Auto huren op Ibiza

Op Ibiza is een huurauto onmisbaar. Via Sunny Cars regel je dan ook gemakkelijk de allerbeste all-in deal zodat je volkomen vrij kunt rondtoeren en geen hippe hotspot of geheim strandje hoeft te missen. Rijd je onverhoopt schade? Geen paniek! Wij betalen het eigen risico terug. Ook glas-banden-bodem-dakschadedekking is bij ons inbegrepen. Dat is zorgeloos rondrijden volgens Sunny Cars.

Waar vind je autoverhuur op Ibiza?

Op het hele eiland vind je verhuurkantoren waar je je 100% zorgeloze huurauto kunt ophalen. Blijf je de eerste dagen in en om het zwembad relaxen? Haal je huurauto dan op bij een stadskantoor. Dat kan in zeven verschillende plaatsen op Ibiza:

  • Cala Tarida
  • Playa den Bossa
  • Playa Portinatx
  • San Antonio
  • San Jose
  • Santa Eulalia
  • Ibiza luchthaven

Er is er dus altijd wel een bij jouw accommodatie in de buurt. Adresaflevering ook mogelijk: dan wordt de huurauto bij je hotel of appartement afgeleverd. Is in veel gevallen kosteloos!

Wil je zodra je geland bent over een huurauto beschikken? Kies dan voor ophalen vanaf de luchthaven van Ibiza.

Extra snel je huurauto in met de online checkin

Ibiza is een van onze zonbestemmingen met de service online check-in. De service is een enorme aanrader als je niet van wachtrijen houdt en graag zo snel mogelijk met vakantie vieren wil starten. Je krijgt voorrang bij de balie van de lokale partner waar je vooraf online ingevulde huurcontract al klaar ligt. Handtekening zetten en wegrijden dus!

Ga je het hele eiland verkennen? Vergeet dan niet een GPS te reserveren bij je huurauto.

Daarom huur je een auto in Ibiza bij Sunny Cars.

Auto huren Ibiza
Huurauto op Ibiza
Ibiza toren aan kust

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Ibiza.