Kies voor Gegarandeerd Model en weet zeker welke huurauto je krijgt

Vooraf al weten welke huurauto je ter plaatse krijgt aangeboden. Dat is pas fijn! Normaal gesproken reserveer je een categorie en is dit niet het geval. Maar kies je voor een gegarandeerd model, dan weet je zeker met welke auto je de vakantiebestemming ontdekt.

Wat is een gegarandeerd model?

Normaal gesproken reserveer je in de wereld van autohuur altijd een categorie huurauto en niet een bepaald merk of model. We kunnen dan niet garanderen dat je ook daadwerkelijk de huurauto krijgt aangeboden die wordt afgebeeld. Máár kies je voor een gegarandeerd model, dan weet je van tevoren wél zeker dat je de huurauto krijgt aangeboden die je hebt gereserveerd. Een leuke gedachte, nietwaar? Zo weet je van tevoren al precies wat je kunt verwachten van je huurauto.

Hoe reserveer je een gegarandeerd model huurauto?

Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je filteren op bijvoorbeeld type huurauto’s, maar ook op onze services en kenmerken. Als gegarandeerd model beschikbaar is op jouw bestemming, dan zie je dit onder ‘Kenmerken’ staan. Als je dan gegarandeerd model aanvinkt, krijg je enkel beschikbare huurauto’s te zien waarvan het model dus gegarandeerd kan worden. Appeltje eitje! Voor welke gegarandeerde huurauto kies jij?

Op welke bestemmingen kan ik een gegarandeerd model huurauto reserveren?

Op dit moment is het op een aantal bestemmingen mogelijk om een gegarandeerd model te reserveren, zoals Faro, Mallorca en Lissabon. Als het beschikbaar is op jouw bestemming, dan zie je dit vanzelf tijdens het reserveringsproces. Handig!

Kies voor Gegarandeerd Model en weet zeker welke huurauto je krijgt