Tijdelijk gratis Flexservice

Vertel mij alles over de vroegboekactie

Auto huren in Curaçao? Profiteer van onze All-in voordelen!

We hebben geen auto's gevonden voor jouw zoekopdracht. Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties zoals "Geen voorkeur" of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

[Untranslated label: sc.didNotFindCarsOneWay]

Helaas is het specifieke aanbod niet meer beschikbaar. Probeer andere opties of bel 023 - 5 699 696.

De huurdatum is in het verleden, pas de datum aan om opnieuw te zoeken.

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties zoals "Geen voorkeur" of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

Regio

  Land

   Auto huren in Curaçao

   Om ontspannen en in alle vrijheid van Curaçao te genieten, regel je vooraf je all-in huurauto. Grote voorpret gegarandeerd. Want alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen bij de huurprijs – zelfs een extra WA van € 7,5 miljoen. Onverhoopt schade? Geen probleem, Sunny Cars betaalt het eigen risico terug. Je kunt zorgeloos rondrijden in Curaçao en de mooiste herinneringen maken zodat ook de napret groot is!

   Waar vind je all-in autoverhuur in Curaçao?

   Waar niet, kunnen we beter zeggen. Want voor een all-in huurauto kun je op diverse locaties in heel Curaçao terecht. Heb je de auto niet direct nodig? Haal je huurauto dan op bij een stadskantoor in Curaçao. Er zijn 19 stadskantoren in Willemstad en 1 in Nieuwpoort. Bij de populaire hotels in Curaçao zit altijd een stadskantoor om de hoek.

   Adresaflevering: relaxed en kosteloos mogelijk

   Ligt je accommodatie toch wat verder weg van een stadskantoor? Kies dan voor adresaflevering (via een shuttle service). Relaxed en – vanaf 2 huurdagen – nog gratis ook.

   Wil je vanuit het vliegtuig zó je huurauto in? Kies dan voor ophalen vanaf de luchthaven van Curaçao. Daar wacht je een uitgebreide keuze want we werken samen met 6 autoverhuurders. Alléén de beste!

   Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen in autohuur
   Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

   Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur in Curaçao. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

   Lees autohuurtips

   Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Curacao

   • Extra WA-dekking

    We sluiten altijd een aanvullende WA-verzekering af met een dekking tot maar liefst € 7,5 miljoen. Lees verder

   • Gratis glas-banden-bodem-dakschadedekking

    Ook dekking van glas-, banden-, bodem-en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Lees verder

   • Terugbetaling eigen risico

    Een huurauto van Sunny Cars is inclusief terugbetaling van het eigen risico. Optimaal verzekerd noemen we dat. Lees verder

   Auto huren Curaçao? mooie weg langs de kust Auto huren Curaçao? strand helderblauw water Auto huren Curaçao?

   Handig om te weten voordat je een auto huurt in Curacao

   • Categorie

    Je reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. Lees verder

   • Lokale huurvoorwaarden

    Wij werken vaak met meerdere verhuurders op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto. Lees verder

   • Schade

    Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch? Lees verder

   • Waarborg

    Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet je ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht. Lees verder

   Leuk om te doen met je huurauto in Curacao

   • Sunny Guide Curaçao

    Handige informatie en tips voor als je onderweg bent met een huurauto in Curaçao.

    Download

   • Tip voor Curaçao

    Het nationale park op de Christoffelberg is zeker een bezoek waard. Je kunt er prachtig wandelen en de afwisselende … Lees meer

   Alle bestemmingen in Curacao

   Op Sunny Cars kun je vertrouwen

   Dit zeggen anderen over ons in Trustpilot en eKomi

   Gemiddeld
   8,9
   6181 reviews
   Gemiddeld
   8,8
   4022 reviews

   Van Rijn

   07 dec 2016
   Tenerife

   Instappen en wegrijden zeer nette auto en service

   Herman Sprock

   07 dec 2016
   Gemakkelijk huren met veel service

   Ik kreeg een upgrading van mijn auto naar een mooie Chevrolet.Bij het terugbrengen was ik mijn jas vergeten, die speciaal werd opgehaald, omdat de auto al weer werd schoongemaakt.

   Rene

   07 dec 2016
   Top!

   Gewoon alles in een keer goed en snel geregeld na de landing in Kaapstad, koffers van de band en 10 minuten later in de auto.