Auto huren zonder creditcard met het Geen waarborgpakket

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborgservicepakket!

Met het Geen waarborgpakket hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!

Eindelijk, een auto huren zonder creditcard!

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren. Ook dien je ter controle nog je ID-kaart of paspoort en een document met je NAW-gegevens te tonen (bijvoorbeeld een telefoon- of energierekening). Daarnaast ziet de lokale verhuurder ook nog graag even je retourticket. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. 

Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met het Geen waarborgpakket hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen. 

Beschikbaar op populaire zonbestemmingen

Je kunt op steeds meer bestemmingen boeken met het Geen waarborgpakket. Ben je benieuwd of dit servicepakket beschikbaar is op jouw locatie tijdens jouw reisperiode? Je ziet vanzelf of het beschikbaar is tijdens het boekingsproces! Twijfel je of heb je hulp nodig bij het reserveren van ons Geen waarborgpakket? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling. Onze autohuurexperts kijken het graag voor je na

Hoe reserveer ik een huurauto zonder creditcard als waarborg?

  1. Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang.
  2. Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie 'Geen Waarborg'. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.
  3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen en kun je een auto huren zonder creditcard.