Huur een auto zonder waarborg

Als je een auto gaat huren, voldoe je altijd een waarborg. Je krijgt immers een waardevol object mee. Maar heb je geen creditcard of wil je ‘m vanwege je bestedingslimiet liever niet gebruiken? Dan is de service Geen Waarborg een uitkomst. De naam zegt het al: je betaalt dan geen waarborg. Ideaal! Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk.

Wat is de Geen Waarborg service?

Wij nemen het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto alleen je voucher in te leveren. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten.

Wat zijn de voordelen van de Geen Waarborg service?

Je hebt geen creditcard nodig! Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met de Geen Waarborg service hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden.

Ook handig als je wel een creditcard hebt. Wil je je creditcard tijdens de vakantie graag gebruiken voor hotelovernachtingen, etentjes, excursies en andere leuke dingen? Groot gelijk. En dat is ook precies waarom de service Geen Waarborg ook handig is als je wel een creditcard hebt. Zo houd jij genoeg bestedingsruimte over. Boek dus die leuke excursie, ga lekker uiteten, overnacht in prachtige hotels en geniet!

Hoe reserveer je de Geen Waarborg service?

Als je online een reservering maakt, kun je tijdens het boekingsproces aan de linkerkant diverse filters aanklikken. Kun je op jouw bestemming gebruikmaken van de service Geen Waarborg dan zie je deze optie staan. Selecteer Geen Waarborg en reserveer vervolgens de huurauto van jouw keuze. Zo makkelijk is het!

Tip: Er zijn ook huurauto’s met een waarborg van € 0,-. In dat geval heb je wel een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder. Dit is namelijk niet hetzelfde als de service Geen Waarborg.

Vooraf online registeren

Heb je de service Geen Waarborg eenmaal gereserveerd, dan ontvang je een link naar een online registratieformulier dat je uiterlijk 48 uur voordat je reservering ingaat moet invullen. Doe dit echt op tijd, anders wordt de reservering geannuleerd.

De gegevens zijn van groot belang omdat wij het risico van de waarborg op ons nemen. Even alle gegevens noteren is zo gedaan en dan kun je met een gerust hart genieten van de Geen Waarborg service. Dus heb je geen creditcard of wil je jouw kaart niet gebruiken vanwege je bestedingslimiet, de service Geen Waarborg is de perfectie optie.

Check snel of deze service op jouw bestemming wordt aangeboden en reserveer jouw huurauto.

 

Geen waarborg deposit