Huurautoreserveringen bij Sunny Cars trekken weer aan

Sunny Cars is positief gestemd nu de eerste huurautoreserveringen weer binnenkomen. Reizigers zijn vooral geïnteresseerd in de landen Spanje, Portugal en Italië. De autohuurspecialist zit inmiddels dagelijks op 20% tot 25% van het volume ten opzichte van voorgaande jaren. Dat lijkt wellicht niet veel, maar kijkend naar de afgelopen maanden is dat een hele prestatie. De autohuurspecialist ziet dat klanten het weer aandurven om in een huurauto te stappen op vakantie. En terecht, volgens Sunny Cars, want met een huurauto de vakantiebestemming ontdekken is nu meer dan ooit de beste keuze.

“We durven dus wel te stellen dat als klanten weer op reis gaan, ze de beste keuze maken door een huurauto van Sunny Cars te boeken. Zo zijn ze niet alleen verzekerd van hun eigen ‘’safe space’’, maar kunnen ze dankzij onze all-in formule zorgeloos en op hun eigen tempo de rustige plekjes van hun vakantiebestemming ontdekken”, aldus Hans Knottnerus, Managing Director Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars. Sunny Cars is dan ook voorzichtig positief over de toekomst. “We hebben nog een lange weg te gaan, maar we zien een langzaam stijgende lijn en daar focussen we ons op!”

Optimistisch over de toekomst

In de maanden maart, april en mei registreerde Sunny Cars een daling in de boekingen van 95%. De eerste helft van juni zit er inmiddels op en de eerste boekingen worden voorzichtig weer gemaakt. “Kijkend naar het huidige boekjaar, staan we op dit moment met de Sunny Cars groep nog voor 60% in de rode cijfers. Omdat de afgelopen maanden nieuwe boekingen uitbleven, zitten we nu met de groep op zo’n 330.000 minder boekingen dan in dezelfde periode vorig jaar”, aldus Hans Knottnerus.

Met welke snelheid Sunny Cars zich weer zal herstellen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vluchtcapaciteit van de luchtvaartmaatschappijen en de mate waarin mensen weer naar een ander land willen en durven reizen. Desondanks is Sunny Cars optimistisch en staat het team van autohuurspecialisten met een grote smile klaar om weer veel vakantiegangers zorgeloos op weg te helpen.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.