Dit zijn wij: Sunny Cars!

Aangenaam, wij zijn Sunny Cars, specialist en marktleider in autohuur. Ken je ons al? Je kunt via ons op meer 8.000 bestemmingen wereldwijd – in meer dan 120 landen - je huurauto reserveren. Die huurauto via ons is áltijd all-in en 100% zorgeloos – alle verzekeringen zijn inclusief en jij hoeft je tijdens je vakantie nergens druk om te maken.

Elke reservering krijgt van ons een flinke dosis Rent a Smile mee. Wij gaan en staan voor service op het allerhoogste niveau. Daarnaast reserveer je je huurauto ook nog eens met een gerust gevoel, want wij zijn dé partner van de reisbranche – niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. En voor een deskundig advies kun je niet alleen bij ons terecht, maar ook bij ruim 1.200 ANVR-reisbureaus. En we mogen ook met trots zeggen dat we ANVR- en SGR-lid zijn! Heb je nu het gevoel ons een beetje te kennen? Mooi.

1. Wij zijn specialist en marktleider in autohuur

Al jaren zijn we een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Nee, zelf hebben we geen huurauto’s of verhuurkantoren ter plaatse, maar we sluiten wereldwijd contracten af met talloze autoverhuurders die aan onze strenge service- en kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn grote namen als Alamo, Budget, Rent a Car of Europcar, maar ook plaatselijke specialisten.

2. Je kunt Sunny Cars op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd reserveren

Via Sunny Cars reserveer je je huurauto voor je vakantie of zakenreis in meer dan 120 landen op 8.000 locaties. Met een team van 80 medewerkers in München en Hoofddorp (vanaf november 2018 in Haarlem) zetten wij ons dagelijks in volgens de Rent a Smile filosofie. Je kiest bij ons uit een enorm aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties bij alleen de béste partners.

3. Die Rent a Smile filosofie, wat is dat nou?

Voor ons is er niets belangrijker dan tevreden klanten die in een 100% zorgeloze huurauto van hun vakantie kunnen genieten. Vakantievoorpret begint al bij het reserveren, daarom hebben we dit zo eenvoudig mogelijk gehouden: overzichtelijk en snel. De huurprijs is all-in en transparant en dús weet je precies waar je aan toe bent: géén extra kosten ter plaatse. Oeps, schade? Kan gebeuren. Sunny Cars draait op voor de kosten, niet jij. Bij vragen of problemen kun je ons 24/7 bereiken op ons noodnummer. Dát is autohuur volgens Sunny Cars.

4. Een Sunny Car is all-in en 100% zorgeloos

Elke huurauto die je via ons reserveert is volledig all-inclusive met de beste verzekeringsvoorwaarden naar Nederlandse standaard. En 100% zorgeloos? Ook dat. Want het eigen risico betalen we terug bij schade of diefstal, net als eventuele schade aan glas-banden-bodem of dak van de huurauto. We sluiten standaard een aanvullende WA-verzekering af van € 7,5 miljoen. Ook krijg je van ons een Nederlands uittreksel van het lokale contract mee zodat je precies weet waar je aan toe bent.

5. Wij zijn dé partner van de reisbranche

Door ons all-in kwaliteitsproduct en de uitgebreide service zijn we dé autohuurpartner van de reisbranche in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Voor een deskundig advies over je Sunny Cars huurauto kun je niet alleen bij ons terecht maar óók bij ruim 1.200 ANVR-reisbureaus.

6. Zorgen maken? Nergens voor nodig. Wij zijn ANVR- en SGR-lid!

Je zorgen maken is nergens voor nodig, want Sunny Cars is SGR-lid. Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor vooruitbetaalde reisgelden. Jij als consument bent ervan verzekerd dat je vooruitbetaalde bedrag bij eventuele financiële problemen of faillissement van Sunny Cars wordt veiliggesteld. De autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. Ook is aan ons het lidmaatschap van de ANVR toegekend. Dat betekent dat Sunny Cars voldoet aan de reisvoorwaarden van de ANVR. Mocht er vanaf die datum strijd zijn tussen de Algemene Voorwaarden van Sunny Cars en de reisvoorwaarden van ANVR, dan gelden de laatstgenoemde reisvoorwaarden. Fijn hè?