Auto huren op Mallorca

Eenvoudig een all-in auto huren op Mallorca met Sunny Cars

Wil jij Mallorca verkennen met je eigen huurauto? Met de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars ga je zorgeloos op weg!

Een auto huren op Mallorca is perfect om dit zonnige eiland écht te leren kennen. Vanuit je appartement rechtstreeks naar een van de prachtige stranden op Mallorca rijden? Check. Langs de kathedralen en kastelen van Palma de Mallorca toeren? Check. Op je gemak naar de mysterieuze Grotten van Drach rijden? Check. Met de vrijheid van een huurauto zijn de mogelijkheden eindeloos!

Door onze all-inclusive autohuur hoef je je niet druk te maken over bijkomende kosten. De auto wordt namelijk standaard optimaal verzekerd met onder andere een uitgebreide WA-verzekering, diefstalverzekering en schadeverzekering. Daarnaast krijg je het eigen risico terugbetaald, mocht je toch schade rijden. Dat scheelt! Wil je het maximale halen uit je vakantie naar Mallorca? Bij Sunny Cars huur je altijd kilometervrij, zodat jij met de inbegrepen onbeperkte kilometers al de mooiste plekjes van dit bijzondere eiland kunt ontdekken.. Reserveer nu jouw all-inclusive huurauto op Mallorca!

Waar kan ik een auto huren op Mallorca?

Sunny Cars heeft 15 afhaallocaties verspreid over heel Mallorca. Zo kun jij je huurauto ophalen waar en wanneer het jou uitkomt!

  • Kantoor op luchthaven: wil je nadat je bent geland gelijk door met eigen huurauto op Mallorca? Je kunt je auto direct ophalen bij een van de desks van onze lokale partners op Palma de Mallorca Airport, of je wordt met een shuttlebus vanaf het vliegveld rechtstreeks naar een nabijgelegen verhuurkantoor gebracht.
  • Stadskantoor: hoef je bij aankomst niet direct op pad met de auto? Haal je huurauto op wanneer het jou uitkomt bij een van de 14 stadslocaties op Mallorca. Het stadskantoor van hoofdstad Palma bevindt zich op loopafstand van de stadshaven. Verblijf je niet in Palma? Dan kun je een auto huren op Mallorca vanaf een van de overige 13 stadskantoren op het eiland: van het noordelijke Puerto Pollensa tot het zuidelijke Cala d’Or.
  • Adresaflevering: wil jij je hotel niet verlaten om de huurauto op te halen? Ook dat kan geregeld worden! Hiervoor moet je de extra adresaflevering bijboeken. Bij adresaflevering wordt je huurauto gebracht en weer opgehaald vanaf je verblijf wanneer het jou uitkomt. Dat is pas zorgeloze autohuur!

Tips voor autohuur op Mallorca

  • De juiste categorie huurauto op Mallorca: wil je vooral praktische, korte ritjes maken om boodschappen te doen of naar het strand te rijden? Dan heb je genoeg aan de categorie Small of Economy. Wil je al de hoogtepunten van Mallorca bezoeken? Dan ga je waarschijnlijk veel kilometers afleggen en is wat extra ruimte in de auto fijn. Daarvoor is een auto uit Categorie Compact ideaal. Als je van plan bent de bergachtige gebieden van Mallorca met de auto te bezoeken, huur dan een auto uit de categorie comfort of hoger vanwege het hogere vermogen. Zo rijd je comfortabel de pittoreske bergroute naar de Serra de Tramuntana.
  • Het wegennet op Mallorca: de wegen op Mallorca zijn van goede kwaliteit. Sommige wegen in bergachtige gebieden maken veel bochten en kunnen smal zijn, met name langs de westkust waar veel hoogteverschil is.
  • Verkeersregels op Mallorca: autorijden in het buitenland is soms net even anders dan in Nederland. Lees meer over verkeersregels in Spanje en ga goed voorbereid de weg op.

Snel op weg met de Fastlane service

Wist je dat je jouw autohuur op Mallorca nog verder op maat kunt maken met onze services? Dit zijn extra diensten die je bij kunt boeken voor je autohuur, zonder dat je hier extra voor betaalt. Ze zijn namelijk onderdeel van onze all-in autohuurformule.

Dus wil je bijvoorbeeld weinig tijd verliezen met het ophalen van je huurauto? Kies dan voor de Fastlane service! Hiermee kun je de wachtrij overslaan en word je snel geholpen bij de desk van de lokale verhuurder. Bovendien is de Online Check-in service een standaard onderdeel van de Fastlane, dus het contract heb je vooraf al ingevuld. Ter plekke moet je het contract alleen nog even nalezen, ondertekenen en je kunt in de zesde versnelling op pad om je zonnige vakantie te beginnen!

Een auto huren op Mallorca doe je zorgeloos bij Sunny Cars

Haal het maximale uit je vakantie naar Mallorca met de all-in autohuurformule van Sunny Cars! Hiermee weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op gaat doordat alle belangrijke zaken voor je zijn geregeld. Van glas-banden-bodem-dakschadedekking tot 24/7 noodhulp, alles is al voor je verzorgd. Begin je trip naar Mallorca goed met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Mallorca.

Bestemmingen in Mallorca

Alle bestemmingen in Spanje

Balearen
26 bestemmingen
Canarische Eilanden
43 bestemmingen
Spanje vasteland
158 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reisinspiratie en autohuurtips voor Mallorca

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 17045 reviews
Gemiddeld 4.6 18047 reviews

Daarom huur je een auto in Mallorca bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren