Alles over kilometervrij auto huren

Ga je een mooie rondreis maken? Dan staan er al snel aardig wat kilometers op de teller! Maar ook als je de huurauto gebruikt om een eiland te verkennen, kan het hard gaan. Bij Sunny Cars hoef je de kilometerstand niet in de gaten te houden: je huurt kilometervrij en hebt dus een huurauto met ongelimiteerde kilometers tot je beschikking!

Wat is kilometervrij huren?

Bij veel autoverhuurbedrijven is er een maximumaantal kilometers die je mag rijden met je huurauto. Overschrijd je deze, dan betaal je per kilometer een bedrag bij.

Bij Sunny Cars is dat niet het geval! Bij ons huur je altijd een auto zónder kilometerbeperking. Je kunt dus optimaal genieten van je geweldige (rond)reis en iedere dag een nieuw plekje ontdekken met de huurauto. Of je nu 30 of 3000 kilometer aflegt: het maakt ons niets uit. Zolang jij maar zorgeloze kilometers kunt maken!

Zijn er extra kosten bij kilometervrij huren?

Voor die ongelimiteerde kilometers betaal je niets bij en hoef je niets te doen. Bij Sunny Cars huur je namelijk all-inclusive en ook de vrije kilometers zitten daarbij in. Van verrassingen achteraf is dus geen sprake. Goed geregeld!

Zit er echt geen limiet aan de kilometers?

Nee! Je huurt bij Sunny Cars altijd kilometervrij, dus je kunt rijden zover je maar wilt. Hou alleen wél je tank even in de gaten, want die is natuurlijk niet onbeperkt. 

Ongelimiteerde kilometers