Gratis annuleren met de Flexservice

Wij zijn eigenlijk reuze flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering tot vier uur voor huuraanvang ook altijd kosteloos wijzigen. Reuze prettig natuurlijk. Zo kun je ook alvast reserveren als je nog niet zeker bent van alle details en heb je nog wat ruimte als de plannen veranderen. Maar wat nou als er echt iets onverwachts gebeurt waardoor je de huurauto moet annuleren? Daar hebben we iets op bedacht!

De Flexservice

Als je onze Flexservice afsluit, kun je tot vier uur voor huuraanvang kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Je sluit de Flexservice af voor 1 Euro per dag met een minimum van 7 Euro en een maximum van 21 Euro. Zonder Flexservice is annuleren altijd duurder, kijk maar:
€ 25 - tot 5 dagen voor huuraanvang
€ 50 - vanaf 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang
100% - vanaf 24 uur voor huuraanvang
100% - no show (als je de huurauto niet op de afgesproken tijd ophaalt)

Geannuleerd? Sunny Cars stort je betaling plankgas terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDeal betaald, dan geven wij binnen twee dagen opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.