Huur een auto zonder waarborg met onze unieke Geen Waarborg service

Als je een auto gaat huren, moet je altijd een waarborg voldoen. Je krijgt immers een waardevol object mee. Heb je geen creditcard of wil je ‘m vanwege je bestedingslimiet liever niet gebruiken? Dan is onze Geen Waarborg service een uitkomst. De naam zegt het al: je betaalt dan geen waarborg. Ideaal! Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk.

Wat is de Geen Waarborg service?

Wij nemen het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto alleen je voucher in te leveren. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten.

Wat zijn de voordelen van de Geen Waarborg service?

Je hebt geen creditcard nodig! Normaal gesproken betaal je bij het ophalen van de huurauto een waarborg en schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met de Geen Waarborg service hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Je hoeft namelijk helemaal geen borg te betalen, niet per creditcard en niet contant.

Deze service is ook handig als je wel een creditcard hebt. Wil je je creditcard tijdens de vakantie graag gebruiken voor hotelovernachtingen, etentjes, excursies en andere leuke dingen? Groot gelijk. En dat is ook precies waarom de service Geen Waarborg ook handig is als je wel een creditcard hebt. Zo houd jij genoeg bestedingsruimte over. Boek dus die leuke excursie, ga lekker uiteten, overnacht in prachtige hotels en geniet!

Hoe reserveer je de Geen Waarborg service?

Reserveer je je huurauto online, dan vul je eerst de bestemming en de data in. Op het volgende scherm zie je aan de linkerkant een keuzemenu. Is de geen Waarborg service op jouw bestemming beschikbaar? Dan zie je deze optie er ook bij staan. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het! De Geen Waarborg service is beschikbaar tot 5 dagen voor huuraanvang 

Tip: Er zijn ook huurauto’s met een waarborg van € 0,-, hier kun je ook op filteren. In dat geval heb je bij het ophalen wel een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder. Dit is namelijk niet hetzelfde als de Geen Waarborg service.

Vooraf online registeren verplicht voor de Geen Waarborg service

Voor het gebruik van de Geen Waarborg service is het verplicht om je vooraf online te registeren. Dat kan via de link op de voucher tot uiterlijk 48 uur voor huuraanvang. Niet vergeten! De gegevens zijn van groot belang omdat wij het risico van de waarborg op ons nemen. Even alle gegevens noteren is zo gedaan en dan kun je met een gerust hart genieten van de Geen Waarborg service. Zonder de registratie moeten we helaas de reservering annuleren.

 

Geen waarborg deposit