One way autohuur

De huurauto ophalen op locatie A en terugbrengen bij locatie B noemen we oneway huren. Met deze service heb je nog meer vrijheid, flexibiliteit én tijd om je vakantieland uit te kammen. Op de meeste bestemmingen is oneway huren mogelijk – wel altijd op aanvraag – en op populaire plekken vaak vanaf 3 huurdagen gratis. Sommige bestemmingen hanteren een toeslag: als dat op jouw bestemming het geval is, staan de tarieven in de huurvoorwaarden. De toeslag dien je ter plaatse te voldoen en is dus niet inbegrepen in de all-in huursom.

Met een oneway kun je alle kanten op

  • De auto ophalen op de luchthaven en inleveren in de stad (of andersom)
  • De auto ophalen in de ene stad of staat en inleveren in een andere stad of staat.
  • Internationale oneway: de auto bij het ene verhuurstation ophalen en in een ander land weer inleveren. Dit is meestal alleen op aanvraag mogelijk en je dient de auto weer bij dezelfde partner in te leveren als waar je ‘m ophaalde. In de huurvoorwaarden vind je de tarieven voor internationale oneway op de bestemming van je keuze. Wil je een internationale oneway boeken, neem dan telefonisch contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

‘Sluiproute’ van Amerika naar Canada!

Internationale oneway van de USA naar Canada is vaak niet toegestaan. Als Rent a Smile specialisten hebben wij daar natuurlijk een ‘sluiproute’ voor gevonden. Via de schitterende route langs Buffalo/Seattle mag het namelijk wél! Wil je deze of een andere specifieke oneway aanvragen, dan helpt ons reserveringsteam je graag verder.

Vast ook interessant voor je: de blog Oneway autohuur