Een auto huren in Italië? Daar word je blij van!

Ciao! We hoeven je vast niet te vertellen dat Italië een uitstekend land is om een auto te huren. Een huurauto geeft je namelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Verken pittoreske dorpjes met je huurauto of huur een auto om bergachtig gebied mee in te trekken. Van welk type vakantie je ook houdt, een ding is zeker: Met een huurauto zie je meer!

Waarom bij ons een auto huren in Italië?

Rent a Smile! Dat is niet voor niets ons motto. Wij staan namelijk voor 100% zorgeloze en transparante autohuur. All-in is bij ons ook écht all-in. Dat betekent dat je altijd optimaal verzekerd met je huurauto de weg opgaat. Bovendien betalen we in geval van schade of diefstal het eigen risico gewoon aan je terug als je aan de algemene voorwaarden voldaan hebt. Huur je een auto via Sunny Cars, dan weet je dus precies waar je aan toe bent.

In heel Italië werken we samen met de beste autoverhuurders. Bij ieder van hen ben je verzekerd van onze 100% zorgeloze autohuur. En mocht er toch iets misgaan met je huurauto of je autohuur, dan kun je ons 24/7 bellen op ons noodnummer. Onze autohuurexperts helpen je – gewoon in het Nederlands! – graag weer op weg. Jij hoeft in Italië met je huurauto alleen nog maar te genieten, dan zorgen wij voor de rest.

Maak je autohuur op maat met onze unieke servicepakketten

Wil je nog meer uit je huurauto halen? Bekijk dan onze services eens. Hiermee maak je je autohuur op maat, zodat je huurauto aan al je wensen voldoet.

Wil je een autohuren zonder creditcard? Op steeds meer plekken bieden we het Geen waarborg. Je hoeft daarmee geen waarborg achter te laten bij de lokale autoverhuurder. Een creditcard is dan dus niet nodig.

Kun je niet wachten om met je huurauto door Italië te toeren? Dan is ons Online Check-in service iets voor jou. Je huurcontract ligt dan al ingevuld bij de lokale autoverhuurder voor je klaar en je krijgt voorrang aan de balie. Maar ook bijvoorbeeld de minimale leeftijd van de hoofdbestuurder van de huurauto verlagen, of een GPS bijboeken kan met onze services.

Een auto huren in Italië: Zorg dat je de regels kent!

Italië is een heerlijke bestemming om met de huurauto te ontdekken. Maar wees gewaarschuwd: de Italianen zijn niet zuinig met het uitdelen van verkeersboetes, en die kunnen hoog uitvallen. Rijd je bijvoorbeeld met je huurauto per ongeluk in een ‘zona traffico limitato’ op een tijdstip waarop dat niet mag? Dan komt dat je al snel duur te staan. Om te voorkomen dat je autohuur onnodig duur uitpakt, hebben we alvast wat verkeersregels voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze in de Sunny Guide.

Daarom huur je een auto in Italië bij Sunny Cars.

Romantische sfeer Italie
Auto huren Italie
Huurauto kust Italie

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Italië.

Bestemmingen in Italië