Direct een all-inclusive auto huren

Zorgeloze all-in autohuur

Ontdek de zonnige kant van autohuur.

  • All-in autohuur. Echt alles inbegrepen
  • Geen gedoe ter plaatse
  • Gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang
  • Zorgeloos reisplezier op meer dan 8.000 locaties in 120 landen
  • Ruim 30 jaar specialist in autohuur

Wij regelen de autohuur van A tot Z.

Dan kun jij het loslaten.

Met een huurauto van Sunny Cars rijd je pas echt zorgeloos tijdens je vakantie. Want vakanties zijn er om los te laten en niet om je zorgen te maken over je huurauto. Daarom regelen wij alles voor je. Van de verzekeringen, de terugbetaling van je eigen risico tot onze 24/7 Nederlandse klantenservice. Ons team van autohuurexperts helpt je graag op weg bij het maken van je reservering maar ook tijdens en na de autohuur zijn we er dag en nacht voor je, in het Nederlands.

Verborgen kosten, daar houden wij niet van. Daarom is de prijs supertransparant. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en is er bij het ophalen en inleveren van je huurauto geen gedoe. Annuleren is gratis tot 1 uur voor huuraanvang. Dus parkeer je zorgen. Geniet van die mooie, ongelimiteerde kilometers en ontdek waar de weg je brengt.

All-inclusive autohuur.

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is.

Echt alles wat je nodig hebt is inbegrepen bij onze all-in autohuurformule. Ongelimiteerde kilometers en een eerlijke tankregeling? Check. Een WA-verzekering van minimaal €10 miljoen, een schadeverzekering en diefstalverzekering? Ook standaard geregeld. Zelfs de sleepkosten zijn bij ons gedekt. Bij schade of diefstal schiet je ter plaatse het eigen risico voor, dit betalen wij na thuiskomst in de zesde versnelling aan je terug. Net als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto.  Dus parkeer je zorgen, want all-in is bij ons ook écht all-in!

Wil je een kinderzitje reserveren, een grensoverschrijding aanvragen, one way huren of de auto bij je hotel laten afleveren? Dat regel je eenvoudig tijdens het maken van je reservering. Met onze handige services maak je jouw all-in huurauto volledig op maat. Voeg bijvoorbeeld een extra bestuurder toe, sla de wachtrij over, huur zonder waarborg of vul digitaal alvast het huurcontract in. Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. 


Rent a smile met een huurauto van Sunny Cars
Navigeer direct naar:
Sunny2go - jouw reisassistent met persoonlijke conciergeservice

Ook tijdens je vakantie zijn we er voor je!

  • Chat (of bel) met de persoonlijke conciërgeservice
  • Toegang tot VIP-lounges bij vluchtvertraging
  • Nooit meer zoeken naar een parkeerplek
  • Al je huurgegevens op één plek

Sunny2go: jouw persoonlijke reisassistent.

Mét gratis conciërgeservice

Sunny Cars is er niet alleen voor je autohuurreservering, maar wij helpen je ook om het maximale uit je vakantie met huurauto te halen. Hoe? Met Sunny2go, dé gratis reisassistent met handige functies en een antwoord op al jouw vragen.

Sunny2go biedt je extra gemak en advies op je bestemming. Bel of chat bijvoorbeeld met de conciërgeservice en vraag om restaurantaanbevelingen of tips over activiteiten in de regio. En is je vlucht meer dan een uur vertraagd? Dan krijg je gratis toegang tot een van de deelnemende VIP-lounges op de luchthaven via de Smart Delay service in Sunny2go. Goed geregeld! Tijdens je vakantie vind je met de kaartfunctie gemakkelijk een overzicht van alle beschikbare parkeerplaatsen in de buurt, inclusief openingstijden en parkeertarieven.

Daarnaast bevat Sunny2go natuurlijk al je autohuurgegevens, de geldende inreisregels op de bestemming en een handige vakantiechecklist. Zo haal jij echt alles uit je vakantie met huurauto!

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.6 18008 reviews
Gemiddeld 4.5 17008 reviews

Rondje Sunny Cars.

Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Op onze blog geeft ons team van autohuurexperts je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Zo kun je heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Rent a smile ! Lees alle blogs

Reisinspiratie, autohuurtips en meer!