Sla de wachtrij over met de service Fastlane

Heerlijk! Je bent gearriveerd op je bestemming. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk vakantievieren, maar eerst ga je de huurauto ophalen. Hoe fijn is het dan als je niet in een lange rij hoeft aan te sluiten en je in de zesde versnelling in je auto kunt stappen? Dat kan met de service Fastlane!

Wat is de Fastlane service?

Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Dan is de Fastlane een echte aanrader. Je profiteert hiermee, naast de standaard all-in voordelen die je van ons gewend bent, van een enorm extra voordeel: je kunt je huurauto extra snel ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan je dat veel extra vakantietijd opleveren!

Wat zijn de voordelen van de Fastlane service?

Ben je op vakantie met kids? Heb je haast? Of heb je gewoon geen zin om het risico te lopen dat je tijdens een drukke (school)vakantieperiode in een lange wachtrij terechtkomt? Wees dan slim en kies ervoor om gebruik te maken van de Fastlane. Voor je het weet geef je gas en rijd je richting je accommodatie. Het genieten kan beginnen!

Je bent helemaal snel op weg als je de service Fastlane combineert met de service Online Check-in. Dan ligt het huurcontract al ingevuld voor je klaar op het moment dat jij de huurauto ophaalt. Je bent dus zo aan de beurt! Alleen nog even het contract doorlezen, tekenen en je kunt instappen. Ook als het contract voor je klaarligt, moet je nog wel even je rijbewijs laten zien. Vergeet deze dus niet!

Hoe reserveer je de Fastlane service?

Reserveer je je huurauto online, dan vul je eerst de bestemming en de data in. Op het volgende scherm zie je aan de linkerkant een keuzemenu. Is de service Fastlane op jouw bestemming beschikbaar? Dan zie je deze optie er ook bij staan. Klik de Fastlane aan en ga door met je reservering. Een paar keer klikken en hoppa: de huurauto staat klaar op jouw bestemming. Zo kun jij zorgeloos genieten en lekker snel op weg!

Fastlane service