All-inclusive auto huren in Reunion

All-in auto huren in Réunion: Kies voor zorgeloos rond toeren met Sunny Cars

Réunion is een betoverend vakantieland dat je moet verkennen met een huurauto. Met adembenemende natuurlijke schoonheid, pittoreske dorpjes zoals Cilaos, levendige marktjes in Saint-Denis en prachtige stranden, is er zoveel te ontdekken. Een auto huren in Réunion betekent vrijheid en avontuur. 

Met een Sunny Cars huurauto in Réunion geniet je van zorgeloos reizen. Onze all-inclusive service omvat optimale verzekeringen, ongelimiteerde kilometers, glas-banden-bodem-dakschadedekking, diefstalverzekering, extra WA-verzekering, terugbetaling eigen risico en een eerlijke tankregeling. Zo kun je zonder zorgen en met volledige gemoedsrust dit prachtige eiland verkennen.

Waar kun je een auto huren in Réunion?

Je kunt een Sunny Car ophalen op verschillende locaties in Réunion. Daarnaast bieden we ophaalmogelijkheden op de belangrijkste luchthavens of kies voor het gemak van adresaflevering waarbij we de auto bij je accommodatie bezorgen.

Overtuigd?

Reserveren

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Reunion.

Wegwijzers in Réunion

De wegwijzers in Réunion zijn overwegend in het Frans. Maak je geen zorgen - GPS en kaarten zijn beschikbaar in het Engels en andere talen.

Drukke dagen op de wegen in Réunion

De drukste periode op de wegen in Réunion valt meestal samen met de schoolvakanties en de zomermaanden, van december tot maart. Tijdens deze periode kan het verkeer op populaire toeristische routes druk zijn. 

Tol betalen in Réunion

In Réunion zijn er enkele tolwegen, maar het merendeel van de wegen is tolvrij. Je kunt tol betalen met contant geld of met een creditcard. 

Tanken in Réunion

Tanken in Réunion is vergelijkbaar met tanken in Nederland. Je kunt tankstations vinden langs de belangrijkste wegen en in steden. Zorg ervoor dat je tankt voordat je op afgelegen routes gaat rijden, aangezien brandstofstations minder frequent kunnen zijn. 

De grens over in Réunion

Het is mogelijk om vanuit Réunion naar naburige eilanden en landen te reizen. Als je van plan bent de grens over te steken met je Sunny Car, zorg er dan voor dat je de benodigde grensoverschrijding aanvraagt bij het reserveren van je huurauto bij Sunny Cars.


Veelgestelde vragen over jouw autohuur in Reunion

Heb je een creditcard nodig om een auto te huren in Reunion?

Ja, je hebt een creditcard nodig om een auto te huren in Reunion. De autoverhuurder gebruikt de creditcard als waarborg voor eventuele schade aan de auto. Controleer voor je boekt of de hoofdbestuurder van de huurauto een creditcard heeft. Zorg er ook voor dat je de fysieke creditcard bij je hebt en de pincode weet. Houd bovendien voldoende bestedingsruimte vrij op je creditcard voor de borg.

Kan ik een tweede bestuurder toevoegen aan mijn autohuur in Reunion?

Een tweede bestuurder is niet standaard inbegrepen bij onze all-inclusive autohuurformule. Je kunt een tweede bestuurder toevoegen aan je autohuur door:

 • Een auto te huren met de Extra bestuurder service
 • De extra bestuurder toe te voegen als extra tijdens het ophalen van de huurauto. Hiervoor worden ter plekke extra kosten berekend. 

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Reunion?

De minimumleeftijd om een huurauto te besturen in Reunion is doorgaans 25 jaar, maar dit kan verschillen per locatie en zelfs per categorie. Lees de huurvoorwaarden van de huurauto die je wilt huren om te zien wat de minimumleeftijd is. 

Hoeveel kost een huurauto in Reunion?

De kosten voor het huren van een auto in Reunion kunnen erg verschillen. Het is afhankelijk van het vraag en aanbod tijdens de gewenste huurperiode. Voor de meest nauwkeurige prijsinformatie raden we je aan om de huurperiode en bestemming in te vullen op onze website. Zo kun je ontdekken wat de all-in huurprijs is voor jouw autohuur in Reunion.

Weetjes over Réunion

Réunion, een overzeese Franse regio

Het eiland staat bekend om zijn adembenemende vulkanische landschappen, van groene bergen tot zwarte zandstranden. Geniet van de heerlijke Creoolse keuken en ontdek traditionele marktjes. Réunion biedt avontuurlijke reizigers een schat aan mogelijkheden, van wandelen in de bergen tot ontspannen op de stranden.

Top 5 bezienswaardigheden om te bezoeken met een huurauto in Réunion

 1. Piton de la Fournaise: Een van 's werelds actiefste vulkanen, met prachtige uitzichten nadat u de wandelpaden heeft bewandeld.
 2. Cirque de Cilaos: Een spectaculaire caldera met thermale baden en weelderige bergen.
 3. Salazie: Een betoverend groen dorp omringd door watervallen.
 4. Plage de l'Ermitage: Een prachtig strand om te ontspannen en te zwemmen.
 5. Cascade Langevin: Een schilderachtige waterval omringd door tropische vegetatie.

De wegen in Réunion

De wegen in Réunion variëren sterk. Hoofdwegen zijn modern en goed onderhouden, terwijl sommige secundaire wegen smal en bochtig kunnen zijn, vooral in bergachtige gebieden. Houd er rekening mee dat de wegen in Réunion vaak steil en kronkelig zijn vanwege het bergachtige terrein. 

Wat voor huurauto heb ik nodig in Réunion?

In Réunion, met zijn bergachtige landschap en diverse terreinen, is het raadzaam om een auto te kiezen met een grotere motor, vooral als je van plan bent om de bergen te verkennen. Een SUV is een uitstekende keuze, omdat het zowel op de weg als off-road goed presteert. Als je van de zon wilt genieten, overweeg dan een cabriolet. 

Beste reistijd om Réunion te bezoeken

De beste tijd om Réunion te bezoeken is tijdens de droge periode, van mei tot oktober. Het weer is aangenaam met zonnige dagen en weinig regen. Dit is ook het hoogseizoen, dus zorg ervoor dat je je huurauto van tevoren reserveert. 

Eten en drinken uit Réunion

Réunion staat bekend om zijn heerlijke Creoolse keuken. Probeer lokale gerechten zoals "rougail saucisse" (worst met tomatensaus), "cari" (stoofpot) en "samoussas" (gefrituurde snacks). Vergeet niet te genieten van de rum, een populair lokaal drankje. Als je van rum proeft, zorg er dan voor dat je niet van plan bent om verder te rijden.

Franse woorden en zinnen over autohuur

 • Stoplicht - Feu de signalisation
 • Pech - Panne
 • Bocht - Virage 
 • Autosleutel - Clé de voiture
 • Parkeerplaats - Parking
 • Welke auto is voor mij? - Quelle voiture est pour moi ?
 • Hier heeft u mijn rijbewijs. - Voici mon permis de conduire.
 • Gaat er benzine of diesel in mijn auto? - Est-ce que ma voiture roule à l'essence ou au diesel ?
 • Waar is het dichtstbijzijnde tankstation? - Où est la station-service la plus proche ? 
 • Waar laat ik mijn auto wanneer mijn vakantie voorbij is? - Où dois-je laisser ma voiture lorsque mes vacances sont terminées ?

Reisinspiratie en autohuurtips voor Reunion

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 16901 reviews
Gemiddeld 4.6 18130 reviews

Daarom huur je een auto in Reunion bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren