All-inclusive auto huren in Israël

Verken Israël met een all-in huurauto van Sunny Cars

Israël is een heerlijk vakantieland met een rijke geschiedenis, prachtige stranden aan de Middellandse Zee, bruisende marktjes en pittoreske dorpjes. Een auto huren in Israël geeft je de ruimte om de adembenemende oude stad Jeruzalem te verkennen, te genieten van de zonsondergang op het strand van Tel Aviv en de betoverende Dode Zee te ervaren. Verken dit fascinerende land met een huurauto, pak dus je koffers en ga op pad!

Ontdek Israël met een huurauto van Sunny Cars. Onze all-inclusive formule biedt optimale verzekering, ongelimiteerde kilometers, dekking voor glas, banden, bodem en dakschade, een uitstekende schadeverzekering, diefstalverzekering, extra WA-dekking en terugbetaling van het eigen risico. Wel zo handig in een uitgestrekt land als Israël!

Waar kun je een auto huren in Israël?

Sunny Cars heeft twintig locaties verspreid over Israël vanwaar je jouw huurauto kunt ophalen. Haal je auto op wanneer het jou uitkomt. 

 • Kantoor op luchthaven: na je vlucht direct door met je huurauto? Op de luchthavens Eilat Ramon International en Tel Aviv Ben Gurion kan je meteen jouw huurauto ophalen en je reis in Israël starten. 
 • Stadskantoor: liever eerst naar je hotel of appartement om de koffers uit te pakken? Dat kan uiteraard. Zodra je klaar bent, kun je een van onze stadskantoren bezoeken in Jeruzalem, Tel Aviv, Ashdod of een van de andere steden.  
 • Adresaflevering: je kunt ook kiezen voor gemak, namelijk voor de adresaflevering. De huurauto wordt op een vooraf afgesproken tijd afgeleverd bij jouw accommodatie, en wanneer de huurperiode voorbij is wordt de auto ook weer opgehaald. Het is ideaal voor een stressvrije start van je reis. 

Extra bestuurder? Dubbel zoveel genieten

Het is moeiteloos om een all-inclusive auto te huren in Israël met Sunny Cars. Wist je dat we niet alleen onze all-in formule aanbieden, maar ook extra services?

Met de Extra Bestuurder service kunnen jij en je reisgenoten om de beurt achter het stuur zitten, waardoor je ontspannen kunt reizen. Dit is perfect om Israël te verkennen met vrienden of familie en allemaal te genieten van de schitterende landschappen die onderweg voorbij komen. 

Overtuigd?


Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Israël.

Wegwijzers in Israël

De wegwijzers in Israël zijn meestal in het Hebreeuws, Arabisch en Engels.

Drukke dagen in Israël

Tijdens de Israëlische feestdagen, vooral tijdens Pesach en Rosh Hashanah, kunnen de wegen erg druk zijn. Het is raadzaam om je reis te plannen en vroegtijdig te vertrekken om drukte te vermijden.

Tol betalen in Israël

In Israël zijn er tolwegen, maar het is niet nodig om contant geld bij je te hebben. De tol wordt elektronisch geïnd via een systeem genaamd "Derech E-Z Pass". Je Sunny Car is klaar om deze wegen te berijden zonder gedoe.

Tanken in Israël

Tanken in Israël is vergelijkbaar met Nederland. De termen voor benzine en diesel zijn respectievelijk "Benzin" en "Dizel". Houd er rekening mee dat zelfbediening gebruikelijk is bij benzinestations. Volg de instructies en betaal aan de pomp.


Veelgestelde vragen over jouw autohuur in Israël

Heb je een creditcard nodig om een auto te huren in Israël?

Ja, je hebt een creditcard nodig om een auto te huren in Israël. De autoverhuurder gebruikt de creditcard als waarborg voor eventuele schade aan de auto. Controleer voor je boekt of de hoofdbestuurder van de huurauto een creditcard heeft. Zorg er ook voor dat je de fysieke creditcard bij je hebt en de pincode weet. Houd bovendien voldoende bestedingsruimte vrij op je creditcard voor de borg.

Kan ik een tweede bestuurder toevoegen aan mijn autohuur in Israël?

Een tweede bestuurder is niet standaard inbegrepen bij onze all-inclusive autohuurformule. Je kunt een tweede bestuurder toevoegen aan je autohuur door:

 • Een auto te huren met de Extra bestuurder service
 • De extra bestuurder toe te voegen als extra tijdens het ophalen van de huurauto. Hiervoor worden ter plekke extra kosten berekend. 

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Israël?

