Een auto huren in Kroatië voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Kroatië. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Kroatië bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Kroatië volgens Sunny Cars.

Ga je een auto huren in Kroatië, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Kroatië.

All-in auto huren in Kroatië bij Sunny Cars

Je boekt je huurauto in Nederland voor de all-in prijs. Je krijgt een Nederlands contract, de beste voorwaarden – naar Nederlandse standaard – en je kunt altijd contact opnemen met ons, 24 uur per dag. Een wijziging doorgeven is altijd gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Of het nu gaat om de huurperiode, de autocategorie of om extra opties. Het kan allemaal aangepast worden.

Autohuur Kroatië

Alles vooraf perfect geregeld. Geen verrassingen bij het ophalen van je huurauto in Kroatië, maar direct genieten van je vakantie!

Auto huren Kroatie
Blauwe zee Kroatie
Huurauto kust Kroatie

Leuk om te doen met je huurauto in Kroatië

De grens over

Als je Dubrovnik combineert met de rest van Kroatië, ga je gedurende 10km de grens over naar Bosnië en Herzegovina. Dat is geen enkel probleem, maar je moet het wel even doorgeven bij de reservering. Soms wordt ter plaatse een toeslag gerekend zodat je ook verzekerd bent voor pechhulp in een ander land.