Lokale belasting bij autohuur

Onverwachte kosten, daar houden wij niet zo van. Daarom hebben wij de lokale belasting over je huurauto alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs! Heb je extra’s gereserveerd, zoals bijvoorbeeld een accessoire of een one way? Dan dien je ter plaatse nog wél lokale belasting te voldoen. Uiteraard laten wij je dat dan weten.

Wat is lokale belasting bij autohuur?

Lokale belasting is simpelweg eigenlijk de lokale btw. De hoogte ervan wordt bepaald door het land waar je naartoe reist en verschilt dus per bestemming. Je maakt in dat land gebruik van bepaalde faciliteiten en daarover betaal je dus lokale belasting. Eigenlijk hetzelfde als dat je in Nederland doet!

Lokale belasting is al inbegrepen in onze all-in huurprijs

Wij willen je zo min mogelijk vermoeien met extra kosten. Daarom is de lokale belasting gewoon verwerkt in de all-in huursom van jouw huurauto. Goed geregeld dus! 

Wanneer betaal je wel lokale belasting voor je autohuur?

De lokale belasting over je huurauto is bij Sunny Cars inbegrepen. Reserveer je extra’s, dan dien je de lokale belasting daarover ter plaatse te betalen. Maar natuurlijk geven we dat dan aan tijdens het reserveren én in de huurvoorwaarden: zo weet je precies wat je te wachten staat en krijg je niet te maken met verrassingen! Lokale belasting dien je ter plaatse te betalen als je één van de volgende extra’s reserveert:

- One way
- Ophalen of inleveren buiten openingstijden
- Adresaflevering
- Verhogen of verlagen van minimumleeftijd
- Eventuele kosten voor grensoverschrijding
- Accessoires

Lokale belasting bij autohuur