7 noodnummer

Alles is vooraf al geregeld en betaald. Je bent dus verzekerd van zorgeloze autohuur! Gaat er toch nog iets mis of heb je een vraag met spoed, dan neem je contact op met ons Nederlandstalig noodnummer via 023 - 5 699 690.
Lees meer

Gratis wijzigen

Na afloop van de optieperiode blijf je ook nog flexibel. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij de reservering kosteloos voor je aan.
Lees meer

Sunny2go

Sunny2go assisteert jou vóór en tijdens je reis. Je vindt er inreisinformatie, bezienswaardigheden en een persoonlijke conciërgeservice die je kunt bellen voor werkelijk alles dat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming. Zo haal je nóg meer uit je vakantie met huurauto.
Lees meer

Beheer je reservering

Huur je een auto bij Sunny Cars, dan krijg je een zorgeloze huurauto voor een transparante prijs. We maken het je graag makkelijk! Niet alleen tijdens het reserveren van jouw favoriete huurauto maar ook bij het administratieve deel van je reservering. Daarom kan je bij ons zelf online je reservering beheren.
Lees meer

Overtuigd?All-in autohuur in één minuut.


All-in autohuur kent alleen maar voordelen. Al die voordelen hebben we in een filmpje gestopt.
Kijk je mee? Duurt maar anderhalve minuut, en daarna weet je alles. Want autohuur hoeft geen gedoe te zijn.
Met ons ontdek je de zonnige kant van autohuur, kijk maar:


Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Heb je een specifieke wens voor jouw huurautoreservering? Als autohuurspecialist bieden we je de mogelijkheid om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires. Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Services autohuur

Kies voor een aanvullende service

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services en lees hier meer.

Extra's autohuur

Reserveer een accessoire of andere extra

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.

Handig om te weten

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.