Flexibel je huurauto annuleren met onze Flexservice

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering tot vier uur voor huuraanvang ook altijd kosteloos wijzigen. Reuze prettig natuurlijk. Zo kun je ook alvast reserveren als je nog niet zeker bent van alle details en heb je nog wat ruimte als de plannen veranderen. Maar wat nou als er echt iets onverwachts gebeurt waardoor je de huurauto moet annuleren? Daar hebben we iets op bedacht! De Flexservice waarmee je tot vier uur voor huuraanvang kunt annuleren.

Wat is de Flexservice van Sunny Cars? Wat kost de Flexservice?

Je sluit de Flexservice af voor 1 euro per dag met een minimum van € 7,- en een maximum van € 21,-. Zonder Flexservice is annuleren altijd duurder en wat is nou maximaal € 21,- in ruil voor zoveel flexibiliteit!

Hoe kan ik de Flexservice toevoegen?

Tijdens het online reserveren van je huurauto kun je de Flexservice zelf toevoegen. Dit kun je doen door na het kiezen van jouw categorie huurauto het vinkje ‘Flexservice’ aan te klikken. Je ziet vanzelf dat deze kosten aan het totaalbedrag worden toegevoegd. Zo heb je het meteen goed geregeld! Reserveer je telefonisch dan kun je gelijk doorgeven dat je gebruik wil maken van de Flexservice.

Heb je een huurauto gereserveerd maar nog geen Flexservice toegevoegd en wil je dit toch nog doen? Dit kan nog binnen de optieperiode van 14 dagen. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Hoe kan ik annuleren met de Flexservice?

Je kunt je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar My Booking. Als je daarop klikt kun je zelf annuleren. Als je gebruik maakt van de Flexservice heb je dus geen annuleringskosten. Dat is fijn!

De Flexservice is dus heel handig! Voor een paar euro heb je alle vrijheid en kun je vier uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Reserveer deze service dus bij je all-in huurauto en je je geniet van zorgeloze en flexibele autohuur.

flexservice autohuur