Auto huren in Malaga

Een all-inclusive auto huren in Malaga, dat is zorgeloos genieten

Wil je een auto huren in Malaga om alles uit je vakantie naar de Costa del Sol te halen? Een goed idee! Met een huurauto heb je alle vrijheid om Malaga en omstreken op je eigen tempo te verkennen. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het nabijgelegen Torremolinos voor een ontspannen dagje aan het strand. Of ontdek de oude Moorse architectuur en Spaanse delicatessen met een bezoek aan de 14e-eeuwse, overdekte Atarazanas markt in het centrum van Malaga. Wat je plannen ook zijn: met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed.

All-inclusive autohuur van Sunny Cars betekent geen gedoe ter plaatse, omdat je van tevoren al precies weet waar je aan toe bent. Bij ons huur je kilometervrij, zodat jij onbezorgd door heel Zuid-Spanje kunt toeren met de standaard inbegrepen ongelimiteerde kilometers. Ook de verzekeringen zijn goed geregeld: van een diefstalverzekering en glas-banden-bodem-dakschadedekking tot een extra WA-verzekering. Rijd je per ongeluk schade? Dan nemen wij ook het eigen risico voor onze rekening. Je kunt je zorgen over bijkomende kosten dus even parkeren: alles is goed voor je geregeld. Ontdek de zonnige kant van autohuur in Malaga met een huurauto van Sunny Cars!

Waar kan ik een auto huren in Malaga?

Doordat we in Malaga huurauto’s van veel verschillende aanbieders van autohuur kunnen reserveren, is het aanbod groot. Er is dus bijna altijd wel een huurauto die perfect aansluit bij jouw plannen in Malaga en omgeving.

  • Stadskantoor: in Malaga hebben we meerdere stadskantoren. Hier kun je je huurauto ophalen als je bijvoorbeeld eerst een paar dagen in de stad verblijft en daarna pas de rest van de Costa del Sol gaat verkennen.
  • Kantoor op luchthaven: natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je huurauto bij Malaga airport op te halen. Bijna al onze partners in autoverhuur zijn op de luchthaven van Malaga te vinden. Nadat je veilig op het vliegveld bent geland stap je vliegensvlug je huurauto in.
  • Kantoor op treinstation: reis je met de trein naar Malaga? Dan hoef je bij aankomst in Malaga niet ver te lopen: er zijn namelijk meerdere afhaallocaties aanwezig bij het station van Malaga.
  • Adresaflevering: laat je huurauto in Malaga bij je hotel of appartement afleveren en weer ophalen wanneer jou het uitkomt. Adresaflevering is soms zelfs kosteloos!

Handige tips voor autohuur in Malaga

  • De juiste categorie huurauto voor Malaga: de categorie Small of Economy is prima als je van plan bent in de buurt van je hotel te blijven en vooral korte autoritjes naar het strand of een restaurant wil maken. Wil je veel kilometers maken, bijvoorbeeld om meer te zien van de Spaanse kustlijn? Kies dan een auto uit de categorie Compact, zodat je comfortabel zit tijdens de lange rit. Ga je naar Montes de Malaga National Park of een andere bergachtige regio in Spanje? In dat geval is een auto uit de categorie Comfort of hoger aanbevolen, vanwege het hogere vermogen.
  • Wil je een dagtrip maken naar Gibraltar om de bekende Rots van Gibraltar en de daarbij horende berberapen te zien? Parkeer de huurauto dan voor de grens. Zo voorkom je dat je een grensoverschrijding moet aanvragen en bovendien bespaar je tijd bij de grensovergang. Door de strenge grenscontrole kunnen de wachttijden oplopen.
  • Het wegennet rond Malaga: de wegen in en rond Malaga zijn van goede kwaliteit. Er zijn twee soorten snelwegen in Spanje: Autopistas en Autovías. Op Autopistas (AP, E + wegnummer) wordt meestal tol geheven, Autovías (A + wegnummer) zijn tolvrije wegen.
  • Tol rond Malaga: als je een auto huurt in Malaga is het goed om te weten dat er meerdere tolwegen in de buurt van de stad zijn. Bijvoorbeeld de AP7 en AP-46. Zeker in het hoogseizoen kan het erg druk worden op de Spaanse snelwegen, dus wellicht is het die paar extra euro’s waard om te voorkomen dat je kostbare vakantietijd verliest door langzaam rijdend verkeer.
  • Verkeersregels in Malaga: autorijden in het buitenland is soms net even anders dan in Nederland. Lees meer over verkeersregels in Spanje en ga goed voorbereid de weg op!

Wissel het rijden af met de Extra Bestuurder service

Onderdeel van onze all-inclusive autohuurformule zijn de inbegrepen services. Dit zijn extra diensten die je bij kunt boeken tijdens het reserveren. Zo kun je je autohuur in Malaga personaliseren naar jouw eigen behoeftes.

Wil je tijdens je vakantie goed gebruik maken van de ongelimiteerde kilometers? Dan kan het prettig zijn om af en toe te wisselen van bestuurder. Je kunt eenvoudig de Extra Bestuurder service aan je autohuurreservering toevoegen door tijdens het reserveren te filteren op de service Extra Bestuurder. Goed om te weten: niet alleen de hoofdbestuurder moet een handtekening zetten, ook de extra bestuurder dient aanwezig te zijn bij het ophalen van de huurauto in Malaga. Met rijbewijs!

Is de Extra Bestuurder service niet beschikbaar, maar zou je wel een extra bestuurder willen bijboeken? Dan kun je de extra bestuurder vaak ter plekke nog bijboeken als extra.

Reserveer nu een all-inclusive huurauto in Malaga bij Sunny Cars

Gun jezelf een zorgeloze vakantie met de all-in autohuur van Sunny Cars. Geen gedoe ter plaatse, geen verborgen kosten. Je weet van tevoren al dat je achteraf geen onaangename verrassingen staan te wachten, want all-in betekent ook echt all-in. Van een eerlijke tankregeling tot het noodnummer dat 24/7 bereikbaar is: bij Sunny Cars kun je ervan uitgaan dat het goed is geregeld. Reserveer nu jouw all-inclusive huurauto in Malaga!

Auto huren zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard in Málaga kan! Met ons Geen waarborgpakket nemen wij de waarborg voor je huurauto helemaal over. Je hoeft dan dus geen waarborg te voldoen, en kunt daardoor een auto huren zonder creditcard.

Meer informatie

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Malaga.

Bestemmingen in Malaga

Alle bestemmingen in Spanje

Balearen
26 bestemmingen
Canarische Eilanden
43 bestemmingen
Spanje vasteland
163 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reisinspiratie en autohuurtips voor Malaga

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 19103 reviews
Gemiddeld 4.5 3884 reviews
Gemiddeld 4.6 19334 reviews

Daarom huur je een auto in Malaga bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren