Autohuur voor online partners

Huurauto’s van Sunny Cars worden niet alleen verkocht via onze eigen website maar ook via vele spelers in de reisbranche. Zowel reisbureaus als touroperators maken gebruik van ons aanbod, zowel als cross/upsell, als stand alone product of als onderdeel van een pakket. Dat maakt ons dé autohuurpartner van de Europese reisbranche. 

Voor online spelers hebben we verschillende mogelijkheden om autohuur aan te bieden. Door middel van een partnerlink integreer je eenvoudig onze flexibele boekingsmodule op je eigen site. Deze bied dezelfde functionaliteiten als onze eigen website en converteert dus optimaal. WIl je het autohuuraanbod in je eigen boekstraat opnemen? Dan biedt XML integratie je alle mogelijkheden dit volledig op maat te doen.

9 redenen om online partner te worden van Sunny Cars 

  1. Jouw bezoekers worden klanten dankzij onze conversiegerichte aanpak.
  2. Onze partnerlink is superflexibel opgezet: je kunt veel onderdelen aanpassen zodat deze naadloos aansluiten op de look & feel van je eigen website.
  3. Je hebt extra flexibiliteit met XML implementatie: een handige optie als je autohuur tijdens het verkoopproces wil aanbieden of zelf de betaling wil afhandelen met je klant.
  4. Je kunt rekenen op deskundige IT-ondersteuning bij al je technische vragen rond online autohuur.
  5. Je ontvangt een uitstekende commissie.
  6. We bieden je aantrekkelijke mogelijkheden voor up- en cross selling.
  7. Je krijgt een vast aanspreekpunt voor al je vragen rond online autohuur.
  8. Je hebt altijd online inzicht in de gemaakte boekingen.
  9. Maar de belangrijkste reden is uiteraard: gegarandeerde klanttevredenheid dankzij onze unieke all-inclusive formule: de klant betaalt een heldere all-in prijs en is er zeker van dat er géén onverwachte extra kosten zijn. 

Wil je ook online samenwerken met Sunny Cars? Neem contact met ons op via affiliate@sunnycars.nl.