Papierloos reizen met Sunny Cars: voucher via Apple Wallet

Een nieuwe stap voor autohuurspecialist Sunny Cars: bij meer dan 100 autoverhuurpartners is het mogelijk om de voucher van de huurauto in de Apple Wallet te laden en dus mobiel mee te nemen. De mobiele voucher is zeer compact en is een vervanging van de papieren voucher.

De eerste pagina in Apple Wallet laat alle belangrijke informatie zien die de klant aan de balie van een autoverhuurpartner nodig heeft. Naast deze gegevens kan de klant ook doorklikken naar aanvullende informatie over de boeking. Bijvoorbeeld het adres van de lokale wagenparkaanbieder en het betaalde bedrag. Indien de klant heeft gekozen voor pre-registratie door het boeken van één van de servicepakketten, is de link hiervoor ook in deze mobiele voucher te vinden. De mobiele voucher is te downloaden via een link op de papieren/digitale versie.

“We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Door het integreren van alle relevante informatie in de populaire Apple Wallet app kunnen we het papierloos reizen verder versnellen”, aldus Hans Knottnerus, managing director Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. “Op deze manier hebben klanten alle boekingsinformatie bij de hand wanneer ze de auto ophalen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.