De minimumleeftijd om een huurauto te besturen in Israël is doorgaans 25 jaar, maar dit kan verschillen per locatie en zelfs per categorie. Lees de huurvoorwaarden van de huurauto die je wilt huren om te zien wat de minimumleeftijd is. 

Hoeveel kost een huurauto in Israël?

De kosten voor het huren van een auto in Israël kunnen erg verschillen. Het is afhankelijk van het vraag en aanbod tijdens de gewenste huurperiode. Voor de meest nauwkeurige prijsinformatie raden we je aan om de huurperiode en bestemming in te vullen op onze website. Zo kun je ontdekken wat de all-in huurprijs is voor jouw autohuur in Israël.

Weetjes over Israël

Verken Israël: Een reis door het beloofde land met Sunny Cars

Wist je dat Israël de thuisbasis is van de Dode Zee, 's werelds zoutste meer, en dat het land een rijke culturele diversiteit heeft met invloeden uit het Midden-Oosten, Europa en Azië? Het is ook waar de drie grote monotheïstische religies hun wortels hebben. Israël heeft een rijke geschiedenis en biedt een diverse en smakelijke keuken.

Top 5 bezienswaardigheden om te bezoeken met een huurauto in Israël

 1. De oude stad Jeruzalem: Verken de historische straten en heilige plaatsen, zoals de Klaagmuur en de Kerk van het Heilig Graf.
 2. De Dode Zee: Drijf op het zoute water en geniet van de helende modder.
 3. De stad Tel Aviv: Ontdek de bruisende cultuur, prachtige stranden en moderne architectuur.
 4. De Bahai-tuinen in Haifa: Bewonder de prachtige terrasvormige tuinen en het heiligdom.
 5. De woestijn van Negev: Verken de indrukwekkende landschappen, zoals de Makhtesh Ramon-krater.

De wegen in Israël

De wegen in Israël variëren van modern tot enigszins verouderd, maar ze zijn over het algemeen van goede kwaliteit. De snelwegen zijn breed en goed onderhouden, terwijl sommige landelijke wegen smaller kunnen zijn. 

Wat voor huurauto heb ik nodig in Israël?

In Israël, vooral als je van plan bent om bergachtige gebieden te verkennen, is een auto met een grotere motor, zoals een SUV, een verstandige keuze. Dit biedt voldoende kracht voor heuvelachtige wegen. Voor zonnige bestemmingen aan de kust of in de stad kan een cabriolet een leuke optie zijn om van het weer te genieten. Zorg ervoor dat je de ideale auto kiest voor jouw specifieke reisbehoeften.

Beste reistijd om Israël te bezoeken

De beste tijd om Israël te bezoeken is tijdens de lente (april tot juni) en de herfst (september tot november), wanneer het weer aangenaam is en de drukte minder is. Het vermijden van de hete zomermaanden is aan te raden, vooral als je van plan bent om veel buitenactiviteiten te ondernemen.

Eten en drinken uit Israël

Israël staat bekend om heerlijke gerechten zoals falafel, hummus, shawarma en tahini. Probeer ook lokale lekkernijen zoals Sabich en Malabi. Geniet van verse vruchtensappen en thee met munt.

Hebreeuwse woorden en zinnen over autohuur

 • Stoplicht: רמזור (Ramzor)
 • Pech: תקלה (Taqla)
 • Bocht: מסבך (Masbek)
 • Autosleutel: מפתח רכב (Maftech Rekhav)
 • Parkeerplaats: מקום חנייה (Maqom Khanayah)
 • Welke auto is voor mij? : איזו רכב הוא עבורי? (Eizo rekhav hu 'avori?)
 • Hier heeft u mijn rijbewijs: הנה יש לך את רשיוני (Hine yesh lekha et rashyoni)
 • Gaat er benzine of diesel in mijn auto? : האם יש דלק או דיזל ברכב שלי? (Ha'em yesh delek o dizel birkhav sheli?)
 • Waar is het dichtstbijzijnde tankstation? : איפה התחנת דלק הקרובה ביותר? (Eifo ha-takhanat delek ha-karovah beyoter?)
 • Waar laat ik mijn auto wanneer mijn vakantie voorbij is? : איפה אני משאיר את הרכב שלי כאשר החופשה שלי נגמרת? (Eifo ani mash'ir et ha-rekhav sheli ka'asher ha-khofesh sheli nig'meret?)

Reisinspiratie en autohuurtips voor Israël

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 19134 reviews
Gemiddeld 4.5 3890 reviews
Gemiddeld 4.6 19357 reviews

Daarom huur je een auto in Israël bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren