Auto huren in Italië

We hebben geen auto's gevonden voor jouw zoekopdracht. Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

[Untranslated label: sc.didNotFindCarsOneWay]

Helaas is het specifieke aanbod niet meer beschikbaar. Probeer andere opties of bel 023 - 5 699 696.

De huurdatum is in het verleden, pas de datum aan om opnieuw te zoeken.

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

Regio

  Land

   Een auto huren in Italië? Daar word je blij van!

   Ciao! We hoeven je vast niet te vertellen dat Italië een uitstekend land is om een auto te huren. Een huurauto geeft je namelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Verken pittoreske dorpjes met je huurauto of huur een auto om bergachtig gebied mee in te trekken. Van welk type vakantie je ook houdt, een ding is zeker: Met een huurauto zie je meer!

   Waarom bij ons een auto huren in Italië?

   Rent a Smile! Dat is niet voor niets ons motto. Wij staan namelijk voor 100% zorgeloze en transparante autohuur. All-in is bij ons ook écht all-in. Dat betekent dat je altijd optimaal verzekerd met je huurauto de weg opgaat. Bovendien betalen we in geval van schade of diefstal het eigen risico gewoon aan je terug als je aan de algemene voorwaarden voldaan hebt. Huur je een auto via Sunny Cars, dan weet je dus precies waar je aan toe bent.

   In heel Italië werken we samen met de beste autoverhuurders. Bij ieder van hen ben je verzekerd van onze 100% zorgeloze autohuur. En mocht er toch iets misgaan met je huurauto of je autohuur, dan kun je ons 24/7 bellen op ons noodnummer. Onze autohuurexperts helpen je – gewoon in het Nederlands! – graag weer op weg. Jij hoeft in Italië met je huurauto alleen nog maar te genieten, dan zorgen wij voor de rest.

   Maak je autohuur op maat met onze unieke servicepakketten

   Wil je nog meer uit je huurauto halen? Bekijk dan onze servicepakketten eens. Hiermee maak je je autohuur op maat, zodat je huurauto aan al je wensen voldoet.

   Wil je een autohuren zonder creditcard? Op steeds meer plekken bieden we het Geen waarborgpakket. Je hoeft daarmee geen waarborg achter te laten bij de lokale autoverhuurder. Een creditcard is dan dus niet nodig.

   Kun je niet wachten om met je huurauto door Italië te toeren? Dan is ons Premium pakket iets voor jou. Je huurcontract ligt dan al ingevuld bij de lokale autoverhuurder voor je klaar en je krijgt voorrang aan de balie. Bovendien krijg je gegarandeerd een jonge huurauto mee. Maar ook bijvoorbeeld de minimale leeftijd van de hoofdbestuurder van de huurauto verlagen, of een GPS bijboeken kan met onze servicepakketten.

   Een auto huren in Italië: Zorg dat je de regels kent!

   Italië is een heerlijke bestemming om met de huurauto te ontdekken. Maar wees gewaarschuwd: de Italianen zijn niet zuinig met het uitdelen van verkeersboetes, en die kunnen hoog uitvallen. Rijd je bijvoorbeeld met je huurauto per ongeluk in een ‘zona traffico limitato’ op een tijdstip waarop dat niet mag? Dan komt dat je al snel duur te staan. Om te voorkomen dat je autohuur onnodig duur uitpakt, hebben we alvast wat verkeersregels voor je op een rijtje gezet.

   Voorkom verrassingen in autohuur
   Autohuurtip: Zo voorkom je 5 vervelende verrassingen

   Op vakantie heb je geen zin in 'gedoe' rond je huurauto. Toch worden er nog steeds mensen geconfronteerd met vervelende verrassingen. Gelukkig kun je dat voorkomen met deze handige tips!

   Meer informatie

   Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Italië

   • Extra WA-dekking

    We sluiten altijd een aanvullende WA-verzekering af met een dekking tot maar liefst € 7,5 miljoen. Lees verder

   • Gratis glas-banden-bodem-dakschadedekking

    Ook dekking van glas-, banden-, bodem-en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Lees verder

   • Premium pakket

    Gegarandeerd een jonge huurauto en een snelle check-in aan de balie. Nu beschikbaar in Italië! Lees verder

   • Terugbetaling eigen risico

    Een huurauto van Sunny Cars is inclusief terugbetaling van het eigen risico. Optimaal verzekerd noemen we dat. Lees verder

   auto huren Italië mooie baai met boten auto huren Italië toren van Pisa auto huren Italië Toscane landweg

   Handig om te weten voordat je een auto huurt in Italië

   • Categorie

    Je reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. Lees verder

   • Lokale huurvoorwaarden

    Wij werken vaak met meerdere verhuurders op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto. Lees verder

   • Schade

    Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch? Lees verder

   • Waarborg

    Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet je ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht. Lees verder

   Leuk om te doen met je huurauto in Italië

   • Routes in Italië

    Tips van reisadviseurs en reisjournalisten: Bekijk hier de leukste autoroutes in Italië! Lees verder

   • Sunny Guide Italië

    Handige informatie en tips voor als je onderweg bent met een huurauto in Italië. Download

   • Vakantietips Italië

    Op vakantie naar Italië? Ontdek hier de mooiste plekjes die je niet mag missen tijdens je vakantie! Lees verder

   Alle bestemmingen in Auto huren in Italië

   Op ons kun je vertrouwen

   Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi

   Gemiddeld
   9.0
   8725 reviews
   Gemiddeld
   9.0
   6593 reviews

   Jacques Bruneel

   18 apr 2018
   huur minibus in Nelspruit (Zuid-Afrika)

   Wij werden goed ontvangen in Nelspruit door de plaatselijke agent en men bevestigde ons dat alles in de prijs begrepen was, zodat men niet voorstelde nog bijkomende verzekeringen af te sluiten en hadden ook zeer vlug de beschikking over de door ons bestelde minibus, welke van zeer goede kwaliteit was. Wij...

   Liesbeth

   18 apr 2018
   geen verrassingen

   Alles is duidelijk, boeking, instructies, papieren etc. De auto's die je via Sunny Car huurt zijn altijd degelijk en nieuw. Geen verborgen kosten en no risk is echt no risk.

   Petra

   18 apr 2018
   Hele fijne service

   Hele fijne service, alles inbegrepen en prima in orde! Zeker een aanrader, en voor herhaling vatbaar! Wij kiezen altijd voor Sunny Cars!

   Pavlina

   18 apr 2018
   Heel goed

   Ales is perfect geregeld.