Lokale huurvoorwaarden

Het doorlezen van de huurvoorwaarden is een kleine moeite en een groot plezier. Bij Sunny Cars formuleren we de huurvoorwaarden zo compact en helder mogelijk. We schrijven de voorwaarden toegankelijk op, in begrijpelijke taal en je kunt eenvoudig op onderwerp scannen. Je hoeft geen enorme lijst kleine lettertjes door te worstelen en ziet direct wat er allemaal bij ons standaard all-in pakket is inbegrepen.

Lees altijd de belangrijke extra huurinformatie

Omdat we met meerdere verhuurders op een bestemming samenwerken, kunnen de lokale huurvoorwaarden per auto verschillen. Alle belangrijke extra huurinformatie staat in onze huurvoorwaarden vermeld, zoals de hoogte van de waarborg, de minimumleeftijd, de tankregeling en de mogelijkheid de auto buiten openingstijden op te halen of in te leveren.

Voor alle aanvullende diensten die bovenop ons standaard all-in pakket komen, berekent de lokale partner een toeslag die je ter plaatse moet betalen. Denk hierbij aan extra services en accessoires – zoals hotelaflevering of een kinderzitje. Ook deze tarieven staan netjes op een rijtje in de huurvoorwaarden. Deze extra kosten bevestigen we ook nog op de voucher. Met Sunny Cars weet je dus precies waar je aan toe bent en sta je staat niet voor vervelende verrassingen als je de auto komt ophalen.

Je kunt ook de lokale voorwaarden vergelijken

Handig: je kunt zelfs op lokale voorwaarden vergelijken bij het selecteren van de huurauto. Omdat we met meerdere verhuurders op een bestemming samenwerken, kunnen de lokale huurvoorwaarden bij de ene partner net iets voordeliger voor je zijn dan bij de ander. Zo kan one way huren bij partner a 100 Euro kosten en bij partner b slechts 50 Euro. Een op het oog iets duurdere auto kan dus voordeliger uitpakken. Reserveer je aanvullende diensten? Vergelijk dan zeker de voorwaarden. Hoe?

  • Kies de gewenste auto(categorie), open de huurvoorwaarden en klik op ‘voorwaarden vergelijken’.
  • Je ziet dan alle beschikbare auto’s van de verschillende partners en kunt de bijbehorende huurvoorwaarden openen. Zo kun je dus ook zien dat de auto bij een partner misschien een paar Euro duurder is, maar dat de extra dienst die je wil bijboeken daar goedkoper is dan bij de goedkoopste auto.
  • Kies vervolgens de auto met de meest ideale combinatie voor jouw specifieke geval: dus de huursom in samenhang met de kosten van optionele lokale extra services

Wil je hier persoonlijk advies bij, dan zijn onze specialisten op de reserveringsafdeling je graag van dienst!

Sluit geen aanvullende verzekeringen af

In de huurvoorwaarden staat zwart op wit dat je optimaal verzekerd bent. Sluit ter plaatse dus géén aanvullende verzekeringen af, totaal overbodig. Bij aankomst hoef je alleen nog het autohuurcontract te ondertekenen – Sunny Cars bemiddelt, het uiteindelijke contract is tussen huurder en partner. Daarna is het een kwestie van instappen, wegrijden en genieten. Alvast veel plezier!