Geen annuleringskosten dankzij onze Flexservice

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering tot vier uur voor huuraanvang ook altijd kosteloos wijzigen. Reuze prettig natuurlijk. Zo kun je ook alvast reserveren als je nog niet zeker bent van alle details én heb je nog wat ruimte als de plannen veranderen. Maar wat als er echt iets onverwachts gebeurt waardoor je de huurauto moet annuleren? Dan betaal je annuleringskosten. Daar hebben we iets op bedacht! Met onze Flexservice kun je namelijk kosteloos tot vier uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel.

Wat is de Flexservice van Sunny Cars?

Met Sunny Cars ga je zorgeloos op pad en met de Flexservice ben je nog eens hartstikke flexibel ook! Sluit je die af, dan zit je nergens aan vast. Als je annuleert betaal je alleen de kosten van de Flexservice, de reguliere annuleringskosten worden niet in rekening gebracht. We storten dus de hele huursom binnen een paar werkdagen terug, met inhouding van de paar Euro die je voor de Flexservice hebt betaald. Zeker in de coronatijd is dat een fijn idee, nu veel reisplannen op korte termijn nog wijzigen. Helemaal prettig: als je de Flexservice aan je reservering hebt toegevoegd, hoef je bij het annuleren geen reden op te geven.

Wat kost de Flexservice?

Je sluit de Flexservice af voor € 1,- per huurdag. Dus huur je een auto voor 10 dagen, dan betaal je  € 10,-. Huur je korter dan 7 dagen, dan betaal je altijd € 7,-. En huur je langer dan 3 weken, dan brengen we maximaal € 21,- in rekening. Een relatief klein bedrag dus voor maximale flexibiliteit! 

Hoe kun je de Flexservice toevoegen?

Tijdens het online reserveren van je huurauto kun je de Flexservice zelf toevoegen. Dit kun je doen door na het kiezen van jouw categorie huurauto het vinkje ‘Flexservice’ aan te klikken. Je ziet vanzelf dat deze kosten aan het totaalbedrag worden toegevoegd. Zo heb je het meteen goed geregeld! Reserveer je telefonisch dan kun je meteen doorgeven dat je gebruik wil maken van de Flexservice.

Heb je een huurauto gereserveerd maar nog geen Flexservice toegevoegd en wil je dit toch nog doen? Dit kan nog binnen de optieperiode van 14 dagen. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Hoe kun je annuleren met de Flexservice?

Je kunt je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Als je daarop klikt kun je zelf annuleren. Wanneer je gebruikmaakt van de Flexservice betaal je geen annuleringskosten, we brengen alleen de kosten van de Flexservice in rekening. De rest van de huursom betalen we gewoon aan je terug. Dat is fijn!

Kortom: de Flexservice is heel handig. Voor een paar euro heb je alle vrijheid en kun je tot vier uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Reserveer deze service dus bij je all-in huurauto en je geniet van zorgeloze en flexibele autohuur.

flexservice autohuur