Haal je huurauto snel en contactloos op met de service Contactloos Ophalen

Contactloos en snel je huurauto ophalen? Dat kan met de service Contactloos Ophalen. In een paar minuten ben je klaar om te vertrekken. Geen wachtrij of een medewerker die je de autosleutels geeft, maar zo op weg zonder tussenkomst van de baliemedewerker! Hoe fijn is dat?

Wat is de Contactloos Ophalen service?

Met onze service Contactloos Ophalen haal je je autosleutel en het lokale huurcontract op via een automaat. Er komt dus geen baliemedewerker meer aan te pas. Je checkt online in waardoor jouw huurcontract alvast voor je is ingevuld. Per e-mail ontvang je een barcode, deze scan je bij een automaat. Nadat je de waarborg per creditcard hebt voldaan krijg je bij de automaat je huurcontract en autosleutels aangeboden. Geen contact met een medewerker dus! Ook fijn is dat je niet in een wachtrij hoeft aan te sluiten, maar zo naar de automaat loopt. Eenmaal je sleutels en huurcontract op zak, is het tijd om te genieten van de zorgeloze en onbeperkte kilometers.

Soms word je met een shuttlebus eerst naar het verhuurstation gebracht waarna je de huurauto via de automaat kunt ophalen. Ook dit proces is contactloos. De chauffeur zit namelijk veilig achter een spatscherm. Tijdens het reserveren van de Contactloos Ophalen service zie je direct hoe je de auto ophaalt en of er een shuttleservice is. Tip: Als je kiest voor de optie ‘kantoor op luchthaven’ hoef je geen gebruik te maken van de shuttlebus. Je kunt dus zelf kiezen welke optie je het fijnst vindt!

Boek je onze Smartphone Service, dan hoef je niet langs een balie of automaat maar teken je het huurcontract op je smartphone. Ook het ontgrendelen van de huurauto doe je daarmee. Je hebt dus alles zelf in de hand en bent zo op weg.

Hoe lever je de huurauto contactloos in?

Niet alleen het ophalen van de huurauto verloopt contactloos, maar uiteraard ook het inleveren! Je mag namelijk gebruikmaken van de keybox. Bij het inleveren van de huurauto heb je dus ook geen contact met baliemedewerkers van de lokale wagenparkaanbieder. Heb je schade aan de huurauto? Dan dient er een schaderapport opgemaakt te worden en is er wel contact met een medewerker.

Hoe reserveer je de Contactloos Ophalen service?

Als je de huurauto online reserveert, kun je bij de ‘services’ filteren op Contactloos Ophalen. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het! De Contactloos Ophalen service is beschikbaar tot 5 dagen voor huuraanvang 

Vooraf online registeren verplicht voor de Contactloos Ophalen service

Voor het gebruik van de Contactloos Ophalen service is het verplicht om je vooraf online te registeren. Dat kan via de link op de voucher tot uiterlijk 48 uur voor huuraanvang. Niet vergeten! Zonder de registratie kun je de huurauto niet bij de automaat ophalen maar moet je naar de verhuurbalie om het contract op te maken en de sleutel op te halen. Het voordeel van contactloos vervalt dus zonder registratie, dat zou jammer zijn.

Accesoires reserveren niet mogelijk bij Contactloos Ophalen

Goed om te weten: wanneer je kiest voor de service Contactloos Ophalen dan kun je geen accessoires toevoegen aan de reservering. De sleutels worden immers via een automaat uitgegeven zonder menselijk contact. Wanneer je een accesoire nodig hebt, dan komt er toch een medewerker aan te pas om bijvoorbeeld de GPS of het kinderzitje aan je te overhandigen. Daardoor is het geen contactloos proces meer. Wil je toch een accessoire bijboeken? Kies dan voor een huurauto zonder Contactloos Ophalen.

Haal je huurauto snel en contactloos op met de service Contactloos Ophalen