Algemene voorwaarden

Sunny Cars International GmbH en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft GmbH zijn maatschappijen die autoverhuurovereenkomsten afsluiten. Sunny Cars GmbH is hun vertegenwoordiger en daarmee eerste aanspreekpunt. Sunny Cars GmbH verwerkt de boekingsaanvragen van geïnteresseerde klanten voor Sunny Cars International en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft, zodat de klant verzekerd is van een zorgeloze huurauto.

Op uw reservering zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Versie: 2.6 april 2018

Update: op 24 april 2017 is aan Sunny Cars het lidmaatschap van de ANVR toegekend. Dat betekent, naast alle garanties en zekerheden die dit biedt, dat Sunny Cars ook voldoet aan de reisvoorwaarden van de ANVR. Mocht er vanaf die datum strijd zijn tussen de Algemene Voorwaarden van Sunny Cars en de reisvoorwaarden van ANVR, dan gelden de laatstgenoemde reisvoorwaarden.

Update: per 26 januari 2018 is Sunny Cars officieel deelnemer aan SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Deze SGR-garantieregeling houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.