All-inclusive auto huren in IJsland

Reserveer een 100% zorgeloze huurauto in IJsland

Alles is geregeld!

Zelfs gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang

Gemakkelijk een all-in auto huren in IJsland

Wanneer je een auto huurt in IJsland kun je de meest sprookjesachtige plekken in dit natuurrijke land gemakkelijk bezoeken: van de Blue Lagoon bij Reykjavik tot de Gullfos waterval. Ga je voor avontuur naar IJsland, dan is het uiteraard prettig als je dit zorgeloos kunt doen.

Huur je een auto via Sunny Cars, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Je huurt bij ons namelijk een all-in pakket waarmee je volledig bent verzekerd met onder andere een uitgebreide WA-verzekering en een goede schadeverzekering. Ook over het eigen risico hoef je je niet druk te maken, dit is namelijk al voor je afgekocht of het wordt aan je terugbetaald. Bovendien huur je bij Sunny Cars altijd kilometervrij, zodat jij zorgeloos je droomreis langs de Golden Circle kan maken met de inbegrepen ongelimiteerde kilometers. Begin je vakantie goed met een all-inclusive huurauto in IJsland!

Waar kun je een auto huren in IJsland?

Je kunt je huurauto in IJsland afhalen bij een van de 16 afhaallocaties van Sunny Cars. Zo kun je de auto ophalen waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Kantoor op luchthaven: wil je nadat je geland bent gelijk door met je huurauto om IJsland te verkennen? Sunny Cars heeft lokale partners op de vliegvelden van Reykjavik, Keflavik en Akureyri luchthaven. Zodra je op IJslandse grond bent geland kun je naar een van onze lokale partners lopen. Daar helpen ze je graag verder op weg.
  • Stadskantoor: liever de auto pas later ophalen om eerst te wennen aan het IJslandse klimaat? Geen probleem. Wanneer je klaar bent om met je huurauto door IJsland te gaan toeren kun je een auto ophalen bij een van onze stadskantoren. Er is uiteraard een stadskantoor in de hoofdstad Reykjavik, maar ook in andere steden zoals Akureyri en Isafjordur.
  • Adresaflevering: met de extra Adresaflevering is het ook mogelijk je huurauto te laten leveren bij je verblijfsadres. Je bepaalt zelf wanneer de auto bij je op locatie wordt gebracht door onze lokale partner. Aan het einde van de huurperiode wordt de huurauto weer opgehaald vanaf hetzelfde adres. Zo kun jij extra genieten van je vakantie en heb je een compleet zorgeloze huurauto in IJsland!

Handige autohuur tips in IJsland

Met deze tips ga je goed voorbereid de weg op met je huurauto in IJsland:

  • De juiste categorie huurauto voor IJsland: de categorie Small of Economy is voldoende als je vooral korte ritjes in de omgeving wilt maken. Ben je van plan veel kilometers te maken om bijvoorbeeld heel de Golden Cirkel af te reizen? Dan raden we minimaal een huurauto uit de categorie Compact aan, zodat je genoeg ruimte hebt tijdens de lange ritten die je zult maken. Als je door bergachtige gebieden wilt rijden zul je Fwegen tegenkomen, daar is een auto met fourwheeldrive verplicht.
  • De wegen in IJsland: in IJsland zijn er 3 soorten wegen. De snelwegen in IJsland zijn betrouwbare geharde wegen. Daarnaast zijn er grindwegen. Pas op en rijd langzamer bij een overgang tussen geharde wegen en grindwegen, want hier gebeuren veel ongelukken. Ten slotte zijn er de zogenaamde Fwegen. F staat voor Fjall, IJslands voor berg. Deze bergwegen leiden naar het binnenland van IJsland en om hier te mogen rijden is een 4x4 verplicht.
  • Extra bestuurder: wil je veel zien tijdens jullie rondreis door IJsland? Dan is een Extra Bestuurder een echte aanrader! Met deze extra kun je het sturen afwisselen met een reisgenoot. Op die manier zie je veel meer van de IJslandse landschappen. Bovendien voorkom je dat je vermoeid raakt achter het stuur door lange afstanden alleen te moeten rijden. Haal het maximale uit je vakantie naar IJsland door het chauffeuren af te wisselen met de service Extra Bestuurder.
  • Parkeren in IJsland: parkeren is bijna overal in IJsland gratis. In het centrum van Reykjavik moet je in sommige delen wel betalen.
  • Bijzondere verkeersregels: in IJsland moet je 24 uur per dag je licht aan hebben. Rijden zonder verlichting kan een bekeuring opleveren.
  • Tol in IJsland: er is één plek in IJsland waar tol wordt geheven: de Vaðlaheiðargöng tunnel in het noorden van het land, tussen Mývatn en Akureyri. De tol bedraagt omgerekend ongeveer 10 euro.

Sla de wachtrij over met de Fastlane service

Een all-inclusive auto huren in IJsland doe je gemakkelijk via Sunny Cars. Maar wist je dat we naast onze all-in formule ook extra services aanbieden?

Autohuur is erg populair in IJsland. Met de FastLane service voorkom je dat je lang moet wachten bij het ophalen van je huurauto. Door de Fast Lane kun je de wachtrij overslaan en ben je snel aan de beurt. Bovendien wordt de Fastlane service standaard gecombineerd met de Online Check-in service. Het contract ligt dus al ingevuld voor je klaar. Even nalezen, ondertekenen en je kunt zo instappen!

Reserveer nu je all-inclusive huurauto in IJsland bij Sunny Cars

Doe je voordeel met de all-inclusive huurformule van Sunny Cars! Hiermee ga je goed voorbereid op weg doordat alle belangrijke zaken voor je zijn geregeld. Van glas-banden-bodem-dakschadedekking tot 24/7 noodhulp, over alles is nagedacht. Begin je rondreis door IJsland goed met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Ijsland.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reisinspiratie en autohuurtips voor Ijsland

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.4 11986 reviews
Gemiddeld 4.5 16472 reviews

Daarom huur je een auto in Ijsland bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren