Reserveer de GPS service en navigeer naar de beste plekken

Je stapt in de huurauto en wil al het moois van je bestemming ontdekken. Je hebt de highlights al helemaal uitgestippeld. Maar dan? Hoe bereik je die plekjes als je geen idee hebt welke weg je moet nemen? Reserveer daarom de GPS service. Dan verdwaal je niet en weet je zeker dat je alle bezienswaardigheden die je wilt ontdekken, kunt bezoeken. Off we go!

Wat is de GPS service?

Als je de service GPS reserveert, weet je zeker dat er een navigatiesysteem beschikbaar is bij je huurauto. Wel zo handig om op al die mooie plekjes te komen!

Let op: je navigatiesysteem is niet standaard in het Nederlands, maar kan ook Engelstalig zijn. Dit verschilt per bestemming.

Wat zijn de voordelen van de GPS service?

Zelfs als je van het avontuurlijke ‘ik zie wel waar ik heen rijd en terechtkom’ bent, is een navigatiesysteem handig. Om niet te verdwalen op je vakantiebestemming is een GPS onmisbaar. Wil je er 100% zeker van zijn dat de GPS beschikbaar is bij je huurauto, dan is het slim om deze service vooraf te reserveren. Dit maakt het ophalen en rijden een stuk relaxter, omdat het navigatiesysteem dan bij de all-in huursom van de huurauto is inbegrepen en je ter plaatse niets extra’s hoeft te betalen. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een beschikbare GPS, terwijl het huren op je bestemming duurder kan uitvallen en er mogelijk geen GPS beschikbaar is. Profiteer van onze service en regel je GPS vooraf voor een zorgeloze reis!

Hoe reserveer je de GPS service?

Een GPS bij je huurauto reserveren is heel gemakkelijk. Tijdens het boekingsproces kun je onder het kopje Services de optie GPS aanklikken. Dan krijg je direct het overzicht van alle categorieën auto’s met deze service. Even klikken op de gewenste huurauto en je hebt je huurauto met GPS service zo gereserveerd!

Kun je ook een GPS toevoegen aan je autohuur als de GPS service niet beschikbaar is?

Ook als je tijdens het boeken ziet dat de GPS service niet beschikbaar is kun je vaak alsnog een navigatiesysteem toevoegen. Dit doe je door tijdens het boeken de GPS te selecteren als een accessoire.

Op sommige locaties bieden we ook auto's aan met een ingebouwd navigatiesysteem, hierbij hoef je het niet toe te voegen als extra of accesoire. Wanneer dit beschikbaar is vind je het in de filters onder het kopje 'Opties'.

Reserveer de GPS service en navigeer naar de beste plekken