Algemene voorwaarden

Sunny Cars International GmbH, Sunny Cars BV en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft GmbH zijn maatschappijen die autoverhuurovereenkomsten afsluiten. Sunny Cars GmbH is hun vertegenwoordiger en daarmee eerste aanspreekpunt. Sunny Cars GmbH verwerkt de boekingsaanvragen van ge├»nteresseerde klanten voor Sunny Cars International, Sunny Cars BV en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft, zodat de klant verzekerd is van een zorgeloze huurauto.

Op uw reservering zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Wij zijn ANVR- en SGR-lid. Dat betekent dat Sunny Cars voldoet aan de reisvoorwaarden van de ANVR en SGR.

Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR)

Sunny Cars (KvK nr. 30127954) is aangesloten bij de ANVR onder lidnummer 09471. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. Onze all-in autohuur wordt aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ook is Sunny Cars (KvK nr. 30127954) aangesloten bij SGR onder lidnummer 3742 (Sunny Cars International) en 3798 (Sunny Cars BV). Even checken? Dat doe je via www.sgr.nl. Reserveer je bij ons je huurauto, dan valt dit onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat jij als consument ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kunnen nakomen.

Wil je meer informatie over ANVR en SGR? Hebben we geregeld!

Sunny Cars ANVR Sunny Cars SGR

 Versie: 2.8 december 2020