Algemene reisvoorwaarden.

Sunny Cars International GmbH en Sunny Cars BV zijn maatschappijen die autoverhuurovereenkomsten afsluiten. Sunny Cars GmbH is hun vertegenwoordiger en daarmee eerste aanspreekpunt. Sunny Cars GmbH verwerkt de boekingsaanvragen van geïnteresseerde klanten voor Sunny Cars International en Sunny Cars BV zodat de klant verzekerd is van een zorgeloze huurauto.

Op je reservering zijn altijd de Algemene boekingsvoorwaarden van Sunny Cars GmbH van toepassing. Daarnaast is een van de volgende voorwaarden van toepassing:

Wanneer je een auto met een ophaallocatie in Nederland of Duitsland huurt:

Wanneer je een auto met een ophaallocatie in een van de andere 120 landen huurt:

 

Laatste update: oktober 2021 

 

Sunny Cars ANVR Sunny Cars SGR

Wij zijn ANVR- en SGR-lid. 

Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR)

Sunny Cars (KvK nr. 30127954) is aangesloten bij de ANVR onder lidnummer 09471. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. Onze all-in autohuur wordt aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ook is Sunny Cars (KvK nr. 30127954) aangesloten bij SGR onder lidnummer 3742 (Sunny Cars International) en 3798 (Sunny Cars BV). Even checken? Bekijk hier ons certificaat of neem een kijkje op www.sgr.nl. Reserveer je bij ons je huurauto, dan valt dit onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat jij als consument ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kunnen nakomen.

Lees meer over de voordelen van zorgeloze autohuur met de zekerheid van ANVR en SGR dekking.