Direct een all-inclusive auto huren

Flexibel tot het laatste moment

Je kunt je reservering altijd gratis wijzigen. Dankzij de Flexservice is zelfs kosteloos annuleren mogelijk.

Meer weten?

[Untranslated label: sc.didNotFindCarsOneWay]

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling.

We hebben geen auto's gevonden voor jouw zoekopdracht.

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling.

We hebben geen auto's gevonden voor jouw zoekopdracht.

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling.

Ophalen

We hebben een locatie nodig om huurauto’s te tonen.

Ophaallocatie

Inleveren op

Inleveren in

Inleverlocatie

Ophaaldatum

Ophaaltijd

De ophaaltijd is binnen 48 uur. De reservering is daarom op aanvraag.

Inleverdatum

Inlevertijd

De periode van autohuur wordt altijd berekend over 24 uur.

De huurperiode is langer dan 30 dagen.

De datum en tijd voor ophalen en inleveren zijn hetzelfde

iDEAL
MasterCard, VISA, AMEX
Aangesloten bij

Wij regelen de autohuur van A tot Z.

Jij kunt optimaal genieten van je vakantie.

Met een huurauto van Sunny Cars is jouw vakantie echt zorgeloos. De prijs is supertransparant en werkelijk alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Ook inbegrepen is onze ondersteuning. Heb je een vraag? Ons team van autohuurexperts staat voor je klaar om je te adviseren. En voor problemen ter plaatse kun je ons 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer. Wij helpen je graag op weg! In de huidige onzekere tijd is het bovendien fijn om te weten dat je jouw reservering altijd kosteloos mag wijzigen. Met de Flexservice is zelfs gratis annuleren mogelijk.

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! 

Zorgeloze all-in autohuur

De zonnige kant van autohuur

Daarom kies je voor Sunny Cars!

  • Duidelijkheid en transparantie. Autohuur zonder verrassingen!
  • Geen gedoe ter plaatse. Wij regelen het!
  • Team van autohuurexperts staat voor je klaar
  • In 120 landen op meer dan 8.000 locaties
  • 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer

All-inclusive autohuur.

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is.

Parkeer je zorgen, want all-in is bij ons ook écht all-in. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen bij onze all-inclusive formule. Denk aan een WA-verzekering (die wij gratis voor je aanvullen met een dekking van minimaal €7,5 miljoen), een schadeverzekering en diefstalverzekering. Een eventueel eigen risico schiet je voor, maar betalen wij aan je terug. Net als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. Zelfs de sleepkosten en schade door vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is gedacht.

Wil je de autohuur nog beter laten aansluiten op jouw reisplannen? Dan kies je voor onze extra’s. Zo kun je een kinderzitje reserveren, een grensoverschrijding of one way regelen. Er is veel mogelijk!
Kies voor nog meer gemak uit onze services. Vul bijvoorbeeld je huurcontract vooraf online in, sla de wachtrij over bij het ophalen van de auto, huur zonder waarborg, of haal het huurcontract en de sleutels bij een automaat op. Veel keuze voor extra zorgeloos reisplezier.

Wat is er all-in bij Sunny Cars?Hygiëne maatregelen bij autohuur

Dit is waarom autohuur juist nu de beste keuze is.

  • Jouw eigen veilige omgeving
  • Hygiënemaatregelen ter plaatse
  • Altijd kosteloos wijzigen
  • Gratis annuleren met de Flexservice

Met een huurauto zit je safe.

Dus parkeer je zorgen en ga goed voorbereid op pad.

Met de huurauto als jouw ‘safe space’ verken je ook nu zorgeloos je vakantiebestemming. Want met jouw reisgezelschap kun je gaan en staan waar je maar wilt. Op stap met een overvolle excursiebus naar toeristische plekken? Welnee! Met de huurauto naar authentieke dorpjes en niet-toeristische plekjes? Goed idee!

Ter plaatse zijn uiteraard alle hygiënemaatregelen getroffen en met de service Contactloos Ophalen kun je de huurauto bij een automaat ophalen, volledig coronaproof dus. Ook hebben we per land de meest actuele (in)reisregels voor je op een rij gezet. Ook dat is inbegrepen bij onze service. 

Moet je door corona je vakantieplannen even parkeren? Bij ons mag je altijd kosteloos wijzigen. Kies je voor onze Flexservice dan kun je zelfs gratis annuleren tot 4 uur voor huuraanvang.
Rondje Sunny Cars.

Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Op onze blog geeft ons team van autohuurexperts je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Zo kun je heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Rent a smile Lees alle blogs

Allernieuwste blogs

De wereld rond met Sunny Cars.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard per huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardigen uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt. Met Sunny Cars huur je een auto in meer dan 120 landen wereldwijd. Van Albanië, Guatemela en Kazachstan tot Puerto Rico, Montenegro en Letland. Maar we zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd in populaire vakantielanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Met Sunny Cars kom je overal!