Een auto huren in Griekenland, dat is zorgeloos genieten

Wil je alles uit je tijd in Griekenland halen? Dan mag een huurauto niet ontbreken. Een huurauto biedt je namelijk de vrijheid om Griekenland op je eigen tempo te verkennen. En er is nogal wat te zien! Blijf je op het Griekse vasteland, of ga je ook eilandhoppen? Wat je plannen ook zijn: Met een huurauto via Sunny Cars zit je altijd goed. Bij ons zijn alle benodigde verzekeringen namelijk standaard inbegrepen. Dus mocht er onverhoopt iets misgaan met je huurauto in Griekenland, dan hoef jij je niet druk te maken. Als aan onze algemene voorwaarden is voldaan, heb je zelfs geen enkel eigen risico. Dus raak je per ongeluk een ezel of een Griekse God met je huurauto… Dan draaien wij voor de kosten op.

Waar kun je een auto huren in Griekenland?

De vraag is meer: Waar kun je niet een auto huren in Griekenland? Want in Griekenland (vaste land) werken wij op meer dan 50 bestemmingen samen met verschillende aanbieders van autoverhuur. Die fijne huurauto is dus nooit ver weg. Maar ook op de Griekse eilanden zoals Kreta, Kos of Rhodos kun je met een all-inclusive huurauto van ons op pad.

Je huurauto kun je in Griekenland op verschillende manieren ophalen. Wil je meteen genieten van je huurauto zodra je de Griekse grond onder je voeten voelt? Haal dan je huurauto op op de airport. Veel aanbieders van autoverhuur hebben een balie op het vliegveld.
Misschien wil je helemaal niet meteen gebruikmaken van je huurauto. Wellicht ga je eerst een paar dagen Athene of Kefalonia verkennen om daarna pas de rest van Griekenland te gaan verkennen. Dan huur je pas een auto een paar dagen nadat je in Griekenland bent aangekomen. Je kunt er dan voor kiezen om je huurauto op te halen bij een stadskantoor. Bij sommige aanbieders van autoverhuur in Griekenland kun je ook kiezen voor adresaflevering. Veel gemakkelijker wordt het niet!

Tips voor auto huren in Griekenland

We willen natuurlijk dat je alles uit je autohuur in Griekenland haalt, zodat je optimaal kunt genieten. Daarom geven we je graag wat tips voor als je een auto gaat huren in Griekenland.

Tip: Je huurauto in Griekenland ophalen, zonder in de rij te staan

Ook als niet voor adresaflevering kiest, kan het ophalen van je huurauto in Griekenland reuze gemakkelijk zijn. Met onze Online Check-in service krijg je namelijk voorrang aan de balie van de lokale autoverhuurder. Bovendien ligt je vooraf online ingevulde huurcontract al op je te wachten. Dus geen administratief gedoe, maar gewoon zo snel mogelijk je huurauto in om het mooie Griekenland te verkennen.

Tip: Minimumleeftijd verlagen, een extra bestuurder of een GPS in je huurauto?

We bieden een hoop extra’s waarmee je je huurauto helemaal naar je zin maakt. Wil je bijvoorbeeld de minimumleeftijd verlagen of een extra bestuurder toevoegen? Dat kan. Maar ook accessoires als kinderzitjes en een GPS om te voorkomen dat je in Griekenland verdwaalt, kun je bij je huurauto reserveren. Voor de extra’s betaal je de lokale autoverhuurder ter plaatse. Liever betalen voordat je in Griekenland staat? Een aantal extra’s zijn ook verkrijgbaar en achteraf bij het ophalen van de huurauto te voldoen.

Daarom huur je een auto in Griekenland bij Sunny Cars.

Huurauto kust Griekenland
Auto huren Griekenland
Akropolis Griekenland

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Griekenland.

Bestemmingen in Griekenland