Adresaflevering: je auto voor je hoteldeur

Instant extra Rent a Smile gevoel krijg je van adresaflevering. Met deze handige service – ook wel hotelaflevering genoemd – regelen wij dat de lokale partner de huurauto naar je hotel of appartement brengt. Ideaal als je de huurauto niet meteen nodig hebt, maar eerst een paar dagen wil relaxen aan strand of zwembad. Of als je na een lange vlucht liever niet direct in een huurauto stapt. De auto staat voor je hoteldeur wanneer je wilt!

9 keer goed om te weten over adresaflevering

  1. Adresaflevering is op veel bestemmingen wereldwijd te boeken. Dit regel je van te voren in Nederland, zo hoef je op vakantie alleen maar optimaal te genieten.

  2. Je accommodatie moet over een receptie beschikken om gebruik te maken van deze service.

  3. De huurauto kan meestal niet vanaf een luchthavenkantoor worden afgeleverd. Reserveer de auto daarom bij het dichtstbijzijnde stadskantoor. Ons reserveringsteam helpt je hier graag bij.

  4. Adresaflevering kun je – afhankelijk van de lokale partner – online boeken: selecteer ‘adresaflevering’ in het boekingsproces. Tip: De meeste reserveringen voor adresaflevering worden gepland rond 10.00 uur. Dit kan wachttijden veroorzaken. Laat je de auto bijvoorbeeld de avond ervoor afleveren, dan hoef je ´s morgens niet te wachten en kan je direct wegrijden! Als je de auto ook weer ´s avonds laat ophalen, blijf je binnen de 24-uursregel en komt er geen extra huurdag bij.

  5. Aan adresaflevering zijn soms kosten verbonden, die staan in de huurvoorwaarden die je tegenkomt tijdens het boekingsproces. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij ons all-in pakket en dien je ter plaatse te betalen.

  6. Let op eventueel tijdverschil op je locatie, zodat je je op de goede afgesproken tijd bij de receptie meldt als je huurauto wordt afgeleverd. Dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen. Na het tekenen van het huurcontract kun je instappen en rondtoeren!

  7. Tip: check of er parkeerplek is bij je hotel of appartement waar je de huurauto veilig kunt parkeren.

  8. Helemaal makkelijk: soms kun je de huurauto ook bij je accommodatie inleveren door simpelweg de sleutels bij de receptie in te leveren aan het eind van de huurperiode.

  9. Op sommige locaties, zoals Curaçao, houdt Sunny Cars zelfs kantoor in de meest populaire hotels. Gemak dient de vakantieganger!