All-inclusive auto huren in Portugal vasteland

Auto huren in Portugal vasteland? Sunny Cars maakt het eenvoudig!

Een all-in auto huren in Portugal vasteland? Kies voor zorgeloos reizen met Sunny Cars. Wij hebben alles geregeld, inclusief verzekeringen, ongelimiteerde kilometers, pechhulp en terugbetaling van het eigen risico. Jij hoeft alleen maar te tekenen en in te stappen; wij regelen de rest voor je!

Hier kun je een auto huren in Portugal vasteland

Haal je huurauto op bij een locatie die past binnen je vakantieplannen. Je kunt een auto huren in Portugal vasteland vanaf:

  • Luchthavenkantoor: Meteen na aankomst op de luchthaven de weg op in Portugal vasteland? Dat kan! Sunny Cars heeft kantoren op de luchthaven(s) in Portugal vasteland voor een vliegende start van je vakantie.
  • Stadslocatie: Liever eerst ontspannen bij je accommodatie? Geen probleem! Onze stadslocaties staan tot je beschikking wanneer jij er klaar voor bent. Je vindt alle stadlocaties door bij ‘Ophalen’ de stad aan te klikken en vervolgens de opties te bekijken onder ‘Ophaallocatie’. 
  • Je accommodatie met adresaflevering: Voor extra gemak bieden we de adresaflevering aan. Onze lokale partner bezorgt de huurauto op een afgesproken tijd bij je accommodatie en haalt hem weer op na de huurperiode. Zo kun jij zorgeloos genieten van je autohuur in Portugal vasteland.

Extra verzekeringen? Overbodig!

Bij Sunny Cars houden we van transparantie. Extra verzekeringen zijn niet nodig, want alles wat je nodig hebt rondom je autohuur is al inbegrepen. Je huurt altijd inclusief de beste schadeverzekering, diefstalverzekering en een extra WA-verzekering van minstens € 10 miljoen. Ook schade aan ruiten, banden, bodem en dak is gedekt met de glas-banden-bodem-dakschadedekking. En als je onverhoopt schade aan de auto veroorzaakt, betalen we je eigen risico terug. Geniet zonder zorgen, inclusief ongelimiteerde kilometers. Dat is zorgeloze autohuur volgens Sunny Cars!

Maak je autohuur op maat

Bij Sunny Cars bepaal je zelf hoe je je autohuur in Portugal vasteland aanpast naar jouw behoeftes. Kies voor een service die bij jouw reisplannen past. Je kunt een extra bestuurder toevoegen, een GPS huren, of zelfs de minimumleeftijd voor je huurauto in Portugal vasteland verlagen. Bovendien kun je kiezen voor een huurauto zonder creditcard dankzij onze handige Geen Waarborg service. Als je snel op weg wilt, hebben we ook de Fastlane-service beschikbaar. Al deze services kun je vooraf toevoegen vanuit de filters tijdens het boeken. Geen gedoe ter plaatse!

Naast services bieden we ook extra’s aan. Deze betaal je bij het ophalen van de huurauto, de kosten worden al duidelijk weergegeven tijdens het boeken. Wil je meer zien van de omgeving? Kies dan voor een Grensoverschrijding of One Way. Of ga je met kinderen op pad? Voeg dan een kinderzitje toe aan je reservering.

Autoverhuur in Portugal vasteland zonder verborgen kosten

Bij Sunny Cars staan we voor helderheid en transparantie. Je huurt altijd met een eerlijke tankregeling, zodat je geen hoge brandstoftoeslagen hoeft te betalen. En extra verzekeringen kun je met een gerust hart afwijzen, omdat je autohuur bij ons al volledig gedekt is. Gratis annuleren tot 1 uur voor vertrek? Yes. Sleepkosten vergoed? Jazeker. Pechhulp? Altijd beschikbaar. 24/7 Nederlandstalige service? Absoluut! Geniet zorgeloos van je reis in Portugal vasteland, want alles rondom je autoverhuur is al voor je geregeld.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Portugal vasteland.

Bestemmingen in Portugal vasteland

Alle bestemmingen in Portugal

Direct een all-inclusive auto huren


Veelgestelde vragen over autohuur in Portugal vasteland

Kun je een auto huren in Portugal vasteland zonder eigen risico?

