All-inclusive auto huren in Kroatië.

Via Sunny Cars reserveer je zorgeloos een huurauto in Kroatië. Je betaalt altijd een heldere all-inclusive prijs. Ter plaatse nog betalen voor extra verzekeringen is niet nodig! Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók kilometervrij huren is inclusief. Je profiteert altijd van onze extra WA-dekking van minimaal € 10 miljoen. Bij schade aan de huurauto krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Glas-banden-bodem-dakschadedekking is ook standaard inbegrepen. Zelfs de sleepkosten worden door ons vergoed. Dus parkeer je zorgen, want all-in auto huren is bij ons ook écht all-in.

Maak je huurauto reservering op maat  

Met onze handige services maak je jouw reservering voor een all-in huurauto volledig op maat. Kies bijvoorbeeld voor een huurauto met een extra bestuurder, sla de wachtrij over, huur een auto zonder waarborg of vul digitaal alvast het huurcontract in. Tijdens het reserveren van de huurauto zie je vanzelf welke services er in Kroatië beschikbaar zijn. Een groot voordeel van een auto huren met extra service is dat je deze van tevoren reserveert en betaalt. Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. Je kunt natuurlijk ook een kinderzitje of GPS reserveren of een grensoverschrijding of one way huur aanvragen. Voor zo’n extra of accessoire betaal je wel nog een bedrag wanneer je de auto ophaalt in Kroatië, de kosten tonen we uiteraard direct in het boekingsproces zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. 

Geen verborgen kosten bij jouw autohuur in Kroatië

Bij Sunny Cars staan we voor zorgeloze autohuur. Daarom is de standaard tankregeling Vol-Vol wanneer je een auto huurt in Kroatië. Je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald heb en betaalt geen dure brandstoftoeslag. Omdat ook alle verzekeringen zijn inbegrepen bij de huursom kun je met een gerust hart ''nee'' zeggen tegen alles wat je ter plaatse nog wordt aangeboden wanneer je je huurauto ophaalt. Wij regelen de autohuur in Kroatië van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Voor jouw huurauto in Kroatië profiteer je bij Sunny Cars niet alleen van onze all-in autohuurformule maar ook van uitgebreide service voor, tijdens en na je reservering. Onze autohuurexperts helpen je graag op weg! Bovendien blijf je flexibel met je autohuurreservering tot het laatste moment. Voor een wijziging van je autohuur betaal je geen wijzigingskosten. Daarnaast kun je je reservering annuleren tot 1 uur voor huuraanvang zonder annuleringskosten te betalen. Ontdek vandaag nog de zorgeloze kant van autohuur met Sunny Cars!

Daarom huur je een auto in Kroatië bij Sunny Cars.

Auto huren Kroatie
Blauwe zee Kroatie
Huurauto kust Kroatie

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Kroatië.

Onze autohuurtips voor Kroatië

De grens over

Als je Dubrovnik combineert met de rest van Kroatië, ga je gedurende 10km de grens over naar Bosnië en Herzegovina. Dat is geen enkel probleem, maar je moet het wel even doorgeven bij de reservering. Soms wordt ter plaatse een toeslag gerekend zodat je ook verzekerd bent voor pechhulp in een ander land.

Handig om te weten

• Tijdens het inhalen moeten bestuurders voortdurend richtingaan blijven geven • In de zomer wordt Engels- en Duitstalige verkeersinformatie uitgezonden. De radiofrequenties staan langs de kant van de autosnelwegen op borden aangegeven • Het oude centrum van Dubrovnik is autovrij

Maximumsnelheid

Misschien valt het je op, in een langzame auto zit meestal een jong iemand. Hoe dat kan? Bestuurders onder de 24 jaar moeten zich in Kroatie aan een lagere maximumsnelheid houden dan andere weggebruikers. Buiten de bebouwde kom en op autosnelwegen is dat 10 km per uur minder. Binnen de bebouwde kom is de snelheid voor iedereen gelijk.

Met de ferry

Voor de kust van Kroatie liggen vele eilanden. Daar kun je gewoon naar toe, want de huurauto mag mee op de ferry. Dat is dus roadtrippen en eilandhoppen in een. Wel even de lokale verhuurder inlichten, want om ook op de eilanden in aanmerking te komen voor assistentie in geval van pech, betaal je een toeslag van 20 euro. In dit geval dus wel doen.

Parkeerzones

In Zagreb en Pula gelden parkeerzones. Hoe dichter je bij het centrum parkeert hoe duurder het is. Ook in andere steden en badplaatsen is het parkeren soms betaald. De boetes zijn hoog en soms geldt zelfs een wegsleepregeling. Toch maar even naar de betaalautomaat lopen.

Direct een all-inclusive auto huren