Málaga, de ideale bestemming om een auto te huren

Een auto huren in Málaga is een uitstekend idee! Want of je nu het liefst op het strand ligt te bakken of je neus diep in de cultuur steekt: Málaga heeft voor ieder wat wils. En met een huurauto kun je alle kanten op. De stad Málaga zelf wordt niet voor niets een paradijs genoemd, maar de rest van de provincie heeft ook ontzettend veel te bieden. Om echt alles uit je tijd in Málaga te halen, is een huurauto onmisbaar.

Verblijf je in de provincie? Dan rijd je met je huurauto zo de drukte van de stad Málaga tegemoet. Verblijf je liever in Málaga zelf? Dan is het aan te raden om voor een kortere periode een auto te huren. Zo pak je ook de rest van de provincie Málaga mee.

Wil je een auto huren op Málaga airport? Dat kan ook!

Een all-in auto huren in Málaga

Als je een auto huurt in Málaga, wil je natuurlijk zorgeloos rondrijden. Besluit je Málaga onveilig te maken met een huurauto via ons, dan sturen we je altijd optimaal verzekerd op pad. Dus ook als je in Málaga schade oploopt aan bijvoorbeeld glas, banden, bodem of dak van je huurauto, zit je bij ons goed. Wordt je huurauto gestolen in Málaga? Ook daartegen ben je verzekerd. En gewoon voor de zekerheid hebben we de WA-dekking verhoogt tot 7,5 miljoen. Als je aan onze algemene voorwaarden hebt voldaan, betalen we het eigen risico in geval van schade of diefstal trouwens gewoon aan je terug.

Groot aanbod huurauto’s in Málaga

In Málaga werken we samen met een hoop verschillende autoverhuurders. Het maakt niet uit bij welke lokale autoverhuurder we je autohuur in Málaga onderbrengen. Je huurt altijd tegen onze all-in voorwaarden. Bovendien werken we altijd samen met aanbieders van autohuur waar wij uitstekende ervaringen mee hebben. Alleen de beste dus!
Doordat we in Málaga huurauto’s van veel verschillende aanbieders van autohuur kunnen reserveren, is het aanbod groot. Er is dus bijna altijd wel een huurauto die perfect aansluit bij jouw plannen in Málaga en omgeving.

Je huurauto in Málaga ophalen

Je kunt je huurauto in Málaga op verschillende manieren van de lokale autoverhuurder overnemen:

  • Je haalt je huurauto op bij een stadskantoor
    In Málaga hebben we meerdere stadskantoren. Hier kun je je huurauto ophalen als je bijvoorbeeld eerst een paar dagen in de stad verblijft en daarna pas de rest van de provincie Málaga gaat verkennen.
  • Je laat je huurauto afleveren bij je hotel of appartement
    Lekker luxe: laat je huurauto in Málaga bij je hotel of appartement afleveren. Adresaflevering is soms zelfs kosteloos!
  • Je haalt je huurauto op op Málaga airport
    Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je huurauto op te halen op Málaga airport. Bijna al onze partners in autoverhuur zijn op de airport van Málaga te vinden. Zodra je veilig op het vliegveld bent geland, stap je dus zó je huurauto in.

 

Daarom huur je een auto in Malaga bij Sunny Cars.

Auto huren Malaga stad
Malaga stad centrum
Malaga centrum Andalusie

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Malaga.