Auto huren in Zuid-Afrika

Zorgeloos auto huren in Zuid-Afrika

Een auto huren in Zuid-Afrika is de beste manier om het maximale uit je vakantie te halen. Het uitgestrekte landschap en goede wegennet maken Zuid-Afrika het land bij uitstek om te verkennen met de vrijheid van een huurauto. Maak een mooie roadtrip door de wijngaarden in het binnenland, of toer langs de prachtige kustlijn. Wil je een leuke stedentrip maken tijdens je vakantie? Breng dan een bezoek aan Kaapstad en ontdek de kleurrijke Bo-Kaap buurt, ga uit eten in Long street, en geniet van het uitzicht op de Tafelberg. Wat je plannen ook zijn, met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed.

Als je een huurauto in Zuid-Afrika huurt via Sunny Cars weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. Autohuur bij Sunny Cars is namelijk altijd all-inclusive. Verzekeringen? Regelen we voor je. Een goede schadeverzekering, diefstalverzekering en extra WA-verzekering zijn standaard onderdeel van onze huurauto’s. Eigen risico? Betalen we aan je terug. Extra betalen voor gereden kilometers? Doen we niet aan! Je autohuur is kilometervrij, dus je kunt rijden zover je maar wilt met de all-in ongelimiteerde kilometers. Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is, dát is all-in autohuur van Sunny Cars!

Hier kun je een auto huren in Zuid-Afrika

Sunny Cars heeft meer dan 42 bestemmingen vanwaar je jouw all-in huurauto in Zuid-Afrika kunt ophalen. Keuze genoeg dus! Een van onderstaande ophaallocatie’s selecteer je gemakkelijk via onze website.

  • Kantoor op luchthaven: wil je na die lange vlucht in één keer door? Geen probleem! Je kunt je huurauto ophalen bij Kaapstad Airport, Johannesburg airport, Port Elizabeth Airport of een van de andere ZuidAfrikaanse luchthavens. Vanuit het vliegtuig loop je zo naar de balie in de aankomsthal en je autohuur avontuur in Zuid-Afrika kan beginnen!
  • Stadskantoor: je kunt er ook voor kiezen je huurauto op te halen bij een van de stadskantoren. Handig als je eerst een paar dagen aan het zwembad wilt liggen voordat je de ZuidAfrikaanse wegen opgaat. We hebben stadskantoren in Kaapstad, Johannesburg, Durban en vele andere steden.
  • Adresaflevering: kies je voor adresaflevering, dan wordt de huurauto bij je hotel afgeleverd en later ook weer opgehaald. Dat is pas echt zorgeloze autohuur in ZuidAfrika! Let op: om gebruik te maken van adresaflevering moet er bij het hotel een receptie aanwezig zijn. Houd bij het reserveren van adresaflevering rekening met de openingstijden van de receptie.

Handige tips voor autohuur in Zuid-Afrika

  • Links rijden in Zuid-Afrika: in Zuid-Afrika rijdt men aan de linkerkant van de weg. Vind je het spannend om links te rijden? Dan raden wij je aan om een automaat te huren zodat je niet hoeft te schakelen. Zo kun jij je beter focussen op het verkeer.
  • De juiste categorie huurauto voor Zuid-Afrika: Zuid-Afrika heeft een bergachtig landschap met veel hoogteverschil. Wij adviseren in bergachtige gebieden een huurauto te reserveren uit de categorie Comfort of hoger vanwege het vermogen. Als je een stedentrip wilt maken met korte autoritjes is de categorie Small of Economy voldoende. Wil je langere afstanden rijden? Dan adviseren wij een auto uit de categorie Compact of hoger.
  • Offroad in Zuid-Afrika: ben je van plan off-road te gaan? Dan is een auto met vierwielaandrijving ideaal. Je kunt onze 4x4 huurauto’s vinden door tijdens het reserveren ´4 wheel drive´ te selecteren in de filters.
  • Grensoverschrijding vanuit ZuidAfrika: het is in Zuid-Afrika verplicht een toestemmingsbrief te hebben als je over de landsgrenzen wilt gaan. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat onze lokale partner bij het stads- of luchthavenkantoor de toestemmingsbrief om de grens over te gaan niet op tijd klaar heeft. Voorkom bijbetalingen door de toestemmingsbrief vooraf te regelen.
  • One Way auto huren in Zuid-Afrika: maak een onvergetelijke roadtrip door Zuid-Afrika met een One Way. Hiermee kun je een auto huren vanaf een locatie en hem vervolgens op een andere locatie weer inleveren. Een One Way is perfect om echt alles uit je vakantie naar Zuid-Afrika te halen. Je kunt bijvoorbeeld een One Way maken van Johannesburg naar Kaapstad.

Met een GPS kom je verder

Wist je dat je je autohuur in Zuid-Afrika nog beter kunt regelen met onze services? Deze diensten kun je toevoegen door tijdens het reserveren te filteren op de gewenste service.

Het is mogelijk dat je smartphone niet overal goed bereik heeft in het uitgestrekte Zuid-Afrika. Als je met je huurauto in Zuid-Afrika een rondreis wilt maken adviseren wij daarom de GPS service. Een goed werkend navigatiesysteem is essentieel, omdat de weg vinden in het buitenland soms een uitdaging is. Met onze GPS service ben je er zeker van dat je je bestemming via de beste route zult bereiken en vervolgens weer veilig terugkomt bij je accommodatie.

Een auto huren in Zuid-Afrika doe je zorgeloos bij Sunny Cars

Een huurauto is het perfecte vervoersmiddel voor je vakantie naar Zuid-Afrika. Met de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars ga je zorgeloos op weg, omdat je weet dat alle belangrijke zaken rondom autohuur voor je zijn geregeld. Van de glas-banden-bodem-dakschadedekking tot het 24/7 noodnummer, alles is voor je verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen en genieten van de zorgeloze kilometers! Ontdek de zonnige kant van autohuur in Zuid-Afrika met een huurauto van Sunny Cars.


Verkeersregels in de Zuid-Afrika

Voordat je gaat toeren over de wegen van Zuid-Afrika is het verstandig om je even in te lezen over de verkeersregels in Zuid-Afrika. Wij hebben de belangrijkste regels voor je op een rijtje gezet zodat je goed voorbereid op weg gaat.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Zuid-Afrika.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reisinspiratie en autohuurtips voor Zuid-Afrika

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 17283 reviews
Gemiddeld 4.5 15928 reviews

Daarom huur je een auto in Zuid-Afrika bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren