All-inclusive auto huren in Kreta.

Via Sunny Cars reserveer je zorgeloos een huurauto in Kreta. Je betaalt altijd een heldere all-inclusive prijs. Ter plaatse nog betalen voor extra verzekeringen is niet nodig! Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók kilometervrij huren is inclusief. Je profiteert altijd van onze extra WA-dekking van minimaal € 10 miljoen. Bij schade aan de huurauto krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Glas-banden-bodem-dakschadedekking is ook standaard inbegrepen. Zelfs de sleepkosten worden door ons vergoed. Dus parkeer je zorgen, want all-in auto huren is bij ons ook écht all-in.

Maak je huurauto reservering op maat  

Met onze handige services maak je jouw reservering voor een all-in huurauto volledig op maat. Kies bijvoorbeeld voor een huurauto met een extra bestuurder, sla de wachtrij over, huur een auto zonder waarborg of vul digitaal alvast het huurcontract in. Tijdens het reserveren van de huurauto zie je vanzelf welke services er in Kreta beschikbaar zijn. Een groot voordeel van een auto huren met extra service is dat je deze van tevoren reserveert en betaalt. Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. Je kunt natuurlijk ook een kinderzitje of GPS reserveren of een grensoverschrijding of one way huur aanvragen. Voor zo’n extra of accessoire betaal je wel nog een bedrag wanneer je de auto ophaalt in Kreta, de kosten tonen we uiteraard direct in het boekingsproces zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. 

Geen verborgen kosten bij jouw autohuur in Kreta

Bij Sunny Cars staan we voor zorgeloze autohuur. Daarom is de standaard tankregeling Vol-Vol wanneer je een auto huurt in Kreta. Je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald heb en betaalt geen dure brandstoftoeslag. Omdat ook alle verzekeringen zijn inbegrepen bij de huursom kun je met een gerust hart ''nee'' zeggen tegen alles wat je ter plaatse nog wordt aangeboden wanneer je je huurauto ophaalt. Wij regelen de autohuur in Kreta van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Voor jouw huurauto in Kreta profiteer je bij Sunny Cars niet alleen van onze all-in autohuurformule maar ook van uitgebreide service voor, tijdens en na je reservering. Onze autohuurexperts helpen je graag op weg! Bovendien blijf je flexibel met je autohuurreservering tot het laatste moment. Wijzigen is altijd kosteloos bij ons. Sluit je de Flexservice af, dan kun je zelfs annuleren tot 1 uur voor huuraanvang zonder annuleringskosten te betalen. Ontdek vandaag nog de zorgeloze kant van autohuur met Sunny Cars!

Daarom huur je een auto in Kreta bij Sunny Cars.

Auto huren bij Sunny Cars is all-in autohuur zonder verrassingen
Auto huren bij Sunny Cars is inclusief ongelimiteerde kilometers
Auto huren bij Sunny Cars betekent zorgeloos genieten

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Kreta.

Onze autohuurtips voor Kreta

Gaten in de weg

De wegen in Griekenland zijn niet zo goed onderhouden als bij ons. Behalve geiten kun je ook nog weleens een gat of een steen tegenkomen op de weg. Houd daar rekening mee! Sommige wegen zijn onverhard. Neem die liever niet, want rijd je schade op zo’n weg dan ben je niet verzekerd.

Navigatie

De wegen op Kreta hebben nauwelijks nummers. Nu is het niet heel moeilijk om van A naar B te komen, want meestal is er maar één weg. Toch is een navigatie wel een aanrader. Dan weet je zeker dat je zorgeloos van je roadtrip kunt genieten. Ook handig als de wegwijzers alleen in het Grieks zijn. Reserveer de GPS meteen bij boeking, het zou …

Parkeren op een helling

Beter van niet! Als de auto gaat rollen kan dat een hoop gedoe opleveren met de verzekering. Kan het echt niet anders? Zet de auto dan niet alleen op de handrem, maar ook in de eerste versnelling of de achteruit en draai de wielen met het stuur naar de kant van de weg. Voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen.

Rijden in de bergen

Kreta is best bergachtig en dat vraagt om een aangepaste rijstijl. Zo heeft op smalle wegen stijgend verkeer voorrang op dalend verkeer en waarschuwen automobilisten elkaar bij bochtige wegen door te toeteren. Dat doen ze trouwens ook als ze een bekende tegenkomen. Je moet het maar net even weten. Wil je echt relaxt kunnen rondrijden, huur dan …

Tweede bestuurder

Van je roadtrip wil je natuurlijk optimaal genieten. Wissel het rijden af. Als bijrijder kun je op heel andere dingen letten dan als je achter het stuur zit en dat is ook weleens fijn. Je hebt tenslotte vakantie. Bij Sunny Cars is de tweede bestuurder meestal inbegrepen en zo niet dan kun je dat vooraf bijboeken. Dat is goedkoper dan wanneer …