Ja, dat kan met onze unieke Geen Waarborg service. Bij Sunny Cars is het huren van een auto altijd volgens ons all-inclusive pakket. Dit houdt in dat je niet alleen uitgebreid verzekerd bent, maar ook dat het eigen risico volledig door ons wordt gedekt.  Mocht je onverhoopt schade rijden tijdens je vakantie, dan dien je het eigen risico voor te schieten. Wanneer je weer thuis bent aangekomen kun je deze kosten zonder problemen bij ons declareren. Boek je een auto met de Geen Waarborg service? Dan hebben we het eigen risico al afgekocht, waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt.

Hoe reserveer ik een kinderzitje voor mijn huurauto in Portugal vasteland?

Onze lokale verhuurpartners in Portugal vasteland hebben een ruime keuze aan kinderzitjes aan, passend voor elke maat en leeftijd. Deze accessoire brengt wel extra kosten met zich mee, die je direct aan de verhuurpartner betaalt. De prijzen voor de kinderzitjes worden duidelijk aangegeven tijdens het boekingsproces. Je vindt kunt een kinderzitje toevoegen vanuit de lijst met accessoires voor je huurauto tijdens de ‘reisdetails’ stap van het boeken. 

Wat is het aangeraden brandstofbeleid bij autoverhuur in Portugal vasteland?

De vol-vol tankregeling is de standaard tankregeling bij Sunny Cars. Dit is een met een goede reden, het is namelijk ook de meest eerlijke tankregeling. Dit houdt in dat je de auto met dezelfde tankinhoud inlevert als waarmee je hebt heb ontvangen bij het ophalen. Hierdoor betaal je niet voor brandstof die je niet hebt gebruikt. Lees hier verder over onze tankregeling.

Is het voordeliger om ter plaatse een huurauto te boeken in Portugal vasteland?

Het is mogelijk om bij aankomst in Portugal vasteland direct een auto te huren. Maar houd er rekening mee dat dit waardevolle vakantietijd kan kosten. Daarnaast bestaat er de kans dat geen beschikbaarheid meer is, waardoor je misgrijpt. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom adviseren wij om je huurauto al voor je vertrek vanuit huis te boeken. Zo kun je in alle rust de verschillende autoverhuurders vergelijken en de beste deal vinden. Bovendien kun je na aankomst meteen in je huurauto stappen en je vakantie ontspannen beginnen. Het vooraf boeken van een huurauto biedt dus niet alleen een kostenbesparing, maar ook een comfortabele start van je reis.

Zijn er huurauto's beschikbaar met een navigatiesysteem in Portugal vasteland?

Wil je zonder zorgen op vakantie en direct je weg vinden naar de bestemming? Dan is het een goed idee om een huurauto met een navigatiesysteem te boeken voor Portugal vasteland. Bij het doorlopen van het boekingsproces kun je filteren op huurauto met de GPS-service. Is dit er niet, dan voeg je het toe als extra, tijdens de stap 'Reisgegevens' kun je kiezen voor de toevoeging van een GPS-systeem als accessoire. De extra kosten voor deze service betaal je rechtstreeks aan de autoverhuurder op locatie. Het hebben van een navigatiesysteem in je huurauto zorgt ervoor dat je reis een stuk gemakkelijker en stressvrij verloopt, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over de route of het lezen van kaarten.

Hoeveel betaal ik voor een huurauto in Portugal vasteland?

De kosten van een huurauto in Portugal vasteland zijn van meerdere factoren afhankelijk en het is daarom niet eenvoudig om een prijs te noemen. De prijs wordt beïnvloed door het seizoen waarin je reist, het type voertuig, de locatie waar je de auto wilt ophalen en de duur van de huurperiode. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten adviseren wij om niet alleen naar de huurprijs te kijken, maar ook naar wat er allemaal inbegrepen is bij de huur van je auto. Let vooral op de tankregeling en eventuele extra kosten voor het aantal gereden kilometers. Op onze website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken en de huurauto te vinden die past bij je vakantieplannen en budget.

Reisinspiratie en autohuurtips voor Portugal vasteland

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 20583 reviews
Gemiddeld 4.5 4063 reviews
Gemiddeld 4.6 20258 reviews

Daarom huur je een auto in Portugal vasteland bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren