Een auto huren in Kreta voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Kreta. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Kreta bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Kreta volgens Sunny Cars.

Ga je een auto huren in Kreta, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Kreta.

All-in auto huren in Kreta bij Sunny Cars

Je boekt je huurauto in Nederland voor de all-in prijs. Je krijgt een Nederlands contract, de beste voorwaarden – naar Nederlandse standaard – en je kunt altijd contact opnemen met ons, 24 uur per dag. Een wijziging doorgeven is altijd gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Of het nu gaat om de huurperiode, de autocategorie of om extra opties. Het kan allemaal aangepast worden.

Autohuur Kreta

Alles vooraf perfect geregeld. Geen verrassingen bij het ophalen van je huurauto in Kreta, maar direct genieten van je vakantie!

Daarom huur je een auto in Kreta bij Sunny Cars.

Lekker touren in je cabrio huurauto
Huurauto met een smile bij Sunny Cars
Ook met je gezin lekker toeren in een Sunny Cars huurauto

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Kreta.

Onze autohuurtips voor Kreta

Gaten in de weg

De wegen in Griekenland zijn niet zo goed onderhouden als bij ons. Behalve geiten kun je ook nog weleens een gat of een steen tegenkomen op de weg. Houd daar rekening mee! Sommige wegen zijn onverhard. Neem die liever niet, want rijd je schade op zo’n weg dan ben je niet verzekerd.

Navigatie

De wegen op Kreta hebben nauwelijks nummers. Nu is het niet heel moeilijk om van A naar B te komen, want meestal is er maar één weg. Toch is een navigatie wel een aanrader. Dan weet je zeker dat je zorgeloos van je roadtrip kunt genieten. Ook handig als de wegwijzers alleen in het Grieks zijn. Reserveer de GPS meteen bij boeking, het zou …

Parkeren op een helling

Beter van niet! Als de auto gaat rollen kan dat een hoop gedoe opleveren met de verzekering. Kan het echt niet anders? Zet de auto dan niet alleen op de handrem, maar ook in de eerste versnelling of de achteruit en draai de wielen met het stuur naar de kant van de weg. Voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen.

Rijden in de bergen

Kreta is best bergachtig en dat vraagt om een aangepaste rijstijl. Zo heeft op smalle wegen stijgend verkeer voorrang op dalend verkeer en waarschuwen automobilisten elkaar bij bochtige wegen door te toeteren. Dat doen ze trouwens ook als ze een bekende tegenkomen. Je moet het maar net even weten. Wil je echt relaxt kunnen rondrijden, huur dan …

Tweede bestuurder

Van je roadtrip wil je natuurlijk optimaal genieten. Wissel het rijden af. Als bijrijder kun je op heel andere dingen letten dan als je achter het stuur zit en dat is ook weleens fijn. Je hebt tenslotte vakantie. Bij Sunny Cars is de tweede bestuurder meestal inbegrepen en zo niet dan kun je dat vooraf bijboeken. Dat is goedkoper dan wanneer …