Een auto huren in Zuid-Afrika met complete voorwaarden

Een huurauto is onmisbaar in Zuid-Afrika. Maak een prachtreis langs de wijngaarden en safariparken van Zuid-Afrika. Alleen mogelijk met een huurauto, kies er wel een waarin je 100% zorgeloos kunt rondtoeren.

Via Sunny Cars regel je je huurauto binnen een mum van tijd. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen bij de huursom en je kunt ongelimiteerde kilometers maken. Ter plaatse hulp nodig? Bel ons gewoon. Op ons noodnummer zijn we 24/7 bereikbaar met Nederlandstalige support. Vriendelijk en deskundig, dat spreekt voor zich!

Favoriete autohuurbestemmingen in Zuid-Afrika

Populaire bestemmingen in Zuid-Afrika om een auto te huren zijn onder andere Johannesburg, Port Elizabeth en Kaapstad. Ook hier kun je vooraf je auto huren via Sunny Cars:

Premium service in Zuid-Afrika

Wil je zo snel mogelijk starten met je vakantie in Zuid-Afrika? En is extra service wel aan jou besteed? Dan is het Premium servicepakket echt iets voor jou. Met het Premium pakket geniet je namelijk van royale extra’s als: gegarandeerd een jonge huurauto en een snelle check-in aan de balie (door online registratie van huurcontract).

Het Premium pakket is beschikbaar op alle luchthavens van Zuid-Afrika!

Auto huren Zuid Afrika
Huurauto in Zuid Afrika
Olifanten Zuid Afrika