Aangenaam, Sunny Cars

Nee hoor, geen langdradige kronieken – gewoon even in 5 versnellingen schakelen langs de belangrijkste feiten sinds onze oprichting in München in 1991 door Kai Sannwald, nog steeds CEO en eigenaar.

1. Wij zijn specialist en marktleider in autohuur

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. We hebben zelf geen huurauto’s, maar sluiten wereldwijd contracten af met autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Dit zijn grote verhuurbedrijven als Alamo, Budget Rent a Car of Europcar, maar ook plaatselijke specialisten.

2. Je kunt Sunny Cars op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd boeken

Via Sunny Cars reserveer je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor jouw vakantie of zakenreis. Een team van 80 medewerkers in München en Hoofddorp zet zich hier dagelijks volgens de Rent a Smile filosofie voor in. Dankzij onze (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners, kies je bij Sunny Cars uit een enorm aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties. Grootschalige inkoop levert ons voordeel op en hiervan profiteren onze klanten mee. Daarom vind je bij ons altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste all-in prijs. Op elke bestemming de beste deal voor de huurauto die bij je reis past!

3. Wij werken volgens de Rent a Smile filosofie

Bij Sunny Cars hanteren we de Rent a Smile filosofie. Voor ons is er niets belangrijker dan tevreden klanten die in een 100% zorgeloze huurauto van hun vakantie kunnen genieten. Van het boeken tot en met aftersales service: wij toetsen alles op Rent a Smile-waardigheid. Dus boeken gaat simpel en snel. De vakantievoorpret begint immers al bij het boeken, daarom hebben we dit zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk gehouden. De huurprijs is all-in en transparant dus je weet precies waar je aan toe bent: géén extra kosten ter plaatse. En heb je onverhoopt schade? Kan gebeuren. Sunny Cars draait op voor de kosten, jij niet. Het eigen risicobedrag betalen wij zo snel mogelijk aan je terug. Bij vragen of problemen kun je ons 24/7 bereiken op ons noodnummer. We stellen ons zo klant- en servicegericht mogelijk op. Ervaar je dat niet zo, laat het ons dan vooral weten. We willen graag blijven excelleren voor jou en al onze andere klanten. Dat is autohuur volgens Sunny Cars.

4. Een Sunny Car is all-in en 100% zorgeloos

Elke huurauto die je via ons reserveert is volledig all-inclusive met de beste verzekeringsvoorwaarden naar Nederlandse standaard. Elke reservering krijgt van ons een lading Rent a Smile: het eigen risico betalen we terug bij schade of diefstal, net als eventuele schade aan glas-banden-bodem (inclusief oliecarter en koppeling) of dak van de huurauto. We sluiten standaard een aanvullende WA-verzekering af van € 7,5 miljoen. Ook krijg je van ons een Nederlands uittreksel van het lokale contract mee zodat je precies weet waar je aan toe bent. De huurauto’s van Sunny Cars zijn van uitstekende kwaliteit en allemaal jonger dan 3 jaar. En heb je vragen of een huurautoprobleem op je vakantiebestemming, dan zijn onze autohuurexperts in Hoofddorp 24 uur per dag bereikbaar.

Tip: boek je huurauto vooraf en tijdig. Dan weet je zeker dat jouw ideale auto bij aankomst op je vakantiebestemming voor je klaarstaat. Wil je ter plekke een auto huren, dan is de auto van je keuze – zeker in het hoogseizoen – vaak niet beschikbaar en moet je soms zelfs uitwijken naar een andere, vaak veel duurdere prijscategorie. Bovendien krijg je in het buitenland vaak te maken met een hoog eigen risico, betaal je lokale toeslagen voor verzekeringen of gelden er extreem hoge tarieven bij slecht weer. Dan ben je voor een paar dagen een huurauto net zoveel kwijt als bij Sunny Cars voor een volle week. Dus: boek je huurauto van tevoren. Dan voorkom je onnodig hoge uitgaven en een hoop geregel en gedoe bij aankomst. En begint je vakantie zoals het hoort: zorgeloos en ontspannen.

5. Sunny Cars is dé partner van de reisbranche

Door ons all-in kwaliteitsproduct en uitgebreide service zijn we dé autohuurpartner van de reisbranche in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Voor een deskundig advies over je Sunny Cars huurauto kun je niet alleen bij ons terecht maar ook bij ruim 1.200 ANVR-reisbureaus van ATPi, D-Reizen, Face2Face Travel, Holland International, Munckhof, Personal Touch Travel, The Travel Company, The Travel Club, Toerkoop, Travel Counsellors, TravelXL, TUI, VakantieXperts, VCK Travel, Veluwegroep en Uniglobe Travel. Kijk hier voor een overzicht van de reisbureaus waar we mee samenwerken.