Alles over het annuleren van je huurauto bij Sunny Cars

Pootjebaden in een azuurblauwe zee, struinen over die gezellige boulevard, dineren bij de beste lokale restaurantjes… je kijkt weken of zelfs maandenlang uit naar je vakantie. Maar dan gebeurt er plotseling iets waardoor je je vakantie moet annuleren. En dus ook de huurauto.

Hoe kun je je reservering annuleren?

Annuleren is bij ons hartstikke simpel:

  • Tot 1 dag voor huuraanvang kun je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Klik op de link in de mail, log in en met 1 druk op de knop annuleer je de reservering.  
  • Gaat jouw reservering binnen 24 uur in? Neem dan telefonisch contact op met een van onze autohuurexperts.

Wat zijn de kosten voor het annuleren van je huurauto?

  • Binnen de optietermijn kun je nog kosteloos van je reservering afzien
  • Tot 5 dagen voor huuraanvang rekenen we € 75,- annuleringskosten
  • Van 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang kost annuleren € 125,-
  • 24 uur voor aanvang of wanneer je de huurauto niet ophaalt, wordt de gehele huursom in rekening gebracht
  • Heb je bij jouw reservering de Flexservice afgesloten? Dan betaal je geen annuleringskosten maar brengen we alleen de kosten van de Flexservice in rekening.

Heb je een autohuurreservering voor een oranje bestemming die binnen 6 weken ingaat? Die annuleren we kosteloos voor je, conform de ANVR Reizigersvoorwaarden. Je krijgt zelfs de kosten van de Flexservice van ons terug, als je die afgesloten had.

Wanneer krijg je je geld terug na een annulering?

Na het annuleren van je huurauto storten we je betaling direct terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDEAL betaald, dan geven wij in de zesde versnelling (binnen twee dagen) opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.

Is er een alternatief voor annuleren?

Ja! Het is niet altijd nodig om je reservering te annuleren, want bijna alles is te wijzigen. Je reservering wijzigen is zó gepiept en nog gratis ook! Tot huuraanvang kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie, accessoires en extra services (onder voorbehoud van beschikbaarheid) altijd kosteloos wijzigen. 

Huurauto annuleren